Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudja felcserélni mert az egyik hézagoló a km meghajtó, aztán az nem fér be a másik oldalra
Még,jó,hogy melegében belestem Úgy nem jó .Lazítsa meg alul a tengelyrögzítőket,előtte ellenőrizze nem-e fordítva tette be a hézagolókat,majd ha minden jó,fogja meg a kormányt,nyomkodja le az elejét,hogy könnyedén mozogjon,lesse a mostani baját ,majd így húzza meg a tengelyrögzítőket.Ne tologassa a szárat befelé,mert azzal csak befeszíti a telókat,teeeeeeeeeeee
ja az alap hogy azok ott vannak
nincs trukkje....meglazitod a jobb szaron a csavarokat lent amik a tengelyen tartnak valami negyszoget oszt kicsavarod a tengelyt es kesz....osszerakasnal vissza a kerek a tengelyt vissza csavarod es a szarat minnel jobban kozelebb nyomod a kerekhez es ekkor behuzod a csavarokat....en igy raktam ossze tegnap....regen az XL-en is nem volt soha gondom vele
a kerék 2 oldalán van 1-1 hézagoló
a fék felől egy kis csövecske a másik felén meg a km meghajtó
ezek benne vannak?
fékbetét nem csúszott ki a helyéről?
Sziasztok!

Ismételten a segítségeteket kérném.
XL 600-on az első kereket kivettem gumicsere miatt.
Összerakás után, kanyarodáskor a fék iszonyúan beleér valamibe.
Van a kerékcserének valami trükkje? Már maga az első kerék felfüggesztése, rögzítése érdekes számomra.
Köszönöm a segítségeteket előre is!

üdv.: V
Kösz
Első érdekelne! 90/100-21 es!
Nem lenne repedezett akkor érdekelne Enduro Gumiba milyen méret kell? első vagy Hátsó ?
Szia! 7000ft körül gondoltam vagy elcserélném enduróra!
Mennyibe kerül 4 drb szelepvezető cseréje ? Honda xr 250 nekem 30ezer körüli összeget mondot a szerelő de én nem bizom annyira benne.Valaki linkelne egy képet a szelepvezetőkről? Minden japán motor kereskedésben meg tudom rendelni ?
Küldj képet hogy néz ki, meg menyi lenne az ára ?
80/100-21 es Barum cross gumi eladó! kérésre küldök képet szinte új állapotú!
ja és csak adásvételim van , műszaki óne:
sziasztok Endurosokkk! lenne hozzátok 1 kérdésem ha lehet? mennyiért tudnám eladni ezt a motort? kösztök szépen!
Sziasztok!
Vasárnap gurulunk egyet Somogybabod és környékén! Ha valaki szeretne csatlakozni szívesen várjuk!
Devilke és én Biztos ott leszünk
Ha minden igaz helyi vezetőnk is lesz!
Szívesen!
Köszi
Sziasztok! Vettem feleslegesen egy Dominator csoport kábelt 12e -ért ha valakit érdekel fél áron oda adom!+ van még egy Domi kormány és egy XL tank, valamint egy olaj szivattyú! a 2es jelzésű!
Itt!
Balról a második csavar.
Sziasztok.
Karburátoron hol tudok levegőt állítani xr 400 on.
Mert még nem csináltam 4t.
Köszi. Ilyesmit szeretnék én is majd....