Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha 5 6 tankonkent lenne akkor joo de most allitottam lementem kb 50km-t es mar megint hallom
Szevasztok!
Tiger a szelephézag nekem is szarozott 5-6 tankonként állitani kellett meg ha van egy kis szelephangja ne foglalkozz vele egy kevés belefér nekem mindig a deko felőli szelep volt a ludas! Ha tudnátok hátsó lábtartót érdekelne !
Olcsó benzint forevör!
lc4 csere nem érdekel?
Lőttem pár képet a gépről!
http://www.kepesmotor.hu/sherc...
Köszi!Nagyon sok munkám van benne. De megérte!
keves olajat kapna?.....kipufogo himbak voltak cserelve...attol nem lehet hogy meg nincs bekopva?
Az semmi jót nem jelent , mert akkor ott valami túlzottan kopik , azért változik a hézag ...
Hát a haveri körben is van pár leharcolt 125-ös 2T . A kétszer annyi a fogyasztásuk , feleannyi nyomatékkal párosul .
Pedig szeretem a 2T hangot , pörgést , de a hétköznapi életben nem az a használt fordulatszám tartomány , ahol ezek a gépek élnek !
be kell állítani
nekem is zörög egy kicsit pedig állítás után nincs még 1000km benne
teccetös:)
sziasztok kis délelőtti csatangolás Radírral Szentmártonkátán... és a végeredmény.)
elmaszik a szelephezagom....mit lehet vele csinalni?
Abban igazad van hogy a köbcentit nem pótolja semmi,de azért a 4 kilósnak is tud jó hangja lenni.....habár nincs akkora nyomaték és lóerő.
Az XT-t meg amit említesz,kár összehasonlítani az XR4-el,mert az sokkal kiesebb fordulaton üzemel.
Amúgy nekem is tetszik mindkét hatkilósnak a hangja
Muszáj lesz venned egy XT-t,mert folyamatosan arról álmodozol
Meglesz az is
na mindegy
múltkor tépett itt a faluszélen két idegen xt600, akkor teljesen elérzékenyültem a hangzavartól
de valahogy ki is fogytak ezek rendszámos alig van, max 500 felé pár e verzió

Most nézem,magamnak válaszoltam!
pedig most még nem is ittasodtam le aljas módon
Ez nem adja vissza teljesen, de köszi Szívesen meghallgatnák a Te FMFedet is lassan már!

A csilingelő hangot a hátsó féklámpa kapcsoló rugója szolgáltatta.
vicces vagy Te ini!
a gyári is szinte ilyen
de mégsem 600as hang
na majd egyszer
mondjuk ha üvölt nem szeretem, hanem az a faca mély hang az tetszik
Azért a 400-ast se kell félteni.
Nem mondtam hogy nincs
15éves vagyok 85 kiló kezdésnek nagyon erős lenne egy xr600as siratót mászni dagonyázni? Amugy még az a kérdésem hogy mennyit mennek ezek el karbantartásal ( minőségi olaj,szűrűcsere,levegőszűrő,szelephézag stb...)