Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Öröm volt veletek csatangolni, 1 kis időt!
Legközelebb többet mutatok a vidékből, van mit arra hegyeket mászni!
Képeket kérek a túráról!
Csak azt fűzném hozzá hogy csak HONDA
Köszönöm azoknak is akik csatlakoztak hozzánk ideig óráig és segítettek navigálni minket!
Tour de Balaton kipipálva!
Köszönöm hogy részt vehettem
Kb 540 km-er élmény volt veletek akik ott voltak!
Megjöttek a túrázók. Sikerrel teljesítették
Napot. Én kénytelen voltam feladni a 2. nap reggelén egészségügyi okokból
Devilkével beszéltem tegnap este. Fél9-kor Veszprém után voltak valahol. 200+ kilómétert nyomtak tegnap
Ha minden jól meg ma este érnek haza
sziasztok :) gondoltam benézek hátha tudtok valamit a turázoinkról ..
masteron: http://www.kepesmotor.hu/motor...
ezért valamikor meg kell innunk pár sört
udv.
kinek milyen attetele van a XR600-an?
Ha Honda, és megbízható embertől veszed, aki nem kinálta szét akkor sztem tök mindegy, nekem volt levegős xl, most vizes xr-van, de hűtés probléma soha nem volt! De a nagy öregek azt mondják, "lájtos, tögyörgős endurózáshoz a levegősnél nincsen jobb :)
Masteron! Milyen autóval jöttök? Csak hogy mennyi helyet csináljunk neki a tető alatt
Hello segitség kellene...néztem motorokat léghűtésest meg vizest is? melyiket ajánlanátok? melyik birja jobban? vagy bármi érdekel a témával kapcsolatban köszönöm ;D leginkább túrázásra
ma fogom kipróbálni ! Köszi szépen amúgy. majd tájékoztatlak a fejleményekről :D
ma próbálom ki!
Heló,megkaptad a CDI-t?
Jó lett a gép,vagy ezzel sincs szikra?
Szupermoto!Vagyis hasonló!
Nem! Egyforma 17 kellene! Vagy mit ajánlotok?
Keveset eszik (5l), de én csak aszfalton használom, 15-38 áttétellel.
Igen, az nekem is meg volt. Vezérműlánc, szelep becsiszolás, szelepszár szimmeringek, dugattyú csere, de most 1000 km-re tökéletesen működik!
most már belekezdtem, 40 elment vezérlésre, szelepekre. 150-remélem megfogja, de tip-top gépet akarok, ami megint húzza 5-10 évig :)
Már mint melyik méret? elöl 21", hátul 17", ez kell?
Igen ez jó cucc! De mennyi mire ideér? Mire mindent kifizetsz, mennyi lenne a vége?
http://www.jjinternational.hu/...
e-bayen meg 20körül futkároznak :) valamit csak összehozok(remélem)
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni!
Kérdés: Honda Dominatorba milyen moci kerék passzol bele előre/ hátra egy kis átépítéshez amivel a legkevesebbet kell faragni? És jó árban van! Tudtok ebben segíteni! Infóval v kerékkel?
megadod a linket?
Nem, használt de azért cseréltem mert hozzájutottam egy magasnyomású dugóhoz.