Hali.szerintam ha megvannak a darabok akkor megoldható ,de macerás lesz.az alu hegesztése nem könnyű feladat.szerintem azért kell szétszedni mert a menetvágás miatt forgács kerül bele,meg a hegesztéshez is hely kell.ha teheted akkor használj nyomatékkulcsot az ilyen szituk elkerülésére.nagyon sok hiba azért keletkezik mert nem szakszerüen szerel az ember.
Havernak is ő hegesztett valamit az xr250 hengerfejen. Nem láttam a munkát de azt mondta hogy nagyon faszássan megcsinálta.
Az enyémen csak azt lehet szerintem hogy berakja a likat és uj menetet furnak bele.
Ott tört el igen. Beszéltem már egy fickoval, vasárnap viszem hozzá a blokkot. Csak érdeklődöm merre mennyi lesz ha véletlen mégsem tudják meghegeszteni. Vagy ha drágább lenne mint az arany.
Ott tört el ahol a piros nyíl van? Akkor jó erőben vagy
Ilyet bontottban nem fogsz kapni itthon,ellenben az ebay-en biztos találsz. Szerintem az újat meg se kérdezd a Hondánál,arany árban lehet.
Amúgy ennek a cseréjéhez szét kell borítani a blokkot. Szerintem vidd el egy olyan helyre,ahol tudnak alumíniumot hegeszteni,biztos tudnak vele valamit kezdeni.
Szerintem jól néz ki csak majd fújd le feketére a dobokat. Kipufogó leömlőt meg a dob végét kicsit polírozd fel nagyot dob rajta.
Gyorsan elkészültél vele
17.800ft vége 2800 volt a posta.....
Tank +felfogató ,ülés, bal oldali idom , zárható tanksapka
szerintem meg érte
volt az apró hirdetések között
15 csak tank
bontós 25.000 ft kért volna ezekért a cuccokért
hali
Ma vettem egy 250es xlr-t kopott a vezérműtengely meg a vezérműtengely ház.Ha esetleg valaki járt hasonló cipőbe akkor annak megköszönném a segítséget.Mink olyanon gondolkoztunk hogy felhegeszteni a házat gépel visszaszedni és egy új tengelyt venni csak nem tudjuk hogy mi volt a gyári érték.
Az enyémen csak azt lehet szerintem hogy berakja a likat és uj menetet furnak bele.
Ilyet bontottban nem fogsz kapni itthon,ellenben az ebay-en biztos találsz. Szerintem az újat meg se kérdezd a Hondánál,arany árban lehet.
Amúgy ennek a cseréjéhez szét kell borítani a blokkot. Szerintem vidd el egy olyan helyre,ahol tudnak alumíniumot hegeszteni,biztos tudnak vele valamit kezdeni.
Vagy nem tudja valaki hogy árban mibe fáj kb?
viszont a tank szép!
Gyorsan elkészültél vele
nem gyári a csomagtartó ,faragni kell rajta picit
Tank +felfogató ,ülés, bal oldali idom , zárható tanksapka
szerintem meg érte
volt az apró hirdetések között
15 csak tank
bontós 25.000 ft kért volna ezekért a cuccokért
Ma vettem egy 250es xlr-t kopott a vezérműtengely meg a vezérműtengely ház.Ha esetleg valaki járt hasonló cipőbe akkor annak megköszönném a segítséget.Mink olyanon gondolkoztunk hogy felhegeszteni a házat gépel visszaszedni és egy új tengelyt venni csak nem tudjuk hogy mi volt a gyári érték.