Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen ezektől azért rá izzad az ember hátára a poló és bedurran az alkar szépen a vérnyomás meg a 300 at veri
Azért nem annyira brutális mint egy cr mivel az egy cross, ez pedig elvileg egy enduró de ma tesóm elvitte megkergetni utána majd többet tudok a fogyasztásról. Azért ha valaki 1 órát nyél gázon közlekedik az nem is akar vele többet menni mert kifingik mint állat, de ha normál tempóban mész vele akkor szerintem 1,5-2 órát el tudsz vele motorozni.
Fogyasztására azért kiváncsi lennék nekem cr 250 esem volt de az 1 óra alatt evett 12 litert.Mondjuk ment is rendesen
Túl sokat nem tudok még róla mondani, mert még csak a hét elején hoztam el. De az már biztos, hogy jó sokat kell még fejlődnöm hogy hobbi szinten is ki tudjam motorozni, az ereje az brutális ha pörgeti az ember megy mint állat. Az XR-hez képest jóval könnyebb és a futóműve és jobb ahhoz képest is hogy még nincs rendesen belőve.
160? Motorhibával? Mit tud az a motor ennyi pénzért?Ennyiért működő képeset lehet kapni
csere lenne de 160ra tartja és a probléma még +ba hogy még nekem kell menni érte és még az útba sem akar beszállni ja és 240kmre van tőlem.
A szelepek cseréje nagy valószínűséggel de többet csak akkor lehet mondani ha le van véve a henger fej.Mi az ára motornak?
Sziasztok új vagyok itt.Szeretnék venni egy xl600-ast de azt mondta az eladó hogy el ugrott a vezérlés. Kérdés nagyon sok baja lehet ettől a motornak vagy nem olyan vészes azt is mondta hogy vett bele egy másik vezérmű láncot is.
A narancsról írhatnál ezt azt
Hali!
A légszűrő fedél 2000Ft+postaköltség, én anno 3000 valamennyiért vettem. A motornak az utódja már meg is van egy KTM exc250 2T személyében, amúgy az XR-t tavaly télen vettem.
Ha érdekel a fedél ide tudsz írni: hanzseroszoltan@t-online.hu
Bizony! Hihetetlen mi?
szoktad mosni a gépet?
Szia!
Engem érdekelne a légszűrő fedél,ha "jóárasítod".
colthetvenkettőkukacfreemailponthu -ra írhatsz árat,ha ide a fórumra nem akarnád.

Amúgy elég hamar túladsz a paripán,ha jól emlékszem tavasszal vehetted. Meguntad,cserélni szeretnéd másra?
Nekem is jobban tetszik a sok küllős de remélem lesz akinek ez is megtetszik és megveszik
Gyári féktárcsát akartam irni!
alakul alakul
Hali!
A hátsó tárcsa 16.000Ft+posta Goldfren hullámos offroad tárcsa. A légszűrő fedél az amint a levegőszűrő helyére kell betenni, és mosáskor nem számít ha vizet kap mert így nem tud belemenni a víz a karbiba.
Szerintem a hagyományos " sok küllős " kerék szebb , ha supermoto átalakításon gondolkodik az ember ...
Nekem is van egy eladó kerekem 320 as gyári tárcsával jó állapotban gumival együtt 10.000ft-ért
Hát én komplett kereket vettem , 320-as tárcsával , gumival , km-óra hajtással , tengely-el . Yamaha TDR első kerék tipp-topp állapotban volt 20-ért ...
amúgy van egy eladó alu 46 fogas hátsó lánckerekem párszáz km van benne........
szerintem féktárcsát akart írni........

a maszekok meg úgy vannak ha sok a meló emelik az árakat, ha meg kevés csökkentik

amúgy meg a motor cuccok irreálisan drágák
opelhoz 2 első sima brembo féktárcsa 10-11 pénz
Szerintem ezek a kopaszék nagyon hülyének néznek itt pár embert Nekem 19.000ft+ postadíj -ért akartak csinálni egy 320mm-es tárcsát.
Nem tudom hol láttál te lánckereket 54.000ft ért de még itt is jóval olcsóbbak még a 15.000ft nál is.
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Össze kéne egyszer futnunk , mert szeretném megnézni hogy az oldalidomod hogy passzolna a mocimra . Nem lakom messze , légvonalban 5 Km - er .