nekem nem nyomja hanem zsibbad......
jó dagadt valagam van jól ki van párnázva, de mégis zsibbad
állni nem tudok sokat mert úgy meg kell hajolnom mint a rőzseszedő nénikének aztán megfájdul a hátam 2 perc alatt
kezdek rájönni hogy ezeket a hardenúrókat nem 190 magassághoz és 130 kilóhoz tervezték
rá akarnak beszélni egy dominátorra, hogy az illik a testalkatomhoz......
Annyit jelent,hogy ráülsz,és nem nyomja úgy a segged az ülés
Nem tudom mikor kezd zsibbadni,annyit nem mentem még vele,de amúgy is sokat állok a lábtartón.
A tavalyi Bp-Szeged túrán Orgoványig mentünk,és oda vissza szinte végig álltam
gyanús volt nekem is a fénykép, h vmi változott azon a motoron! a többi motort felismertem, neked meg a sisakod volt ismerős, ami a kormányon volt! jól néz ki, remélem minél hamarabb élőben is láthatom!
Szia!
Nagyon meleg volt,teljesen kitikkadtunk! Kíváncsi voltam hogy észreveszi-e valaki a változást,de nem,Te voltál az első,jó szemed van,grat!
Az az én motorom amúgy Sokkal keskenyebb tőle az egész motor,számomra sokkal szebb is. Az ülés minimálisan magasabb,és jóval kényelmesebb,puhább mint a gyári. Még nincs kész a motor,félkész állapotban van. Keresek hozzá Polisport halo piros/fekete fejidomot,ha valaki tud kérem jelezze!
Van hátránya is,fél gallonnal kevesebb fér bele,ami nem egész 2 liter. Angliából jött,127 font volt az ára,állapotát tekintve szinte új.
Szépen összejöttetek. Nem lehetett egyszerű ebben a melegben. Kolléga mennyiért vette az aloop szettet? Mennyivel karcsúbb, mint az alap xr. Van még róla képed?
elég szarok az akkuk aztán mivel előrelátó vagyok vittem még egy párat
mondjuk az eset poénja az volt hogy el kellett rejtenem egy cd-t és csak a koordinátákat kellett küldenem
szóval elbotorkáltunk kecskemétre elemekért, ha már ott voltunk tankoltunk és mentünk rejteni
be kellene olyan akkut szerezni aminek alacsony az önkisülése mert néha hónapokig nincs használva aztán elszivárog az energia belőle
Ha tehetem én is itthon tankolok, csak az a gond hogy 7 km-re lakok a legközelebbi kúttól, ebből a szempontból kényelmesebb motorral begurulni 2 hetente, aztán telerakni nyakig.
Akkora tank nem kéne nekem, attól tuti befalcolnék.
Két napi fizu nem elég, hogy megtöltsd.
amíg csak rendszám nélküli gépem volt itthon tankoltam
mindig volt pár kanna benzin a garázsban
bár annak vagy 23 literes tankja volt az 1 nap alatt kifogyaszthatatlan volt a mi tempónkkal
múltkor elmentünk egész kecskemétig minden nélkül(gps volt nálam de vittem mellé 2 garnitúra kimerült akkut )
de a vadkerti tóhoz is elmentünk nem a megszokott úton, bár pont vadkert másik felén lyukadtunk ki
majd lejjebb megy a hőfok aztán lehet tekeregni
Aha, értem, jó kis utak vannak arra, csornai lőtérig vágom, tovább nem merészkedtem.
Azok a jók, mondjuk ebben a genyó melegben én nem szeretek menni, este 7-8 körül szoktam csak elindulni egy karikára. akkor sok az ismeretlen út.
Kösz az infót, majd meglátogatom őket ha arra járok.
olyan 3 éve elterveztük hogy feltérképezzük az 53-51es közti részt elsősorban a kiskőrös(erdőtelek-ökördi)-akasztó közti részt a dvcs vonaláig
aztán valahogy sosem jött össze
régen küldtem a turistautakra rengeteg földutat be csak egyszer rátettem a motort a gps-re azóta kikapcsolgat
szétszedni meg lusta vagyok szóval nem lett térképezve a terep
mostanában ilyen eltévedős ténfergős túrákat szeretek csinálni
gps nélkül csak a napállásból tájékozódni
szerencsére nagyon szar a memoriám, nem tűnik fel hogy erre ma már jártunk, szóval lehet csavarogni sokat
az akasztói kút meg nonstop, kint van a solt felőli faluszélen
Patajit vágom de nem szívesen megyek oda.
Ha tehetem Hartán tankolok, de annak a kútnak a nyitva tartásához igazodni nem mindig lehet.
Erdőtelek felé nem szoktatok járni?
Az őrjegi fenyvesekbe lehet jókat csapatni!
akasztón van benzinkút ha a dvcs mellett haladsz szinte mellette érsz ki az 53ason
patajon is van kút ami a tótól megy aszfalt út ott ér véget a kútnál
de lehet menni földúton is az is ott ér ki
Jaja, ahol régen szemétlerakó volt arra szoktam menni.
Ismerem az utat.
Ha mérges vagyok egy bő óra alatt megvan.
Egyébként ott a közelbe nincs valahol benzinkút?
Hát nem csodálom az a köcsög nagy homok ami arra van, gyilkos tud lenni az tuti.
közelebb terepen mint aszfalton
akasztó-szelid közti földút kb 20-25km ilyen száraz időben teljesen eseménytelen, max 1-2 helyen lehet sár ami kikerülhető
régen szimókkal verettünk, volt hogy útközben még gyűrűt is kellett cserélnem olyan faca volt
akkoriban jól kijárt út volt még autóval is teljesíthető volt(discoba is arra jártunk)
jó dagadt valagam van jól ki van párnázva, de mégis zsibbad
állni nem tudok sokat mert úgy meg kell hajolnom mint a rőzseszedő nénikének aztán megfájdul a hátam 2 perc alatt
kezdek rájönni hogy ezeket a hardenúrókat nem 190 magassághoz és 130 kilóhoz tervezték
rá akarnak beszélni egy dominátorra, hogy az illik a testalkatomhoz......