Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokan lefikazzak ezeket a regi nagyvasakat
sok teszt is inkabb egetes szamba megy a tipusoknak
atom béna a Teszt ember tapad a bütyi gumi
jo ez a domi de a tenere jobb :-)
kicsit ketnyomba megy ez a gep
milyenre
Sziasztok!
Érdekes az enyém is dadog egy picit! Igaz még bejáratós de mégis olyan érzésem van mintha nem úgy menne mint ahogy ennek kellene!Megnézem a gyertyát milyen re ég ki talán abból elindulhatok. De lehet h a karbival van vmi ez a membrán téma nekem is gyanús.3500-4000 es fordulatnál olyan mintha erőtlen lenne ha gázt húzok megindul szegényke de szerintem nem így kellene eléggé nagy a rezgése a mocinak. Kipróbálnék egy jól beállított Domit hogy is kell ezeknek menni! Új gyertyám van új levegő szűrő. Viszont a töltésem sem lehet az igazi én 13,2 mértem ennek leg 14-nek kellene lennie, NEm?
Ezt írja a "nagykönyv " furat 92mm ,löket hossz 75mm
NX 650 Furat 100mm , löket 82mm
Attól függ milyen fékpofákat szerelsz be...
Tudja valaki mi a különbség az 500-as és a 650-es Nx között? Csak dugó, henger vagy hengerfej is? Esetleg szelepek?
Dominatorok állítólag! túl alacsony fordulaton dekompresszálnak...,,,
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még annyit, hogy körülbelül mennyit kell bírnia az első fékpofáknak, hobby használat mellett alföldön?
A gyári 42 mm er de nem lehet a tm ekhez hasonlitani mert az egy egyszerű pillangó szelepes vákum karbi
Ne haragudj de nem voltam lent vidéken de lehet hogy szombaton lemegyek és akkor felhozom neked mindenképp
és a gyári milyen?
Nem-nem a Kanyaré tm 40 az enyém tm 42 az enyém több benzint ad és az a gond,de majd a télen a végére járok
Tuti nagyon jo helyek vannak arra többen is vagytok arra motorosok?
vigyek akkor zsét holnap le tudtad szedni a cucot?
csak azt nem értem a te karbidat miert nem lehetett feltenni a gépedre hiszen neki is olyan van fent nem?
bár még ettöl is be vagyok petyet rezelve:) de te még lentebb vagy
Akkor rángasd inkább a kukidon a bőrt ne a gázkart
Én Dunaszekcsőn lakok. 10 km múlva már a Mecsekben vagyunk. Ott vannak nagyon szép és jó helyek.
látom már jócskán baja alatt Jánoshalmára készülnék még nem tudok pontos időpontot gps függő a dolog:D
merre van az erre?.)