Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kivülröl nem látszott de azért kellett cserélnem olajat mert qurva kevés volt benne
Hali.szerintam ha megvannak a darabok akkor megoldható ,de macerás lesz.az alu hegesztése nem könnyű feladat.szerintem azért kell szétszedni mert a menetvágás miatt forgács kerül bele,meg a hegesztéshez is hely kell.ha teheted akkor használj nyomatékkulcsot az ilyen szituk elkerülésére.nagyon sok hiba azért keletkezik mert nem szakszerüen szerel az ember.
Lehet,de akkor szivárgott volna szerintem.
Ha jól láttam a dekni nem repedt meg csak az a kis csöcs tört félbe. És nem is mondhatnám hogy nagyon téptem. Lehet már meg volt repedve...
Az nem gyenge!
Talán ezen látszik legjobban.
Nincs képed róla hogy van eltörve?
Havernak is ő hegesztett valamit az xr250 hengerfejen. Nem láttam a munkát de azt mondta hogy nagyon faszássan megcsinálta.
Az enyémen csak azt lehet szerintem hogy berakja a likat és uj menetet furnak bele.
Szerintem ha egy normális emberhez kerül,akkor nem lesz ott gond,legfeljebb a menetet újra kell fúrni. Majd írj ha van valami fejlemény.
Ott tört el igen. Beszéltem már egy fickoval, vasárnap viszem hozzá a blokkot. Csak érdeklődöm merre mennyi lesz ha véletlen mégsem tudják meghegeszteni. Vagy ha drágább lenne mint az arany.
Ott tört el ahol a piros nyíl van? Akkor jó erőben vagy
Ilyet bontottban nem fogsz kapni itthon,ellenben az ebay-en biztos találsz. Szerintem az újat meg se kérdezd a Hondánál,arany árban lehet.
Amúgy ennek a cseréjéhez szét kell borítani a blokkot. Szerintem vidd el egy olyan helyre,ahol tudnak alumíniumot hegeszteni,biztos tudnak vele valamit kezdeni.
Nincs valakinek eladó XR4 középső dekni? (Eltört az olajleengedő csavarnál az enyém )

Vagy nem tudja valaki hogy árban mibe fáj kb?
hát ott tényleg nem fér el!

viszont a tank szép!
Hova indultál ennyi motyóval?Világ körüli útra?
xrSo a bőrölü meg már nem fér el a motoron sajnos
Jobb reggelt. Keresztkérdés: XR4 középső deknit lehet hegeszteni? Vagy olyan öntvény hogy csere?
persze le lesz fújva... csak a pozíció miatt kellet felrakni illesztések stb.. ennek decemberben kész kell lenni tehát nem vacakolok:)
Szerintem jól néz ki csak majd fújd le feketére a dobokat. Kipufogó leömlőt meg a dob végét kicsit polírozd fel nagyot dob rajta.
Gyorsan elkészültél vele
sztem is jó vétel volt
Így mutat a gépen ( az ülés még nincs a helyén rendesen mert
nem gyári a csomagtartó ,faragni kell rajta picit
17.800ft vége 2800 volt a posta.....
Tank +felfogató ,ülés, bal oldali idom , zárható tanksapka
szerintem meg érte
volt az apró hirdetések között
15 csak tank
bontós 25.000 ft kért volna ezekért a cuccokért
mennyibe volt ez így tank meg ülés?
Masteron a kipufogóid így festenek sajna csak a leömlő és a dob volt használható újra kellet hegeszteni..... volt szívás vele de kész...
Jó a kérdés Olajszűrő nem fordítva van berakva? Nincs eltömődve elején a vázban lévő szűrő?
hali
Ma vettem egy 250es xlr-t kopott a vezérműtengely meg a vezérműtengely ház.Ha esetleg valaki járt hasonló cipőbe akkor annak megköszönném a segítséget.Mink olyanon gondolkoztunk hogy felhegeszteni a házat gépel visszaszedni és egy új tengelyt venni csak nem tudjuk hogy mi volt a gyári érték.