Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az AT is 17 es Nincs értelme bántani a lengő villát érdemesebb beküllőztetni egy 18 as ráfot
Viszont a Devilkével beszéltem és szeptember közepe fele ők menni akarnak le az Attilához.Gyere te is akkor addigra már nálam is kialakulnak a dolgok talán
ez a honda ilyen nagyon 17es.....
az at is 17es? vagy egy xr hátsóvilla befaragás a megoldás?
Hát igen ez az előny meg van a ténérében mert azon hátul 18 as kerék van
Masteron hát sajnálom majd megyek egyedül... talán 1 hét alatt össze hozom:)
évjárat, futott km nagyon nem tud érdekelni
meg sem nézem
egyedül a 17es kerék nem tetszik, mi a fenére lehetne kicserélni?
van egy rakat 18as gumim
Föleg Masteronnak céloztam persze akadnak extrém helyzetek nem is kétséges.... én persze kimondottan örülök h nincs enyémen egy szarral kevesebb amit javíttatni kell...
Szerintem semmi mert ezer dologra kell most a pénz és a túra valahol hátul van a listán
Egy baj van vele,hogy kamu az évjárat mert ez 1992 előtti modell ami nem is baj mert ezek még csak 168 kg osak és japán szerelés.
olvastad mit írtam?
amikor a berúgókar már félállásban is víz alatt van, és épp kicsit megszívta magát akkor mond hogy lustaság
ráadásul az egyik kezeddel és lábujjaiddal kapaszkodsz hogy ne ess hanyatt
akkor mi lesz a mi kis turánkal Masteron hogy látod alakul a dolog?:)
már bocs h bele vauu de szerintem csak lustaság megerősítése az önindító hiszen ha jól be van állítva a gép nem kell sokat lendíteni azon a lábon... ne legyünk már ennyire kényelmesek Materon felraktam a cuccot jól müködik
mond akkor amikor megfürdetted tengelyig érő sárban, és ott kell berúgni, mondjuk egy laza 40fokos lejtőn
sokat szoptam a rugdosással, pedig könnyű rúgni és egész jól is indul többnyire
Mikor annyi idős voltam mint te én is igy gondolkodtam és azt mondtam ,hogy az önindittós enduro nőknek való.Viszont a mostani eszemmel már tudom,hogy mennyi szopástól kímél meg az a kis gomb nem beszélve a cinkes helyzetekről nem véletlen raknak az új hard enduro-kra is önindittót,Pl. Husaberg fe 570 en még berugókar sincs
Akkor neked a csak a Domit ajánlom Mert 2 személlyel sok cuccal is teljesíthető vele akár egy tour de Balaton is
Egy jó endurós minden körülmények között berúgja a motorját:D, Csak hozzá kell szokni, nekem dekom sincs aztén másodikra pöffen:D
nekem egy túraendúró kell, ami kényelmes, pakolható stb stb
ellenben tudjon menni patakmederben ha a helyzet megkívánja
szóval aszfalt/terep 40/60%
és a rendszám is fontos
Ja aztán lehet rugdosni Én többet nem veszek berugós nagy enduro-t
http://www.jofogas.hu/somogy/H... Ha nem kell papíros vállald be ezt, kicsi alku aztán jó is!:)
Vetess vele magadnak motrot:D
azért még ez nem eldöntött, de már agyalok rajta
mondjuk 4k alatt nemigen vannak jó gépek, ennyibe meg van xt600e is
gyorsan kell valami mert a nej elkezdte költeni a motorra félretett pénzem
Nem kopasz csak Hard enduro-s
csak így olyan kopasz.......
Felesleges a bukócső le kell szedi a spojlert és utána nincs gond