Miben jobb az xt 600e?Régen mentem xt 600 nagy tankos verzióval akkoriba egy dr 600 asom volt de az mint futóműbe mint teljesítménybe verte az xt ét(de ez csak az én véleményem)
nekem csak fogyni kellene 30 kilót és egész gizda lenne a szerelvény
a leírt adatok szerint az xt600e még mindig jobb gép....... terepen nem tudom egyik sem volt még
amit múltkor linkeltem domi vázszáma: HMRD0254001
akkor ez most mikori évjárat?
nagyon agyalok rajta, bár van egy nagyon jó kinézetű xt600e is relatíve olcsón
nem tudom mennyit lehetne faragni a domi 330as árából, gondolom ha megkérném 250ért anyám inná a vizet
ja a túratank aug végén eladó lesz(99%) ha érdekel valakit
csapokkal, nem zárhatós tansapkával, xr400ra kifejlesztett spéci felfogatásokkal
amúgy univerzális, az összes xr típusra jó kivéve a 125ös
mindenféle rögzítési helyek vannak rajta
ez volt az
a tankban 22 liter benzin, a csomagtartón 10 kg súly (vagy 11,5 már nem emlékszem az ivós víz benne volt-e a súlyban)
mivel készültem én is a bálnás túrára így leterheltem a gépet mintha a 3 naposra pakoltam volna
így a csomagtartót is teszteltem meg magam is
de az a megszokottól +20kilóval nehezebb gép jóval butább volt mint amúgy
a nagy gépesek azért cumiztak ám mert fos gumikkal voltak
a bigen kb 3 milis nemtudommilyen volt a 660ason meg olyan űberfos mitas amit masteronnak közvetítettem
szóval nedves környezetben egyik sem volt jó, sőt inkább nagyon szar volt
ezáltal kissé bátortalanabbak is voltak aztán mivel nem húzták a gázt szívtak
Köszi a kimerítő válaszokat! :D Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy több barátom is az xr400-ast javasolta, úgyhogy most már tudom, mit válasszak :D
Rendszám? az nincs,de az a helyzet én nem Pesten tárolom a motort hanem Oroszlányon ott jobbak a lehetőségek a terep motorozásra mint itt Pest környékén
súly, tankméret, tökömtudja
a leírt adatok szerint az xt600e még mindig jobb gép....... terepen nem tudom egyik sem volt még
Az adatok róla
akkor ez most mikori évjárat?
nagyon agyalok rajta, bár van egy nagyon jó kinézetű xt600e is relatíve olcsón
nem tudom mennyit lehetne faragni a domi 330as árából, gondolom ha megkérném 250ért anyám inná a vizet
én már tudom, bár gyakorlatban néha nem sikerül alkalmazni
de azért az átlag nagygépes ilyen, vagy még ilyenebb, bennük legalább a lelkesedés megvan
ráadásul a ténérés kb 2 éve motorozik és 50 feletti
csapokkal, nem zárhatós tansapkával, xr400ra kifejlesztett spéci felfogatásokkal
amúgy univerzális, az összes xr típusra jó kivéve a 125ös
mindenféle rögzítési helyek vannak rajta
a tankban 22 liter benzin, a csomagtartón 10 kg súly (vagy 11,5 már nem emlékszem az ivós víz benne volt-e a súlyban)
mivel készültem én is a bálnás túrára így leterheltem a gépet mintha a 3 naposra pakoltam volna
így a csomagtartót is teszteltem meg magam is
de az a megszokottól +20kilóval nehezebb gép jóval butább volt mint amúgy
a nagy gépesek azért cumiztak ám mert fos gumikkal voltak
a bigen kb 3 milis nemtudommilyen volt a 660ason meg olyan űberfos mitas amit masteronnak közvetítettem
szóval nedves környezetben egyik sem volt jó, sőt inkább nagyon szar volt
ezáltal kissé bátortalanabbak is voltak aztán mivel nem húzták a gázt szívtak