Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az xt-n volt ilyen vákumos karbi ahhoz olyan 10 pénz felé volt a membrán
amaz a karbi szerintem jobb, legalábbis karbantartás ügyileg
Sziasztok!Mi a véleményetek a teleszkóp harisnyáról? Honnan tudnék olcsón beszerezni? Nincs valakinek olcsón eladó?
Nem hiszem hogy különbözik .
Sziasztok
érdeklődnék, h egy xr125 és egy xl 125 váltója külömbözik e egymástól, mert az xrben a 3. fokozatom elfogyott, viszont bontott váltót eddig csak xlhez találltam...
üdv
fém
Ez meg a másik változat , itt a membrán emeli a súbert .
Ja a Kép lemaradt .
Az egyik fajta az így néz ki , oldat közép tájon az a fényesebb fedél alatt ( két csavar fogja a fedelet ) található egy kisebb membrán .
hol van abban membrán?
ami nálam van xl600 karbi abban egy deka membrán sincs
az önindítós féle xl karbi
Ha a dupla karbi egyik torkába ami emeli súbert , az a membrán kell akkor arra nem tudom mi a megoldás .
Veszel akármilyen membránt , ( láncfűrész , kapálógép ) és kivágod belőle . Gyári jó lesz sablonnak .
Sziasztok!Valaki tudna segíteni,h hol szerezhetnék be xl600r-hez karbiba membrántót!Sajnos telivan apró kis lyukakkal.Segitségegket elöre is köszönöm!
sziasztok eladó megkímélten a következő cuccos egyben 25000ft
külön ruha 22000 buksi szemüveggel 6000ft
xl es méret minden---36 os xl -es nadrág-xl es bukó kb 63 as....jó állapotban..20 469 51 13 akár postán is---
Honda xr 125 öshöz van egy szép sport dobom ha valakit érdekel 10 ért odaadom. Öndítójához a szénkeferész vadi új egy ötösért.
Nem-nem utcára v2 kell had morogjon
utcára sornégyes kell és vinnyogtatni 12 ezer felett
Ezzel egyet értek,de nekem utcára nem huligánkodni kellene a motor,és az lenne az egyik fő szempont hogy tartós legyen
Csörgess meg!
Az eladó cuccok között van a számom
Szia MuZ!Erdélyi endurózáshoz keresek kapcsolatot,tavasszal szeretnénk menni páran,ebben tudsz segíteni?Köszi,üdv!
Azért pl. egy EXC 520 állítólag nem lép szarul ,
Pofás ezzel a CRF cuccal
Csak a gumik túl simák
húú jóféle, elfogadnám utcára
Ugyan azt raktuk fel
Itt van egy 25 perces video róla nagyon jól lép
http://www.youtube.com/user/su...
1 baj van csak hogy 101.92 mm a plafon amit lehet kapni dugót...