Még,jó,hogy melegében belestem Úgy nem jó .Lazítsa meg alul a tengelyrögzítőket,előtte ellenőrizze nem-e fordítva tette be a hézagolókat,majd ha minden jó,fogja meg a kormányt,nyomkodja le az elejét,hogy könnyedén mozogjon,lesse a mostani baját ,majd így húzza meg a tengelyrögzítőket.Ne tologassa a szárat befelé,mert azzal csak befeszíti a telókat,teeeeeeeeeeee
nincs trukkje....meglazitod a jobb szaron a csavarokat lent amik a tengelyen tartnak valami negyszoget oszt kicsavarod a tengelyt es kesz....osszerakasnal vissza a kerek a tengelyt vissza csavarod es a szarat minnel jobban kozelebb nyomod a kerekhez es ekkor behuzod a csavarokat....en igy raktam ossze tegnap....regen az XL-en is nem volt soha gondom vele
a kerék 2 oldalán van 1-1 hézagoló
a fék felől egy kis csövecske a másik felén meg a km meghajtó
ezek benne vannak?
fékbetét nem csúszott ki a helyéről?
Ismételten a segítségeteket kérném.
XL 600-on az első kereket kivettem gumicsere miatt.
Összerakás után, kanyarodáskor a fék iszonyúan beleér valamibe.
Van a kerékcserének valami trükkje? Már maga az első kerék felfüggesztése, rögzítése érdekes számomra.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Mennyibe kerül 4 drb szelepvezető cseréje ? Honda xr 250 nekem 30ezer körüli összeget mondot a szerelő de én nem bizom annyira benne.Valaki linkelne egy képet a szelepvezetőkről? Minden japán motor kereskedésben meg tudom rendelni ?
Sziasztok!
Vasárnap gurulunk egyet Somogybabod és környékén! Ha valaki szeretne csatlakozni szívesen várjuk!
Devilke és én Biztos ott leszünk
Ha minden igaz helyi vezetőnk is lesz!
Sziasztok! Vettem feleslegesen egy Dominator csoport kábelt 12e -ért ha valakit érdekel fél áron oda adom!+ van még egy Domi kormány és egy XL tank, valamint egy olaj szivattyú! a 2es jelzésű!
a fék felől egy kis csövecske a másik felén meg a km meghajtó
ezek benne vannak?
fékbetét nem csúszott ki a helyéről?
Ismételten a segítségeteket kérném.
XL 600-on az első kereket kivettem gumicsere miatt.
Összerakás után, kanyarodáskor a fék iszonyúan beleér valamibe.
Van a kerékcserének valami trükkje? Már maga az első kerék felfüggesztése, rögzítése érdekes számomra.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
üdv.: V
Kösz
Vasárnap gurulunk egyet Somogybabod és környékén! Ha valaki szeretne csatlakozni szívesen várjuk!
Devilke és én Biztos ott leszünk
Ha minden igaz helyi vezetőnk is lesz!
Karburátoron hol tudok levegőt állítani xr 400 on.
Mert még nem csináltam 4t.