Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dvd&posta
töltöm le, marha szerencsém van aztán akitől vettem benne hagyta a könyvjelzőben az ncore kódját
valami beteg ember lehetett majd 8 terra feltöltéssel
na, most töltök kicsit vissza
most getzi vagyok vagy getzi vagyok
1 óra és lent van
Nekem 2,71 kibontva. Azt ne felejtsük el,hogy tele van effektekkel,amiket fel tudsz használni a szerkesztésnél. Közben látom,hogy van már 15-ös is.
Ha lenne valami lehetőség,feltölteném neked,de elég nagy a méret.
Tudsz olyan lehetőséget,amivel majd 3 gigát át lehet tolni?
2.6 giga a progi?
beszarás...........
Hát az nem mai darab,a HD még nem volt divat.
ennek a pinnacle dolognak nekem megvan a kb95-96 os kiadása
persze jogtisztán
na majd nézek frissebbet
köszi!
Valamelyik torrent oldalról szedd le a Pinnacle Studió14-et. Sok progit végig próbálgattam,de ez tűnt a legkönnyebben használhatónak,és még okos is. A formátumok nem problémák,konvertál szinte mindenbe,és lehet vágni,szerkeszteni vele.
Viszont MP4-ből minek avit csinálni,sokkal rosszabb minőségű lesz.

Két éve használok Win7-et,szerintem teljesen jó,persze aki máshoz van szokva...........de majd megszokod!
na mától meg tudom nézni a hd videókat is
beszereztem egy izmosabb gépet, de kritikán aluli kivitel a majd 10 éves compaq-hoz képest

szóval ha tud valaki linkelni videoszerkesztő progit az ne tartsa magába, de olyant is amivel mp4et lehet szerkeszteni vagy átalakítani avi-ba
köszi!

ez a win7 tisztára bizarr a linuxhoz képest
kösszi ini lez még kérdésem addig böven mivel teljesen rutintalan vagyok a bejáratás dolgaiban...
Szia!
Nekem hátul bevált az Ac 10, elöre nem a legjobb szerintem,
Michlen competition s12 cx , talán jobb elöre is és hátra is ,
tényleg, mi lett a kartervédővel?
metz sixdaysre. nekem bejött, kissebb bütykök vannak rajta, mint egy crosson,de talán nem is kopott annyira. elöl még mindig az van fent teljesen jó állapotban egy szezon után. hátul a múltkori sikeres defektem után le kellett cserélnem, pedig jó volt még. mitas c18-at raktam fel. defekt:
Hátul eddig AC10 volt, most Bridgestone M404. Nem volt rossz az AC10, de az M404 érezhetően jobb, pl. Nagytarcsán a laza talajú kanyarodós felfeléken.

Ezért is gondoltam lehetne előre is vmi újabb típus, pl. M403, azt mondják mindenben megkapaszkodik a széle is - van aki ezért nem is szereti

Te mire cserélted a gyáriakat?
hát ha nem akar kopni, akkor nem is kell cserélni.
bevált egyébként az ac10? hátul is ez van fent?
Igen, egykerék, élesebb kanyarban pedig drift, első kerék az avarban

Nem akar kopni az első gumim, AC10, pedig cserélném már...
és az elsővel mi lesz?

vagy aszfalton csak egykerekezés?
Valakinek van tapasztalata?
A haccá kereke jó a néccába? ,
Van egy XR 600 hátsó kerekem,fasza
boldorkukacfrímélponthúúúúú
Sziasztok, XR400-hoz keresek sürgősen hátsó kereket. Aszfalton is kellene gurulnom mostanában és nem koptatnám le szívesen az új bütyköst.

Jó lehet más kerék is, XR600, pl. esetleg DRZ?

Köszi.
ebben szerintem minden le van irva

http://youtu.be/UlHL0UNNg4Q
Hát igen a 600 AMG-vel én is szopok eleget

Nos,igen a gyerek a legfontosabb(meg egy EXC )!A többi 6 milliárd ember csak utána jön
hát igen
csak önköltségen jártam melozni!ha esett akkor busszal ha nem akkor a honda Diommal!
25kmer távolságba arra mindig költeni kellett!meg haza is adtam Anyámnak hogy fent tudja tartani a kecot meg ne ingyen etessen
Nem akarjuk elvenni a kedved és sztem nem is fogjuk tudni!Ez a felfogás mondható normálisnak!Felépiteni egy egzisztenciát,megtartani mindazt ami már megvan és gyarapitani!ez a normális!Vagyis ez volt a normális egészen addig mig mindenhol meglehetett élni..csak a baj ott van hogy lassan ebben az országban sehol nem lehet megélni!Nem panaszkodom!Minden embernek van gondja..kinek kisebb kinek nagyobb de zerintem mindenkinek a saját gondja a legnagyobb!Vanakinek az hogy nem nyilik az SLS AMG a lakáskulccsával van akinek meg az hogy épp nincs mit kajálni!
Nem egyszerü életet kezdeni fiatalon!Most azt látom az országban hogy a fiatalok java arra vár hogy kihaljanak az örökségböl és vagy pénzzé teszi és jut valamivel elörébb vagy beköltözik és van egy háza...szar kimondani de ez van!
De MUZ ne aggodj ez lenne a normális felfogás amit irsz és szerintem amikor a Lányodra nézel látod mind azt amiért küzdened érdemes
sima xr600 is 60 ló?
vagy a másik sem annyi
Az két és félhavi kereseted volt , ha másra nem költöttél volna . Talán egy év alatt lehetett volna összekuporgatni ( ha nem jön közbe semmi ) . Fiatalság bolondság ...
Szerintem a 6-os váltót takarja