Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok mennyire fontos az akku inditáshoz ? xl 600nál
Nekem is domi karbi van rajta,de semmi gond vele a dekompresszor alapjáraton hajlamos leoldani ha egy kicsit kopott én az ényémen kiktattam csak a kézi van meg.
nekem is ezt csinalja az XR....domi karbi van rajta......mondjuk ma nem csinalta de multkor 2x is leallt
sajnálom h ogy kimaradtam jo lehetett
Sziasztok tudnátok ajánlani Dominatorhoz valami tuti karbit amit nem nehéz beállítani!
Biztosan sokszor szó volt már erről a problémáról de nem tudom mi a megoldás. Néha egyszerűen leáll a moci függetlenül attól h hideg vagy meleg csak mintha kihagyna a gyújtás és a dekompresszor leold! Már tekergettem a levegő csavaron a karbi alján de semmi változás. Most kap új gyertyát + levegőszűrőt de félek a probléma nem lesz megoldva!
olyan soknak tűnik.....
amikor megyünk erdélybe akkor is viszek mindenféle kacatot aztán néha a hátizsák sem kell mert mindent fel tudok kötni hátra
bár 5 literes kannákat nem szoktam vinni, csak 2x1,5 litert inni
aztán a benzinkutakon pótolom
Nálam ugyan ezek , + szerszámok , elsősegély készlet , tűzrakáshoz gyalásó ,fűrész 5 liter víz kajához nem endurozni mentünk
Kaja, innivaló, sátor hálózsák, pár tartalék belső, váltás alsó
Nálam kb ennyi volt
mit tudtatok ennyi cuccot vinni?
én a felét sem szoktam.....
hát nem lesz itt lánckerék vágatva, a gépen nem tudnak rajzolni, meg fölös anyag se igen van többnyire egész táblákat vagdosnak
okee
Estét. Földobtam pár képet a túráról, akit érdekel
http://www.sportmotor.hu/motor...
majd leutazom hozzátok a kis piros vasúttal azt veszek ott:P
Köszi szépen:)
Helló!
Egy kép interneten kerestem.
az érdekelne hogy hogyan van felfogatva, és hol lehet kapni hozzá.
4200 ert motult veszek nalunk ....sot 12,60 vagy mennyi
neked osszekotonel folyt a benzin?....en aszittem a tulfolyon
A felsőrésze kísértetisen hasonlít. alul egy kicsit bővebb a blokknak a kuckó és a felfogatás is más. de a felső része (mintha ugyanolyan lenne) Innen jött az elgondolásom,, vagy 5 éve volt egy 86os 125 ös xl -em. levettem a tankot ülést arra emlékszem és hasonlót láttam. De sajnos az rég volt és nem emlékszek rá. Akkor még nem volt MTX em csak most szereztem egyet hirtelen felindulásból a napokban.
Találomra nem merem megrendelni hozzá a műanyagokat és az ülést. Szomorú lennék ha mégse lenne jó.
A blokkot és a bölcső részt leszámítva mintha a saját motorom vázát látnám.
Ha stimmelne az xr6xl cucc rá akkor nagyon szépet tudnék alkotni .
Köszönöm azért az infót. Ha megtudtok valamit szóljatok már.. Előre is kösz.
Helló
Ez egy XL 600 R váz. Azt nem tudom miben más az lm-hez képest de nekem a 250em az PD02-es blokkos azoknak nincs a blokk alatt váza!
Ilyen a vázam. Nkem Japán Mtx verzióm van 86-88 as lehet.
A vázszámból szerintem 25es váz lehet. Az xl váza is ez?

Az a kérdésem volt hogy a Honda MTX 250 váz az a régebbi XL vázzal meg egyezik-e legalább köszönőviszonyban? Mert nem találok túl sok különbséget így szemre. Új idomokat szeretnék tenni rá méghozzá XL idomokat.
Gyártanak régi 88 as Xl hez szép modern idomokat azt szeretném rárakni ha kompatibilis nagyobb átalakítás nélkül a motoromra. (sárvédők oldalidom ülés)
Lécszi segítsetek már eme kényes kérdésben.
Helló!
Még csak érdeklődök. Valószínű az lesz amit masteron mondott!
Az ár érdekelne engem is.
a technika kibaszott velem