át akarom én nézetni rendesen
gondolom a szelepvezetők is kopottak meg úgy kb minden
majd télen átnézetem ha a költségvetés engedi
nekem jó lenne egy jól világító első lámpa, igaz nem sűrűn kell, de ha mégis akkor nagyon-nagyon.......
de lehet inkább kipróbálom ezeket a gombóc alakú ködlámpákat mint kiegészítő világítást, aztán ha kell felteszem és oda kötöm a fényszórót
Ha meg van kopva a tengely,akkor valószínűleg a himbák is kopottak,úgyhogy akkor azokat is célszerű ilyenkor cserélni. A Hotcams olcsóbb,és már a stage1-is picivel többet tud mint a gyári.
Ha a Polisport halo-ra gondolsz,akkor ahhoz valóban halogén izzót írnak,de ezek is 35/35 wattosak.....a fene tudja mennyivel tud többet.
Mondjuk ez engem nem is érdekel,csak az hogy jól néz ki....este nem megyek
Szia!
Sajnos egyik sincs. Már jól körüljártam ezt a témát. Kb. 40-50 ezer lenne a rendszám rá. Elvileg véglegesen van kivonva, de mindenhol azt mondták, hogy el kell vinni eredetiség vizsgálatra. Onnan már csak formalitás és pénz kérdése.
Erre a válaszra vártam.
Nekem is ez van tervben. Munka miatt ugrott a jogsi. Lassan annak is szeretnék nekiállni, na meg a rendszámoztatásnak is. Mondjuk nem tudom megéri-e.
Mi megmértük a motorjainkat.
2db XR 400-at is lemértünk gyári állapotban,egyenként 130kg
XR 650R :150kg
Suzuki DRZ 400E: 130kg
Mindegyik motor teli volt üzemanyaggal!
A lelkemnek mindenképp megérte,nekem nagyon bejön. Szeretem ezt a motort,és minden xart megveszek rá,amit engednek a lehetőségeim.
Amúgy amiket vettem rá,mindtől jobb lett egy kicsit....a futóműtől nem is kicsit Egyedül a karbit nem szabad újonnan megvenni,annyit nem ér.
Én a volt TÉESZ mérlegén szoktam mérni a motorjaimat , mert a katalógus adatnak nem hiszek , a Baja 130kg teli tankolva .
Esetleg ti is megmérhetnétek a motorotokat , ha van a közelben rá lehetőség ...
gondolom a szelepvezetők is kopottak meg úgy kb minden
majd télen átnézetem ha a költségvetés engedi
nekem jó lenne egy jól világító első lámpa, igaz nem sűrűn kell, de ha mégis akkor nagyon-nagyon.......
de lehet inkább kipróbálom ezeket a gombóc alakú ködlámpákat mint kiegészítő világítást, aztán ha kell felteszem és oda kötöm a fényszórót