Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha tényleg suttog, szóval LÉNYEGESEBBEN halkabb mint ami most van akkor érdekelhet(használtan csak nem 100pénz )
persze komplettem összekötőcsövestől mindenestől
persze úgy hogy nem okoz teljesítménycsökkenést, enyém már így is eléggé el van vékonyítva
Értem. így tudtuk szépen megcsinálni házilag. mert amúgy lada y leömlőből lett kivágva a másik meg hogy 4500 ft ért vettem a lakhelyemen a dobol úgyhogy nem nagy befektetés. Úgyhogy még ha nem is megy sokkal jobban akkor is nagyon meg vagyok elégedve vele egyenlőre. Fóliát dekorációs boltba vettem. Átlagos öntapadós fólia. tekercsből vágták le a hosszát. filléres dolog. Hő lég fújóval lett rá igazítva. ketten csináltuk mert nem volt könnyű. de elvileg léteznek melegen formálható jobb fóliák is ,csak én nem keresgettem olyat pedig biztosan jobb lenne.
Mindenkinek
Kolléga ezt kinek írtad?
nekem teljesen nyitott noname dobom http://youtu.be/O_jsbcJgs0w ....felkellene mar ujitani mer kicsit vesztett mar a hangjabol....vizben is volt egyszer
Nem lett volna rosszabb. Ha jól emlékszek akkor nekem 55-ös a dobba bemenő cső átmérője. Én csak két dolgot vettem észre,hogy mélyebb öblösebb a hangja,és több nyomatéka van a motornak a dobcsere óta. Mérések nem igazolják,de ezt érezni
A fülek helye ezen sincsenek kivágva a sárvédőn,ez ilyen! Nekem inkább az a bajom vele hogy nem olyan sima a felülete mint a gyárinak. A képeken nem lehetett látni hogy fóliás Mennyiért lehet venni ilyen fóliát? Nekem pirosban kéne venni valahonnan.
Köszönöm! Az összekötő pontosan olyan vastag mint a gyári. nem akartam vastagra nehogy utána rosszabb legyen. A vége is olyan "átlagos". Amúgy ez egy husqvarna 610 es nek a dupla pufósnak az egyik dobja . Láttam hogy kamrás dobokról beszéltetek, na ez pont olyan volt, csak mi át alakítottuk perforált csövesre. Átalakítás azért volt mert kamrásan nekem kicsit lemez hangúnak hallatszott. A hátsó sárvédőm polisport. Az egyik fórumtagtol vettem Hanzsi ha jól emlékszem. Nekem csak annyi baj volt a minőségget hogy a hátsó idom kis fülénél nem volt kivágva a sárvédő, de kis köszörű fúró heggyel ki alakítottam, mert sajnáltam le vágni az idomokról a füleket. Amúgy ez is fekete csak be vontam fehér fóliával, egész jól birja.
Az FMFre sem mondanám, hogy halk, nyargalászva tartósabb magasabb fordulaton nem ideális (nekem), de azért nem egy "szokásos herélt DRZ gyári dobra" kell gondolni.

Viszont ahová való az XR, egynyomosok, csikicsukik, dombok, mászókák:
*különben még egyáltalán nem biztos hogy eladom* - így jobban hangzik
Szerintem az sem mindegy mire van felszerelve
Amúgy ebből az X3-as dobból is minimum kétféle van. Láttam olyat ami full nyitott,vagyis egy perforált cső megy végig,és van az a fajta ami az enyém is,ami kamrás. Ez a dob bőven 100 felett van újonnan
Akkor mégsem vagy tuti vevő? ......különben még egyáltalán nem biztos hogy egyáltalán eladom,majd kiderül hogy muzsikál az új szerzemény.
haver nemrég vett leo dobot(valami 80 zseton körül volt), az a betéttel is hangos
gondolom van ebből többféle is
na majd egyszer.....
idén úgysem fogok sokat mászkálni
A leo ilyen! Ha kell nyitott,viszont ha berakod a furulyát,akkor egy kamrán keresztül jön ki a kipufogó gáz,ezáltal csendes,de mély a hang.
a gyári szűkítővel is olyan hangja volt mint egy 50es robogónak
de úgy is ment tőle....
végülis nem sportdob lenne az igazi hanem ezek a többkamrás nagy térfogatú dobok, ami nem folyt hanem "elveszik" a hang a sok tekergésben
akartam egy időben ilyent csináltatni de nem akart senki, gondolom elég sok idő lenne
Hangtalan sportdobról még nem hallottam
Ellenben a leo dobomhoz van egy olyan furulya/szűkítő,amivel olyan hangja lesz mint egy robogónak,de úgy hogy a mély hang azért megmarad.
ha véletlen valaki úgy jár a sportdobbal hogy szinte hangtalan lett tőle a gép és ez nem tetszik akkor keressen meg mert vevő leszek rá
Ja,és kérünk videót a hangjáról!
Jól néz ki,de nem vékony kicsit az összekötő,meg a végén lévő cső?
Én is hátsó dobcsere előtt állok,nemsokára eladó lesz a Leo X3-as dobom.
A hátsó sárvédőd Polisport márkájú? Én olyat vettem feketébe,de nem vagyok elájulva a minőségétől.
Szép lett a paripa....mondjuk már előtte is jól nézett ki
fasza .....az a kis csocs adja a joo hangot
Sziasztok! Végre sikerült vennem egy olcsó sportdobot az xr-re. Igaz elég sok munka volt az átalakításával, de nekem nagyon tetszik.
engesztelésképp egy hondás kép...
sajna nincs meg az eredeti, csak ez a kicsike
na legyen már egy kép is
honda fanatikusat csak a tájat nézzék
írtan is neki
nem tudom milyen évjárat, meg úgy semmit sem róla
Jó oké köszi szépen, lehet hogy érdekelne, de ha régebbi típus akkor lehet hogy rá kellene még fizetnie valamennyit, mert hiába nem ismert márka a Sherco de nagyon patent a gép! De ha érdekli a haverodat akkor úgyis felkeres ez ügyben! Köszi szépen!
van egy ismerősöm aki már régóta könnyebbet akarna
ez egy gyári sm lc4 de endúró kerékszettel
nem a narancsos szín hanem a fekete-szürke mintás
szóval ha érdekelhet elküldöm neki a linket hogy keressen meg
És milyen az lc4 mármint tudom hogy ktm de képet esetleg tudnál küldeni meg a pontos infókat hogy hogy gondoltad a cserét! De gondolom ez nem a te motorod mert neked xr 400 van ha jól tudom