én 80ezres fizu mellett sem adom el.....
ha meg nő van a dologban akkor keress másikat
az idő meg olyan amire akarjuk arra van
ha meg a motorozás helyett a lepkegyűjtésre kattantál rá akkor kb érthető
bár én a pecázást meguntam sok éve, de nem adtam el semmit, pedig akkoriban ért egy fél motort....
úgy voltam vele hátha megjön a kedv valamikor
annak semmi értelme nincs hogy nézem, ráadásul idegesít is:), az árának megvan a helye, amiért úgyis kiröhögtök úgyhogy nem mondom el:)
a motor ára 8év alatt nem kopott el, mindig ugyan azt forgattam vissza-hol többet, hol kevesebbet, - nem is a megélhetésem függ tőle, nem azért eladó, -egyszerűen van az a pont ahol elég volt, ahonnan nincs tovább-remélem ti nem jártok így sose.
(bár a csóró endúrós-crossos életében előbb-utóbb úgy is előjön ez a jelenség..)
az esetek jelentős többségében egy ilyen adás-vételtől nem fog javulni az ember anyagi helyzete
legalábbis ezt figyeltem meg
abban az esetben van csak javulás ha a kapott pénzt azonnal be tudod fektetni olyanba ami viszonylag gyorsan hozza a pénzt
ellenkező esetben elkopik gyorsan és se pénz se motor se semmi
szóval ha csak nem vernek meg minden napa végrehajtók akkor kár lenne eladni, úgy kell csinálni mint én, minden nap megnézem 2x és motorozok a szimóval
hát igen..akkoriban még reménykedve néztem a jövőbe...rossz belegondolni, 450ezer forint a nemlétező keresetemből huss...és cserébe semmi
ha érdekel esetleg most extra akciósan a tiéd lehet, sokat nem romlott az állapota...
amúgy sokat fantáziálok a motorról egy pajszerről egy videókameráról és egy nagy videómegosztóról...
Sziasztok!Eladóvá vált honda xl 600lm tipusú motorkerékpárom.Nagyon egyben van a gép,föleg hogy kopra fel van újítva a motorja.Sok pénzem bánta hogy így nézzen ki!
rendszámos a gép?
akkor meg lehetne kockáztatni
abból kell kiindulni hogy nem őszinték az emberek
pl
tesztnek meghirdettem az xr4et teljes hibalistával, hát nemigen volt érdeklődő.......
de ha csak annyit írtam volna hogy szelepszárszimmering baja van tuti több lett volna a jelentkező
Tudnék venni egy 98as évjáratu xr 250est minden ki volt cserélve benne csak füstöl azt mondja a gazda a szelepvezetők a bűnösek azt nem cserélte.Nagyon pöpec a motor 250 ropiratartja.Szerintetek.Irjatok véleményt róla 250es enduróról 15 éves vagyok sr után lenne.
Egy kicsit kell vágni a váz felőli részéből(olyan 5cm-t),különben hozzáér a vázhoz. Kicsit hosszabb ez a része mint a gyárié.
Kinézetre sokkal szebb mint a gyári.....a motoron ülve is,ettől ne félj.
Igen úgy a leg egyszerűbb ahogy mondod. csak kíváncsiságból kérdeztem meg hátha valakinek lenne. amúgy 4000-re tényleg megér egy új ,azért az csak új Úgy emlékszem hogy régen beszélgettétek ezt, és le kell vágni a sárvédőből mert bele érne a vázba? Meg még annyi lenne a kérdésem hogy ha motoron ülsz felülről nézve nem zavaró az íve miatt? kb olyan érzés mint a gyári?
Érdeklődnék ,hogy mennyit lehetne szerintetek kérni egy xr 400as 2000évj
igazából beleszerettem ebbe:
http://www.youtube.com/watch?v...
most halászok egy értelmes példányra, amiért érdemes mindent feladni. És köszönöm nem kellenek a fikázó kommentek az alfáról..bár ez nem az a fórum
ha meg nő van a dologban akkor keress másikat
az idő meg olyan amire akarjuk arra van
ha meg a motorozás helyett a lepkegyűjtésre kattantál rá akkor kb érthető
bár én a pecázást meguntam sok éve, de nem adtam el semmit, pedig akkoriban ért egy fél motort....
úgy voltam vele hátha megjön a kedv valamikor
a motor ára 8év alatt nem kopott el, mindig ugyan azt forgattam vissza-hol többet, hol kevesebbet, - nem is a megélhetésem függ tőle, nem azért eladó, -egyszerűen van az a pont ahol elég volt, ahonnan nincs tovább-remélem ti nem jártok így sose.
(bár a csóró endúrós-crossos életében előbb-utóbb úgy is előjön ez a jelenség..)
legalábbis ezt figyeltem meg
abban az esetben van csak javulás ha a kapott pénzt azonnal be tudod fektetni olyanba ami viszonylag gyorsan hozza a pénzt
ellenkező esetben elkopik gyorsan és se pénz se motor se semmi
szóval ha csak nem vernek meg minden napa végrehajtók akkor kár lenne eladni, úgy kell csinálni mint én, minden nap megnézem 2x és motorozok a szimóval
ha érdekel esetleg most extra akciósan a tiéd lehet, sokat nem romlott az állapota...
amúgy sokat fantáziálok a motorról egy pajszerről egy videókameráról és egy nagy videómegosztóról...
Ha egy motorra gondolunk.
De gondolom igen, mert nem sok 98-as XR250-et találni a neten.
akkor meg lehetne kockáztatni
abból kell kiindulni hogy nem őszinték az emberek
pl
tesztnek meghirdettem az xr4et teljes hibalistával, hát nemigen volt érdeklődő.......
de ha csak annyit írtam volna hogy szelepszárszimmering baja van tuti több lett volna a jelentkező
valami hasonlót kellene gyártani kgst autó fényszóróból
Kinézetre sokkal szebb mint a gyári.....a motoron ülve is,ettől ne félj.