Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addig keresek, míg újat nem találok :) már láttam 37-ért is :) egyszer kell beletenni és pár évig elkísér....(remélem)
Csak sajna a dugó szett 50e fölött van , ennyiért használtan blokkot vehetsz.
reggel átnézem őket, köszönöm az infót. az alapméretes dugód új?
újat szeretnék, és a saját hengerembe fúrt lyukba, mert az már bizonyított :D
Nekem van alapméretes gyári, ha szerzel hozzá hengert lehet használni.
Venni lehet sok helyen, de http://www.bakonymotor.com/ itt lehet használtan is venni kompletten is.
Sziasztok, xl 600 pd03 101 dugattyút nem tud valaki? hol tudnék olcsón szerezni?
Én 3 cm el hosszabb rúgóstagot tettem be hátra de észre vehető a különbség 86 cm gyárilag az ülés magasság teleszkóp cserék után most kb 92-93 cm
nálam a kutyacsontban csak csap van nem tűgörgöcsapágy... 2 cm emelés a telonál és alig ér le a lábam pedig 175 magas vagyok
hegeszteni is szar, főleg ha módosítani is kell
kutyacsont meg bármikor visszacsinálható
jah értem nos hegesztöt most hamarabb akasztok le bár én is attol tartok h elszurom a magasságot:P
csináltass
ha van esztergályos, marós ismerős akkor gyorsan kész van
azért írtam a laposvasat hogy tudd mekkorára kell, én is avval kísérleteztem ki, bár mégiscsak túl hosszú lett
ini xlhez lehet kapni ilyesmit? milyen árban vannak ezek?
a spanifer
ha emelni akarsz akkor kisebb kell
egy laposvassal le tudod méretezni mekkora kell
hogy érted h buherkodni? ez mit takar?
kutyacsonton nem egyszerűbb buherkodni?
nekem pl kb 15 perc kicserélni
ha lenne másik csapágy garnitúrám akkor meg 5 perc

tényleg

esetleg valakinek felesleges csapágykészlete a kutyacsonthoz?
ha épp valaki felújította a himbát mert az a kutyacsontos nemigen kopik el
a lényeg h mivel a telót nem szeretném burgányolni gondoltam megfelelö vastagságú anyagbol másik teló befogót készitek a képen látható igény szerinti magasságra ebben kéne a segitség szerintetek bázikus pálcával és egy jó hegesztövel vastag anyaggal megoldhatom vagy gáz lenne ott átalakitan sajna más nem jutott eszembe csak ez lenne a járható ut.. véleményeket kérnék
sziasztok :) ha már telo ügyben nem volt segitségem remélem ebben már lesz készitettem pár képet itt már 5 centivel emelve lenen a hátsó lengö villa és a képen láthato ez a teló tetejénél max 2cm..
Üdv!
xr 600 első teleszkóp szimering méretét ha valaki letudná nekem írni?
xl 600 pd03 101 dugattyút nem tud valaki? hol tudnék olcsón szerezni?
az en csizmam kapott mar eleget es jool birja...itt ott elvan mar valva a varras de nem veszes.....ezt egy gyerektol vettem 55 euroert aki versenyzett .....en megvagyok vele elegedve kenyelmes jool tartja a labat is
Sziasztok!

Eladó Honda XL600 LM-hez osztrák papir.
Vagyis, egy üres váz a hozzátartozó papirjaival,Typenschein,forgalmi,eredeti adásvételi (bianco).
Papir nélküli motor bepapirozható Mo, evvel a vázzal+papirjaival.
Ár:100Euro
pesco1@citromail.hu