Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni tőletek.Szeretnék venni xr600 at a kinézett motornak a szelep környékéről kattog hang jön.Mire utalhat mire számítsak.Köszi a válszokat előre.
DOMINATOR vagy TRANSALP gyújtás elektronikája valakinek eladó?
eleg ha felhajtod a segedvazat nem kell levenni a rugostag allitashoz
Heló haver ne haragudj hogy így jártatok az xr-el de nem gondoltam volna hogy ekkora a gebasz a motorral! Hidd el nem tudtam, elvégre nem látok bele a blokkba! Furcsa is volt mikor küldted azt a kis cetlit, és rá volt írva az a bizonyos szöveg a végén a smile-t! Remélem több gondod nem lesz vele! És amúgy milyen a kis 50-es után a gép?
Csere is érdekel! Bármi!
Honda Dominator fejidom, kábelköteg, váz, Xl-tank + ülés! Márvány asztal 2db! Olcsón adom! Ajándék áron! 06308153350
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmi jó gummát a Dominatorra! Ami ink aszfaltra való de lehet túra is! ÉS a kérdés milyen méret max ami elfér a hátsó villában? 140-150-160? Illetve meg áll a felnin? Köszi! Üdv: L
Kössszzzz!
majd otthon megnezem most hevizen punnyadok 1000 rancos seggu banya kozott:-(
en igy csak sarba nem szoktam menni azt nem szeretem de esobe vagy rogton eso utan mikor mindehol sar van ugy mar szeretem de csak a sarat nagy pocsojakat kerulom mai nap is kimentem kaptam is egy darazsat a sityak meg a arcom koze
Vasárnap voltunk Babodon és Tabon mit mondjak a szombat éjjeli eső nyomait nem igazán vettük észre sajnos!
Tegnap direkt arra mentünk hogy ezt orvosoljuk
Nekünk is és szerintem már mindenkinek sok volt a porból!
Most mostam le a motort de nevezzük inkább csak felületi tisztításnak és így is másfél óra volt.
Okos ember volt aki kitalálta a magasnyomású mosót Szép sarasak letettek!
Mi még szombaton a porban mentünk,utána jött az eső.
Még egy kép tegnapról! Hazafele a lépcsősbe meg kellet állni folyadék utánpótlásra!
Én is köszi
Nekünk sem volt egyszerű dolgunk!
Szinte minden lápos rész ki van száradva!
Ahol állni szokott víz 10-20cm is ott most simán vertük a port, még a vízlevezető árkok is ki vannak száradva pedig esett rendesen eső.
Jók a gépek
A vezérműlánc szokott hidegen szólni és melegen elhallgat de ha már nagyon szar melegen is zörög de akkor már mindenképp cserélni kell.
nem kellett volna vezlancot cserelni?...amugy szep motor
én xr 400r-es motorom, 20000km-el.
2. kép motor hátsó teleszkóp állítás. (mert a rendszám beleért a hátsó kerékbe)
neki is volt egy bizonyos kattogós hangja, a beindítás után, és mikor bemelegedett abba hagyta, egy idő után mikor bemelegedett akkor sem hagyta abba, tehát szét kellett szedni. Ami meg lett csinálva rajta: szelep hézag állítás, szelep szár szimering csere, o-gyűrűk cseréje, hengerfej tömítések, fúrás, emelt kompressziós dugó szett, csapágy csere. öszesen 60ezres felújításon esett át , és most már csak egy enyhe ciripelés hallatszik, szép hangja lett, gyári blokk van benne nem volt hozzá nyúlva belülről is szép, ettől csendesebb már nem lesz.
írtam ezt a kattogással kapcsolatban hátha tudtam valakinek segíteni
key chain camera 808 #11 vagy 808 #16 vagy 808 #18-as. nézz utána, olyan 35-40dollárról indulnak, egész jó kis kamerát lehet belőlük csinálni...HD-ben vesz, hardver jó, kis kreativitással már már gopro szintű felvétel készíthető vele-azért persze nem olyan, de élvezhető, és ugye nem is kerül annyiba;) info
sarazni?....joo nektek....nalunk olyan nincs pedig esett sokat
Köszi szépen!
A lánckerék sokszor nagy is
Jól mentetek ezen az egy nyomoson
Jó nagy hátsó lánckereked van
youtube-ról letöltött flv 480-at töltök fel az SM-ra.
Sziasztok!
Devilkével ma sarazni voltunk! Nem a portól nem láttunk

colt72 milyen formátumban töltöd fel a videókat hogy ne veszítsen a minőségéből?
jó is volt....
ettől vadabb környezet volt
lehet kellene valami sisakkamera, csak a jó drága az olcsó meg sz@r.....
Mire leírtam megjavult