Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót!szerintem jó is lessz!
ja ezeket láttam.de itthon nincsen mondjuk bontóban?
XR650r hátsó kerékagy kellene.Honnan lehetne beszerezni?
itt vannak a 600-as honda dugattyúk:
XR600-ba van 97-es méretben
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
Ja meg dominator központi rugó
dominator első villa kompletten,kipufogó rendszer,karburátor
masteron melyikhez tudsz ?:) egyenlöre még nem végeztem xl el:) de ahhoz is kéne még pár dolog bár már lassan minden pénzem bele ölöm:D
Mocis ird meg ide a tel számod tudok hozzá neked még cuccokat.
hardamstaff@gmail.com
masteron ink újra építeni egyet:) xl már nem szedném szét
Nekem nincs rá szükségem! Hibátlan váz,gyári zöld színű, bontottam el egyet abból maradt!Ha szükséged lenne rá a számom 204825065 üdv: L
Dominator vázba szeretnéd rakni az xl blokkot?
a dominátor vázon máris elgondolkodtam :) xl még kész sincs:P masteron a sárvédőt már megvettem egy korábbi linkről:)
Vagy még arra gondolok,h a szelepek közül állitolag az egyik kevesebb olajat kap és e miatt.Talán azért,h kopot lehet.Kérem válaszoljatok.Köszi
Hello!Attól,indulhat nehezen a motorom,h hideg van.?
Nagyon ugy nézz ki.Megbizony,45 rugó.
Akkor marad a gyári dugattyú.Megérdeklődted mennyibe kerül hozzá?
Voltam most egy szakinál,és azt mondta hogy megoldható,csak az a baj hogy a dugó tetején bemarások vannak és nem mindegy hogy mekkorák. így nem biztos hogy jó a köbcenti.az újnak.
Erősebb lenne az biztos szerintem passzólaz a dugattyú hozzá de azért vagyunk itt a fórumon páran biztos van aki jobban ért az xl-hez.
Egyébként szerintem megér annyit az a dugó
Szerinted az úgy jó lenne minden tekintetben?
Sziasztok. Érdeklődnék itt minden tagtól én jelenleg építek vagy is inkább át alakítok egy enduro motort magamnak már kész a váz is vettem bele egy 2t blokkot kompletten karburátorral kábel köteggel hűtővel kipufogóval ez egy 6 sebességes önindítós vízhűtéses cagiva blokk de most hogy így egyre előrébb járok az össze szerelésben át gondoltam még sose volt 4t blokkom kipróbáltam haverom hondáját ami szintén 4t és nagyon megtetszett szóval le egyszerűsítve keresnék kompletten 125-ös vagy 250-es működőképes honda xl vagy xr blokkot mert neten nem találok sajnos kéz pénzem nincsen de ha valakinek van és érdekelné cserében akkor szívesen cserélnék vagy esetleg még van egy honda mtx 125 ös blokkom alkatrésznek gyújtás és henger nélkül válaszokat előre is köszönök
Helló
tudja valaki hogy az xr650 kerékagyat szerelték más modellekbe is?Vagy mely modell agyát kapta meg az xr?
Csak mert kéne.
köszi.
Fúrasd fel 100-as ra