Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tank pipa,fordított teleszkóp pipa. Már csak a fejidom hiányzik. Megérte ez a sok plusz?
Bizony , a kormány nekem is alacsony , ezért én is keveset motorozok állva , de télen biztos kicserélem a kormányt valami magasabb fajtára , és akkor már alumíniumra is .
Na igen az is "új".
Köszönöm szépen.
Neked is köszi
Nem teljesen ez,de hasonló a cél:
Nagyon jól néz ki a gép !
Az autót kell nézni , vagy a grillezőt ?

Két kerékkel több van neki,de úgy néz ki jó bőrben van
Gratula hozzá!
Jó ez a fejidom.
Ezt a tank kérdést is bevesszük az ötéves tervek közé.
Azóta én is beújítottam. Igaz nem éppen idevágó téma.
Ja,és köszi!
Szerintem csak a kevesebb benzintől könnyebb
Igen kb annyi volt,és egyik fórumtársunk,Diravi jóvoltából nem volt semmi plusz költség.....ezúton is köszi neki
A fejidom így néz ki:
Attól nem fog kevésbé füstölni Amúgy 170 dollárba kerül.
kormányon sokat állítgattam, mert zsibbad a kezem motorozás közben
de sehogysem lett "jó"
először elkezd zsibbadni a mutatóujj, utána sorban a mellette lévők
Ini.
Próbáld meg a kormányt egy kicsit előre dönteni. Én is ilyen picike ember vagyok,de nekem így teljesen jó. Igaz nekem magasító is van rajta, sőt nem hiszem, hogy gyári a kormány rajta. Olcsóbb megoldás, mint egy komplett motor.
Szia!
Brutálisan jól néz ki. 10 kg simán lekerült róla.
Jól számoltam, hogy olyan 45 ezerre jött ki? Mennyi egyéb költség jött még rá? Arról a fejidomról küldhetnél egy képet.
most akkor sem kínlódok vele
majd egyszer szerzek bele egy csopper kormányt
de most inkább a füstmentesítésére teszem a zsetont félre
ez a hotcam vagy mifene vezérműtengely mennyi zseton lehet?
Nekem van magasító + magas kormány,és a gyári méretű bowdenekkel tökéletes a cucc. A fékcsövet meg pláne nem kell cserélni,mert baromi hosszú
ja tényleg
esetleg van valakinek elfekvőben olyan csavarja aminek mágnes van a fejében?
mert volt egy bicilkis mágnesem csak mászkáltunk mindenféle gazos-nádas területen és letört a feje
meg az összes bowden helyet újat, fékcsőcsere.......
akkor marad így.....
a 3 centis magasításnál is már trükközni kellett a kuplungbowden elvezetéssel
Köszi!
ha nem kell a magasito kuld el nekem 188cm vagyok
Napot. Colt, ez nagyon faszássan néz ki
A gyári XR kormány is alacsony,ahelyett is kell egy magasabb,és már jó is De ha ez az indok hogy vegyél még egy motort,akkor ok!
van egy 3 centis magasító de az semmit sem ér
kellene legalább 3 darab hogy kb jó legyen, vagy a lábtartókat lejjebb tenni, amit persze nem lehet
vagy kikapni egy arasznyi csontot a lábszáramból, legalább a térdvédő is beleérne a csizmába
Csak egy kormánymagasítót kell venni,nem kell egy komplett másik motor A gyári kormány még az én 179-180cm -hez is alacsony volt.