20 évesen még én is máshogy gondolkoztam.....
akkoriban az "ócska" szimókkal többet csavarogtunk mint most
meg most társaság se igen van, 40km/h alatt dögmeleg van akivel meg voltam az kissé bénácska és nem mer jobban menni
ilyenkor kellene valami faja hegyi klíma
elég ütős idő volt...
haver rövidujjúban volt aztán facán leégett
én beburkoltam magam tetőtől talpig, múlt évben egyszer sikeresen odakozmáltam
ma is terveztünk menni szelidre, de végül abban maradtunk hogy inkább heverészünk a hűvös szobában, meg majd fetrengünk párszor a gyerekmedencében
hát én is kimentem sajna megint csak egymagam tényleg dög meleg van de olyan bozots dzsungelen jöttem keresztül vagy 1.5 méteres csalánok voltak még mindig zsibbad az alkarom ...amugy nem jöttem volna haza csak az aksi baszta a csörömet...
kerültünk egyet, de dög meleg van, még menet közben is, nem is mentünk oda ahová kigondoltuk
por és hőség..... brrr
egész tócsát izzadtam magam alá mert ahogy hazaértem gyors olajat is cseréltem
cellazárlatra tippelek mer van h csinál olyat h ha oldal sztenderen van akkor nem add feszkot viszont ha normálisan felálitom ( a motort) akkor igen ha lassan döntöm vissza kezd halványodni az üresállás jelzö :) kafa nem ? akkor ez zárlat lehet ugye?
semminyire mert h kivettem és igy is pöcre indul persze az üresállás jelzöt nem látom nélküle 1 éves csak az aksi de valamiert orrán száján tolja kifelé a savat mi lehet az ok? eddig semmi gond nem volt vele
Nemrég értem haza, elég nagy tömegnyomor van!