Viszont a Devilkével beszéltem és szeptember közepe fele ők menni akarnak le az Attilához.Gyere te is akkor addigra már nálam is kialakulnak a dolgok talán
Föleg Masteronnak céloztam persze akadnak extrém helyzetek nem is kétséges.... én persze kimondottan örülök h nincs enyémen egy szarral kevesebb amit javíttatni kell...
olvastad mit írtam?
amikor a berúgókar már félállásban is víz alatt van, és épp kicsit megszívta magát akkor mond hogy lustaság
ráadásul az egyik kezeddel és lábujjaiddal kapaszkodsz hogy ne ess hanyatt
már bocs h bele vauu de szerintem csak lustaság megerősítése az önindító hiszen ha jól be van állítva a gép nem kell sokat lendíteni azon a lábon... ne legyünk már ennyire kényelmesek Materon felraktam a cuccot jól müködik
mond akkor amikor megfürdetted tengelyig érő sárban, és ott kell berúgni, mondjuk egy laza 40fokos lejtőn
sokat szoptam a rugdosással, pedig könnyű rúgni és egész jól is indul többnyire
Mikor annyi idős voltam mint te én is igy gondolkodtam és azt mondtam ,hogy az önindittós enduro nőknek való.Viszont a mostani eszemmel már tudom,hogy mennyi szopástól kímél meg az a kis gomb nem beszélve a cinkes helyzetekről nem véletlen raknak az új hard enduro-kra is önindittót,Pl. Husaberg fe 570 en még berugókar sincs
nekem egy túraendúró kell, ami kényelmes, pakolható stb stb
ellenben tudjon menni patakmederben ha a helyzet megkívánja
szóval aszfalt/terep 40/60%
és a rendszám is fontos
azért még ez nem eldöntött, de már agyalok rajta
mondjuk 4k alatt nemigen vannak jó gépek, ennyibe meg van xt600e is
gyorsan kell valami mert a nej elkezdte költeni a motorra félretett pénzem
az at is 17es? vagy egy xr hátsóvilla befaragás a megoldás?
meg sem nézem
egyedül a 17es kerék nem tetszik, mi a fenére lehetne kicserélni?
van egy rakat 18as gumim
amikor a berúgókar már félállásban is víz alatt van, és épp kicsit megszívta magát akkor mond hogy lustaság
ráadásul az egyik kezeddel és lábujjaiddal kapaszkodsz hogy ne ess hanyatt
sokat szoptam a rugdosással, pedig könnyű rúgni és egész jól is indul többnyire
ellenben tudjon menni patakmederben ha a helyzet megkívánja
szóval aszfalt/terep 40/60%
és a rendszám is fontos
mondjuk 4k alatt nemigen vannak jó gépek, ennyibe meg van xt600e is
gyorsan kell valami mert a nej elkezdte költeni a motorra félretett pénzem