Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ilyen olcsó crossban gondolkozol tanulj meg pár jóga fogást hogy elérd a száddal a @-ot
mert többet lesz javításban mint amit menni fog
inkább egy külföldi papiros 350-es aztán ha lesz zsetonod lerendszámozod
csak legyen meg minden papírja
Én a 250-es CR-eket nézegetem 90+kg vagyok és nekem is hiányzik
tudom,tisztában vagyok vele...Sajnos már igy müködik...
Viszont hamarosan te is eljutsz ide ahova én....
Fejembe vettem h eladom a DIO-t és veszek valami 125ös crosst!a CR-eket nézegetem vagy valami 350es 4T-t 100.000ért..hiányzik vazze!
Olyan 2 kiló volt kb.tokkal ,vonóval
Kellet egy ember akinek van jogosultsága bélyegezni(természetesen ő végzett minden munkát )
Amúgy az építési naplóban az is benne van,hogy milyen idő van az nap
El lehet felejteni a kalákában épített házakat.
Jöhet a haver,rokon segíteni...........ha bejelented,van szakképesítése stb.
bazzeg ott ütöttetek egy kisebb lyukat a ház falán. Mibe került a terveztetés?mert ahogy elnéztem multkor egy komplett kivitelezési tervet..hát még azt is le kell irni hogy az épitkezések napján milyen gatya van rajtad milyen anyagbol hol csinálták ki a beszállitó és az mennyiért veszi a gázolajat....szoval elég komoly
Thanks!
Pár éve vettünk egy kis komfort nélküli házat és most ahhoz építünk.
A mániám a qrva nagy nappali konyha.
Így nézett ki.
ha nem is mindig de jódarabig igen!Elöbb utóbb az is elfogy
Fasza
Nem lesz szar a kecó!Van még mit tenni rajta de szép lesz!Én dijaznám ha tennél képet majd ha már ugy áll!
Kösz!
Szeretnénk még az idén de legkésőbb januárban ha már így belenyúltunk az időjárásba
Kombi gázkazán,a két hálószobán kívül padlófűtés+zártrendszerű kandalló rákötve a fűtésrendszerre mert fa mindig lesz
SZerintem van aki tud itt neked mailba küldeni User Manualt azaz hogyan javitsuk otthon XL-ünket könyv ami le ir mindent részletesen még képekben is tehát angoltudás is minimális kell hozzá!az alapján megtudod csinálni szerintem!
még valami a kipufogó rögzítésénél van ez a félhold alakú valami valahol elhagytam 1 et ha lenne valakinek fölösleg vagy tudja hol szerezhetek légyíves jeleze
alakulunk de elbabráltam a váz festését mennyire kell jó minőségűnek lennie?
Muz jó kis pecod lesz:)) bár én megtehetném. milyen fűtés lesz benne?
Mikorra tervezitek a beköltözést?
Belinkeltem a sportmotoros videókból de csak a vidit tette be
Jaj,nem az enyém
Fireball vette
Vazze építkezem még egy babetta megvétele is gondot okozna nem,hogy egy ilyen kaliberű járgány.
Az XR is ablak lett
Te Muz ezzel a segg rakétával mi a terved?
elvinném ha lenne rá pénzem de nem lehet ojan nagy munka és majdnem leültem amikor árat mondott rá....biztos nem lehet annyira bonyolult de életembe most elöször van ilyen motorom 2 napja vettem...tuti megtudom csinálni egy kis segítséggel :)
Nem bántásból, tényleg, de ha ilyeneket kérdezel, akkor inkább vidd el a szerelőhöz.
sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni...vettem egy honda xl600r mocit gyujtás hibásan már annyit elértem hogy szép szikrát ad...de mégse indul be pedig kap benyát is.egy szerelő azt mondta hogy valószinű hogy elfordult a vezérlése.én még életembe nem csináltam ilyet. :(
Hogy kezdjek hozzá van valami jelölés ahová állitani kell? meg pontosan mit is kell szétszeni hogy hozzá férjek? :D aki tud segítsen :) előrre is köszönöm :) Üdv:Józsi
Az XR600R dugattyú méretei
NGK eredeti nem a gatyit honan szerezhetek be?
Egy-két méretet meg tudnál még adni?Már ha te árulod.mint pl.csapszeg átmérö,dugó hosszúság,csapszeg-dugótetö közötti távolság.