ini most látom h kiskőrösi vagy:) kecelen laktam jó pár évet jánoshaláig bezárólag az összes homokutat ismerem hmm vannak azert arra is szép helyek mégha nem is sziklás:))
nekem XL500asom volt(képeim közt látod)
menetteljesitményre semmi probléma nincsen vele viszont alkatrész ellátása nem nagyon megoldott semmilyen szempontból!pontosan ezért adtam el!a hengerfej meg külön kincsnek számit!égen földön nem találsz hozzá ami meg van eladó az meg 50nnél indul!annyit megintcsak nem ér az egész!Márpedig az 500asnak a hengerfeje a legnagyobb hibája,okosok azt mondják az adja meg magát leg elöször!se itthon se németeknél se ebay-en nem találsz hozzá hengerfejet!Nekem volt,nagyon szerettem csak nem arra valo volt amire használtam.és bizony fostam hogy beszarik a hengerfej és akkor dobhatom el az egészet!Inkéább nézz egy 600ast esetleg szépséghibásat amit össze tudsz magadnak pakolgatni olcso pénzért!
Kíváncsi lennék egy ilyen 2T-re,egy cimborám(EXC525) a múltkor kipróbált egy 300 EXC-t és tetszett neki.
Nekem is bacca az agyam a 2T
Egy ilyen gépnek nem szabad nézni a fogyasztását szerintem,meg nem is túrázásra való.
A kemény menetet meg átlag halandó úgy sem bírja sokáig.
Anyagilag lehet,hogy nekem is csak egy 250 krossz fog beleférni az öregebbik fajtából
Nehogy elmenj egy ilyen szarért,van s lesz még a télen alkalmi vétel!
Venni csak higgadtan lehet,szabad!
Meg olyan nincs,hogy "áááá csak ez a baja" nagy lóvét teszek rá,hogy van ott még mit megnézni!
Nos a fogyasztás 55 km-en 3 liter lett 50-50%-ban sík terepen és bányában normál használat mellet. Nekem ennél kevesebb lesz az elején mivel én nem vagyok olyan kondiban mint tesóm, de ha 7-8 liter lesz a fogyasztása 100-on az szerintem nem olyan vészes ahhoz képest, hogy az XR is megevett 6-6.5 litert ha téptem neki.
masteron sajna nem jön össze a dolog egyenlőre....:( kipufogó ügyben meg várom hogy akkor mire is jutunk nekem sürgős lenne a dolog.. a fényezö meg nem találta mega hátsó sárvédőt így le sem fényezte azt... igy állunk most sajna fordított telo nélkül... a 30 papir nagyon bassza a csöröm ilyen trehány meloért de ez van
Na elhihetitek hogy én sem megyek el érte annyiért meg főleg nem majd lesz aki el megy érte.De viszont lenne egy xl500 as is amivel szemezek az is motor hibás :( de annak csak a hengerfejet kéne rendbe rakni azt írja a srác az kb 25-30 ból meg van és akkor van egy normál állapotú motorom ja az 65 be van
ráadásul az ilyeneknél van az hogy még ez is szar meg az is szar, meg ez az izé most pont nincs rajta stb stb
menne a picsa egy szarért annyit az ember........
múltkor én is néztem egy motorhibás ténérét, 140ért hirdették
kínáltam érte 80 pénzt de nem adta a bitang
kb annyit érhetett.......
En az ilyen rugalmatlan eladoktol kimelem magam!ha nem lehet alkudni es draga es messze van akkor hagyom a francba!plusz tenyleg irrealis a 160 motorhibasan,szezon vegen...en nem fecserelnek idot ra!mire cserelned az xlt?te mit adnal erte?
lenne pár domb legalább az lenne igazán szép
megelégednék párszáz méteres buckákkal is
a végén a mondat!
menetteljesitményre semmi probléma nincsen vele viszont alkatrész ellátása nem nagyon megoldott semmilyen szempontból!pontosan ezért adtam el!a hengerfej meg külön kincsnek számit!égen földön nem találsz hozzá ami meg van eladó az meg 50nnél indul!annyit megintcsak nem ér az egész!Márpedig az 500asnak a hengerfeje a legnagyobb hibája,okosok azt mondják az adja meg magát leg elöször!se itthon se németeknél se ebay-en nem találsz hozzá hengerfejet!Nekem volt,nagyon szerettem csak nem arra valo volt amire használtam.és bizony fostam hogy beszarik a hengerfej és akkor dobhatom el az egészet!Inkéább nézz egy 600ast esetleg szépséghibásat amit össze tudsz magadnak pakolgatni olcso pénzért!
http://www.youtube.com/watch?f...
Nekem is bacca az agyam a 2T
Egy ilyen gépnek nem szabad nézni a fogyasztását szerintem,meg nem is túrázásra való.
A kemény menetet meg átlag halandó úgy sem bírja sokáig.
Anyagilag lehet,hogy nekem is csak egy 250 krossz fog beleférni az öregebbik fajtából
Nehogy elmenj egy ilyen szarért,van s lesz még a télen alkalmi vétel!
Venni csak higgadtan lehet,szabad!
Meg olyan nincs,hogy "áááá csak ez a baja" nagy lóvét teszek rá,hogy van ott még mit megnézni!
menne a picsa egy szarért annyit az ember........
múltkor én is néztem egy motorhibás ténérét, 140ért hirdették
kínáltam érte 80 pénzt de nem adta a bitang
kb annyit érhetett.......