dvd&posta
töltöm le, marha szerencsém van aztán akitől vettem benne hagyta a könyvjelzőben az ncore kódját
valami beteg ember lehetett majd 8 terra feltöltéssel
na, most töltök kicsit vissza
most getzi vagyok vagy getzi vagyok
1 óra és lent van
Nekem 2,71 kibontva. Azt ne felejtsük el,hogy tele van effektekkel,amiket fel tudsz használni a szerkesztésnél. Közben látom,hogy van már 15-ös is.
Ha lenne valami lehetőség,feltölteném neked,de elég nagy a méret.
Tudsz olyan lehetőséget,amivel majd 3 gigát át lehet tolni?
Valamelyik torrent oldalról szedd le a Pinnacle Studió14-et. Sok progit végig próbálgattam,de ez tűnt a legkönnyebben használhatónak,és még okos is. A formátumok nem problémák,konvertál szinte mindenbe,és lehet vágni,szerkeszteni vele.
Viszont MP4-ből minek avit csinálni,sokkal rosszabb minőségű lesz.
Két éve használok Win7-et,szerintem teljesen jó,persze aki máshoz van szokva...........de majd megszokod!
metz sixdaysre. nekem bejött, kissebb bütykök vannak rajta, mint egy crosson,de talán nem is kopott annyira. elöl még mindig az van fent teljesen jó állapotban egy szezon után. hátul a múltkori sikeres defektem után le kellett cserélnem, pedig jó volt még. mitas c18-at raktam fel. defekt:
hát igen
csak önköltségen jártam melozni!ha esett akkor busszal ha nem akkor a honda Diommal!
25kmer távolságba arra mindig költeni kellett!meg haza is adtam Anyámnak hogy fent tudja tartani a kecot meg ne ingyen etessen
Nem akarjuk elvenni a kedved és sztem nem is fogjuk tudni!Ez a felfogás mondható normálisnak!Felépiteni egy egzisztenciát,megtartani mindazt ami már megvan és gyarapitani!ez a normális!Vagyis ez volt a normális egészen addig mig mindenhol meglehetett élni..csak a baj ott van hogy lassan ebben az országban sehol nem lehet megélni!Nem panaszkodom!Minden embernek van gondja..kinek kisebb kinek nagyobb de zerintem mindenkinek a saját gondja a legnagyobb!Vanakinek az hogy nem nyilik az SLS AMG a lakáskulccsával van akinek meg az hogy épp nincs mit kajálni!
Nem egyszerü életet kezdeni fiatalon!Most azt látom az országban hogy a fiatalok java arra vár hogy kihaljanak az örökségböl és vagy pénzzé teszi és jut valamivel elörébb vagy beköltözik és van egy háza...szar kimondani de ez van!
De MUZ ne aggodj ez lenne a normális felfogás amit irsz és szerintem amikor a Lányodra nézel látod mind azt amiért küzdened érdemes
Az két és félhavi kereseted volt , ha másra nem költöttél volna . Talán egy év alatt lehetett volna összekuporgatni ( ha nem jön közbe semmi ) . Fiatalság bolondság ...
töltöm le, marha szerencsém van aztán akitől vettem benne hagyta a könyvjelzőben az ncore kódját
valami beteg ember lehetett majd 8 terra feltöltéssel
na, most töltök kicsit vissza
most getzi vagyok vagy getzi vagyok
1 óra és lent van