Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni tőletek.Szeretnék venni xr600 at a kinézett motornak a szelep környékéről kattog hang jön.Mire utalhat mire számítsak.Köszi a válszokat előre.
Heló haver ne haragudj hogy így jártatok az xr-el de nem gondoltam volna hogy ekkora a gebasz a motorral! Hidd el nem tudtam, elvégre nem látok bele a blokkba! Furcsa is volt mikor küldted azt a kis cetlit, és rá volt írva az a bizonyos szöveg a végén a smile-t! Remélem több gondod nem lesz vele! És amúgy milyen a kis 50-es után a gép?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmi jó gummát a Dominatorra! Ami ink aszfaltra való de lehet túra is! ÉS a kérdés milyen méret max ami elfér a hátsó villában? 140-150-160? Illetve meg áll a felnin? Köszi! Üdv: L
en igy csak sarba nem szoktam menni azt nem szeretem de esobe vagy rogton eso utan mikor mindehol sar van ugy mar szeretem de csak a sarat nagy pocsojakat kerulom mai nap is kimentem kaptam is egy darazsat a sityak meg a arcom koze
Vasárnap voltunk Babodon és Tabon mit mondjak a szombat éjjeli eső nyomait nem igazán vettük észre sajnos!
Tegnap direkt arra mentünk hogy ezt orvosoljuk
Nekünk is és szerintem már mindenkinek sok volt a porból!
Most mostam le a motort de nevezzük inkább csak felületi tisztításnak és így is másfél óra volt.
Nekünk sem volt egyszerű dolgunk!
Szinte minden lápos rész ki van száradva!
Ahol állni szokott víz 10-20cm is ott most simán vertük a port, még a vízlevezető árkok is ki vannak száradva pedig esett rendesen eső.
Jók a gépek
én xr 400r-es motorom, 20000km-el.
2. kép motor hátsó teleszkóp állítás. (mert a rendszám beleért a hátsó kerékbe)
neki is volt egy bizonyos kattogós hangja, a beindítás után, és mikor bemelegedett abba hagyta, egy idő után mikor bemelegedett akkor sem hagyta abba, tehát szét kellett szedni. Ami meg lett csinálva rajta: szelep hézag állítás, szelep szár szimering csere, o-gyűrűk cseréje, hengerfej tömítések, fúrás, emelt kompressziós dugó szett, csapágy csere. öszesen 60ezres felújításon esett át , és most már csak egy enyhe ciripelés hallatszik, szép hangja lett, gyári blokk van benne nem volt hozzá nyúlva belülről is szép, ettől csendesebb már nem lesz.
írtam ezt a kattogással kapcsolatban hátha tudtam valakinek segíteni
key chain camera 808 #11 vagy 808 #16 vagy 808 #18-as. nézz utána, olyan 35-40dollárról indulnak, egész jó kis kamerát lehet belőlük csinálni...HD-ben vesz, hardver jó, kis kreativitással már már gopro szintű felvétel készíthető vele-azért persze nem olyan, de élvezhető, és ugye nem is kerül annyiba;) info
Tudnátok ajánlani vmi jó gummát a Dominatorra! Ami ink aszfaltra való de lehet túra is! ÉS a kérdés milyen méret max ami elfér a hátsó villában? 140-150-160? Illetve meg áll a felnin? Köszi! Üdv: L
Tegnap direkt arra mentünk hogy ezt orvosoljuk
Nekünk is és szerintem már mindenkinek sok volt a porból!
Most mostam le a motort de nevezzük inkább csak felületi tisztításnak és így is másfél óra volt.
Mi még szombaton a porban mentünk,utána jött az eső.
Szinte minden lápos rész ki van száradva!
Ahol állni szokott víz 10-20cm is ott most simán vertük a port, még a vízlevezető árkok is ki vannak száradva pedig esett rendesen eső.
Jók a gépek
2. kép motor hátsó teleszkóp állítás. (mert a rendszám beleért a hátsó kerékbe)
neki is volt egy bizonyos kattogós hangja, a beindítás után, és mikor bemelegedett abba hagyta, egy idő után mikor bemelegedett akkor sem hagyta abba, tehát szét kellett szedni. Ami meg lett csinálva rajta: szelep hézag állítás, szelep szár szimering csere, o-gyűrűk cseréje, hengerfej tömítések, fúrás, emelt kompressziós dugó szett, csapágy csere. öszesen 60ezres felújításon esett át , és most már csak egy enyhe ciripelés hallatszik, szép hangja lett, gyári blokk van benne nem volt hozzá nyúlva belülről is szép, ettől csendesebb már nem lesz.
írtam ezt a kattogással kapcsolatban hátha tudtam valakinek segíteni
A lánckerék sokszor nagy is
Jól mentetek ezen az egy nyomoson
youtube-ról letöltött flv 480-at töltök fel az SM-ra.
Devilkével ma sarazni voltunk! Nem a portól nem láttunk
colt72 milyen formátumban töltöd fel a videókat hogy ne veszítsen a minőségéből?
ettől vadabb környezet volt
lehet kellene valami sisakkamera, csak a jó drága az olcsó meg sz@r.....