Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szeretnél,hogy rúgás nélkül induljon? Ahhoz nem másik gyertya kell,hanem másik motor

100-110e km-t elmennek,nem kell sűrűn cseréni,de nem is olcsó.

Egy olyan kopott gumiba kellene csavarokat rakni,amit már nem sajnálsz. Létezik olyan,amit a bütyökbe kívülről kell behajtani egy akkus csavarozóval......Aunernél láttam.
attól még szar
most intéződik a sima denso, talán sikerül
az irídiumos olyan 8 pénz lenne de az osztrákoktól kellene hozatni aztán amire ideérne úgylehet lenne 10 is.... meg ki tudja mennyi idő

de nézted milyen állat az irídiumos elektródái? még a testelektródán is van egy kis pöcök
autóba is minimum százezret bír

azon agyalok lehet kellene venni valami 100as gumit hátra aztán telibeverni csavarokkal
hát Aprilia szervizbe vittem xD am. a szlovák határ az olyan 200-250km lehet :DD

5 euró az nem is olyan sok ha jól számoltam nincs 2 ezer euró se. És ha esetleg te megveszed és utánvétellel elküldöd nekem?:D
Akkor mégsem olyan xar az NGK?
ma 2. indításra röffent a gép
az elsőre is ment pár ütemet de leállt, utána 2 rúgás és szépen járt
úgy gondolom benzin hiba lehetett
ha olajcserere szervizbe viszed a motort akkor sok penzed rafog menni a gepre szerintem....ilyen aprosagokat otthon vegezz el....ha meg nemtudod hogyan akkor kerdezz es segitunk....nemtudom hol laksz de adhatok egy linket nem messze szlovak komaromtol Svätý Peter-en van ilyen bonto fele meg motort is arulnak en is onnet vettem a vez.tengelyt a XR-re es dekopresszor bowdent is...5 euroert adjak es volt sok mikor ott voltam....irhatsz nekik mailt hogy nem e kuldenek el postan esetleg neked
TRX400 quad olajtartálya jó lehet.
Hali.
Kellene egy két jó ötlet (tanács) XL 600 blokkot szeretnék beépíteni egy Quad-ba.De az olaj hűtést (tárolást) nem tudom,hogy oldjam meg.Mert ugye az XL-nek a vázba van megoldva.
Ja értem
Amit belinkelt Chywa,ez: http://translate.google.com/tr...
Annyi az egész,ha kiveszed a gumi pipacsövet,akkor több levegőt kap a motor.
Hali Colt!Mi ez a légszűrőház trükk?Elmeséled nekem?Előre is köszi
Akkor addig a galaxisokat foglald ne motorozz
am. mit értesz aplikálás alatt?:D mondjuk most adott ismerősöm 2 ilyen bigyót a végére, amit ha kicsit nagyobb lyukra fúrok hogy átmenjen rajta a vezeték, akkor elvileg pöcöknek jó az is a végére, bár nem tudom hogy mekkora darab szakadt le belőle vagy csak a pöcök e és nem lesz rövid :D de akkor lehet hogy szerzek 1 simohoz valót :))
tudom én azt xD tájékoztattak a szervizbe mikor olajcsere volt meg ilyesmi :D egy normálisabb lánc 20 ezer körül van egy első féktárcsa meg 40 :D stbstb :D csak nem mindegy hogy akkor van kiadás amikor nincs pénzem, vagy esetleg nyáron amikor melózok :D
Megfelelő kreativitással és egy kis "aplikálással" "tökéletes" ;] Amúgy nincs az akkora erőhatásnak kitéve, hogy egy simó bovden ne bírja el, max előbb szakad el de negyed annyiba kerül :]

Amúgy, azért azt mérlegelted ugye, hoyg nem a dekompressor bovden lesz a legnagyobb kiadásod majd idővel ? :]

A motorsport drága hobby ez van
lehet hogy hülye kérdés, bár ismerősöm is azt mondta, hogy akár simson bovdenből is lehet, de a vége vagyis az a bütyök rajta az jó? illetve bírja ugyan úgy az a bovden? mert ha jól tudom vastagságbeli különbség lehet azért
Mé mi jót csináltál már megint magaddal ? :D

Amúgy meg "elmentek a francba", hogy ilyenkor semelyikőtökneksenem jó a mocija :P mire kiön a szezon meg beindulnak a gépek addigra meg majd az enyém lesz leharcolva
sehol nincs denso.... csak a DPR8Z
Szellőztetés:
-csap elzár.
-dekó behúzva tartani
-leállitó gombot nyomvatartani
-csumagázt húzni
-és minimum 5-ször megrúgni a gépet
csinálj házilag, valami szimó etz vagy ilyesmi cuccból
basszuuuus.. komolyan 7 ezer ft-ba kerül egy dekompresszor bovden? nem tud valaki olcsón? mert hát ez baromi sok
vissza irtam
Én közvetítőn keresztül rendeltem gondolom neki is volt rajt egy pici haszna.Mert én nem tudom innen hogy kell rendelni
Én innen rendeltem már többször is: www.mikuni-topham.de

17 EUR postával együtt, 2+2 alapjárati/fő, TM36-ba.
Szevasztok fórum társak! Honda xr 400-ra való használt de teljesen jó állapotú első fékbetétem, és gyári hátsó rendszámtartó, prizmával, rendszám megvilágítással együtt eladó! A fékbetéten mindenütt még van 3mm ferodor és azt 3000 ft-ért adnám, a rendszámtartót világítással mindennel együtt meg 4000 ft-ért! Csere is érdekel 22mm-es kormány magasítóra, krossz gumira, kézvédőre, vagy bármilyen motorozással kapcsolatos dologra!