Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyertyának szürkének kéne lennie , sok anyagot kaphat . Szivató nem maradt rajta ?
Negyed, a váltás határán nem füstöl ,a gyertya is száraz kormos.
Amit én akartam kép , az nem ment fel ...
A tied az látszik .
Szép nagy kép , majd beteszem a bélyeggyűjteményembe .
Már megoldódott a probléma rájöttem a dolgok nyitjára. A motor 89es és a gépkönyve is hozzáváló de viszont az első telók valószínűleg 90-91es évjáratúak ezért nem olyan mint a gépkönyv képein. Egyébként a képet simán fel lehetett tölteni nincs vele hiba nem tudom ti mért nem látjátok. Sztronó a hozzászólás már megoldottam.
Kép nem ment át , és nem is tudom hogy lehet felrakni mert a kiterjesztés "png" .
Teleszkóp aljából kicsavartad a csavart ? Szerintem ez olyan ...
Mekkora gázállástól kezd el dadogni ? Olyankor füstöl is ?
van benne olyan is?
amugy ezt az xr4et nem nehez beallitani
Szerintem is lyukas lehet a membrán
Üdv!
Ma szétszedtem az első telóimat (xr600) és meglepetésre nem úgy néz ki belül ahogy a gépkönyv mutatja hanem úgy ahogy a képen látható. Szimering csere lenne a cél amiből a porvédő eltávolítása megvolt és a szimering kiszedése jönne csak nem bírom a szárat kivenni az aljából. Ha valaki tudja segíteni azt megköszönném!
XR 400 am passzolnám, esetleg valaki tudna ebben segíteni?

2004 es, szép állapotban megkímélt motorral
nekem domi karbi van a XR-en...eddig arra gyanakodtam mert hallodtam hogy dominatorok csak ugy leallnak neha de tegnapi felfedezesem utan nalam nem az a gond....dominatoros butykostengelyem van de van kezi dekom is.....megnezem majd a bowdeneket
Igen ngk dpr-8z tegnap vettem. a karbit meg hülyére néztük és pucoltuk!A levegő szűrő kipucolva.
Dominátoron auto deko van hála a jó égnek
gyertya belevaló? hőértékre gondolok! Karbi membránok épek?
nekem Dominatorom van, én arra tippelek, hogy a bowdenfeszességgel lesz a gond....vagy a bowdenházzal...lehet kifűzöm aztán átkenem és meglátjuk mit mutat...
Sziasztok.
Van egy olyan problémám ,xr400 on jól indul de nem pörög ki .
Megyek vele de mikor huznák neki gázt dadog durrog és nem tud gyorsítani ezt mért csinálhatja ?Karburátor kipucolva ,új gyertya .
Esetleg ha tudna valaki segiteni meg köszönöm!
Én megnézném a bowdenek elvezetését,feszességét,különösen a dekóét
Na erre én is kiváncsi vagyok, mert nekem is produkál ilyen érdekeset....
Köszi a választ.
enyembe 2 szivo szelep volt 40 euro dugo szett 145 vezlanc 55
Köszi a gyors választ.Alkatész árakba tudnál még segíteni.Hozávetőleges árakra gondoltam Szelp vezérmű lánc dugó gyűrű.
eszre vetem egy erdekes dolgot tegnap....ha jobbra elteritem a kormanyt alapgazon leall a motor viszont ha huzom a gazt nem....na ez mitol lehet?
lehet csak szelepeket kell allitani....nekem is csorog most mint a fene mer feszt elmaszik