Azért nem annyira brutális mint egy cr mivel az egy cross, ez pedig elvileg egy enduró de ma tesóm elvitte megkergetni utána majd többet tudok a fogyasztásról. Azért ha valaki 1 órát nyél gázon közlekedik az nem is akar vele többet menni mert kifingik mint állat, de ha normál tempóban mész vele akkor szerintem 1,5-2 órát el tudsz vele motorozni.
Túl sokat nem tudok még róla mondani, mert még csak a hét elején hoztam el. De az már biztos, hogy jó sokat kell még fejlődnöm hogy hobbi szinten is ki tudjam motorozni, az ereje az brutális ha pörgeti az ember megy mint állat. Az XR-hez képest jóval könnyebb és a futóműve és jobb ahhoz képest is hogy még nincs rendesen belőve.
Sziasztok új vagyok itt.Szeretnék venni egy xl600-ast de azt mondta az eladó hogy el ugrott a vezérlés. Kérdés nagyon sok baja lehet ettől a motornak vagy nem olyan vészes azt is mondta hogy vett bele egy másik vezérmű láncot is.
Hali!
A légszűrő fedél 2000Ft+postaköltség, én anno 3000 valamennyiért vettem. A motornak az utódja már meg is van egy KTM exc250 2T személyében, amúgy az XR-t tavaly télen vettem.
Ha érdekel a fedél ide tudsz írni: hanzseroszoltan@t-online.hu
Hali!
A hátsó tárcsa 16.000Ft+posta Goldfren hullámos offroad tárcsa. A légszűrő fedél az amint a levegőszűrő helyére kell betenni, és mosáskor nem számít ha vizet kap mert így nem tud belemenni a víz a karbiba.
A légszűrő fedél 2000Ft+postaköltség, én anno 3000 valamennyiért vettem. A motornak az utódja már meg is van egy KTM exc250 2T személyében, amúgy az XR-t tavaly télen vettem.
Ha érdekel a fedél ide tudsz írni: hanzseroszoltan@t-online.hu
Engem érdekelne a légszűrő fedél,ha "jóárasítod".
colthetvenkettőkukacfreemailponthu -ra írhatsz árat,ha ide a fórumra nem akarnád.
Amúgy elég hamar túladsz a paripán,ha jól emlékszem tavasszal vehetted. Meguntad,cserélni szeretnéd másra?
A hátsó tárcsa 16.000Ft+posta Goldfren hullámos offroad tárcsa. A légszűrő fedél az amint a levegőszűrő helyére kell betenni, és mosáskor nem számít ha vizet kap mert így nem tud belemenni a víz a karbiba.
a maszekok meg úgy vannak ha sok a meló emelik az árakat, ha meg kevés csökkentik
amúgy meg a motor cuccok irreálisan drágák
opelhoz 2 első sima brembo féktárcsa 10-11 pénz
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...