Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári áttétel van rajta kb 180km/h ha rövidebb áttételezés lenne akkor könnyebben ugrana kerékre de akkor se jönne fel 3.ba kerékre gázadásra szerintem.
Szerintem azzal az 650el gond lehetett, havernak az XR600R alattam, 120kg vagyok 2.ban gázra kerékre jött, kuplunggal 3.ban is.Egy 650R meg nem az XR600 kategória.
Ne haragudj,hogy bele szólok de én is mentem xr 650r el és az se nem könnyű és még másodikba se ugrott kerékre de majd jön Correnti kollega és ő is elmesélheti milyen egy xr 650r mert neki olyan van
Tegnap haver próbálgatott egy XR650R-t, nem győzött róla áradozni mennyire tetszik neki, azt mondja marha magas motor és hogy mennyire könnyű.A srác 140kg de alatta is 3.ban csak úgy vágta ki kerékre egy nagyobb gáznál.Már el is gondolkodott rajta hogy vagy egy XR650R vagy egy EXC525 lesz az enduró gépe.
te ilyennel jársz?
a 3000 20w50-el?
milyen a szaga az olajnak?
olyan full büdös mint a sima olaj, vagy olyan samponszagú mint az 5100?
ez a légszűrőszivacs vajon jó lehet a berúgós-önindítós kivitelű xl600-ra?
ha igen akkor érdekelheti egyik ismerősön
látom hogy van de kb 300 al többet kérsz érte mint amit megadnék érte
ez most nem fikázás, csak nekem ennyit érne
a számom 06306611242
sziasztok endúrósokk!van egy xl 600 rm eladó nem érdekel valakit!? kicsivel több mint 200 ezer az ára papir nélkül adásvételi van!
sziasztok megmaradt motyok eladók légszűrő új 2000.- gyári hajtókar csapágy 6000.- a számom 06209238057
Motul Castrol Actevo 20w-50
motul 20w50
Van egy XL 250 s ami még nincs összepakolva és eladósorba kerül!
Nekem pont van is egy Domi eladó :)
Szívesen! Remélem jól szolgál majd! Elvileg a tiéd Volt!
köszönöm én is 20w 50 re gondoltam megnézem a csavart is köszi
ja és jó abba a legolcsóbb 20w50es olaj, csak motorba való legyen
ha jó a menet elkocogsz a legközelebbi honda szalonba és hozatsz egyet
sziasztok!
milyen olajat ajánltok xl 600 ba nem mai darab gondoltam ,hogy kicsit sűrűbb olaj kellene bele és honnan tudnék szerezni bele olajleeresztő csavart? mert néztem de nem metrikus menete van tudja valaki hogy milyen menetű kell bele?
Szevasztok! Engem érdekelne xl 125-250 ccm között! 80-100 e ft körül! Külső annyira nem fontos motorikusan ne legyen nagy baja!
vizes a legutolsó, nekem ne zúgjon a ventilátor 3 perc homokbánya után
Ehhez mit szólsz? Nekem jobban tetszik mint a léghűtéses xt és állítólag jók ezek a vizes blokkok
Hello!
Megkaptam a láncot Hálás köszönetem