Köszi InI
akkor vagy koyo vagy fag
Most rendesen bele kell nyúlnom a zsebembe
Hajtókart találtam 28 ezerért Kit be
még a dugatyún gondolkozok hogy
emelt kompressziós Wiseco
vagy sima Prox
Jah és valaki nem tud jó pénzért XR 600 hengert ? lehetőleg alapméretes legyen
skf-et nem tennék bele semmiképp
prox nem tudom milyen, gondolom csak forgalmazza
prox termékekről mostanság nemigen olvasok jókat(vagy csak a nagy számok törvénye miatt)
fag csapágyakban nem csalódtam még, árukhoz képest szerintem kitűnő minőségű és rengeteg helyen kapható
koyo ntn ha nem hamis akkor ezek a legjobbak
Üdv mindenkinek
Blokk felújtás elött vagyok (Xl 600 )
és csapágy témában szeretném a "veteránok" tapasztalataira vagyok kiváncsi
Milyen csapágy lenne a legjobb Főtengelyhez ?
ezen vacilálok már 2 hete Prox ? SKF ? ami most bent van a blokkban annak semmi baja de Hajtókar csere lessz meg minden kb
InI , Muz segítsetek
Igen,a gumi cserésnek néz ki. Nem rossz ár,de ha kell rá még két gumi is,akkor igencsak megugrik az ára. Szerintem ha valaki megveszi,akkor az nem XR tulaj lesz........manapság a többségünk nem áll túl jól anyagilag,az ilyen régi motorok tulajai meg főleg Fel kell dobni a hirdetést,aztán hátha rárepül valaki.
Amúgy ilyen szép kerekeket elfogadnék én is
Jóféle cucc,bár egy nagyítót adhattál volna a képekhez,mert nem látok már olyan jól,mint fiatal koromban
Akinek XR-e van,nem biztos,hogy rádob még egy ilyen cuccost ..........habár az előző tulaj is megvette rá
Mégis milyen árra gondolnál?
helló!
segitségeteket szeretném kérni van egy honda xl 600om 1987es és nincs egyáltalán szikra nem tom mi a baja léci aki ért hozzá az irjon mert már nincs egyáltalán ötletem köszi nagyon bár mi ötletetek van meg köszönöm:) üdv:petya
akkor vagy koyo vagy fag
Most rendesen bele kell nyúlnom a zsebembe
Hajtókart találtam 28 ezerért Kit be
még a dugatyún gondolkozok hogy
emelt kompressziós Wiseco
vagy sima Prox
Jah és valaki nem tud jó pénzért XR 600 hengert ? lehetőleg alapméretes legyen
ha meg nem szabvány marad a honda vagy a prox..........
prox nem tudom milyen, gondolom csak forgalmazza
prox termékekről mostanság nemigen olvasok jókat(vagy csak a nagy számok törvénye miatt)
fag csapágyakban nem csalódtam még, árukhoz képest szerintem kitűnő minőségű és rengeteg helyen kapható
koyo ntn ha nem hamis akkor ezek a legjobbak
szerintem
Blokk felújtás elött vagyok (Xl 600 )
és csapágy témában szeretném a "veteránok" tapasztalataira vagyok kiváncsi
Milyen csapágy lenne a legjobb Főtengelyhez ?
ezen vacilálok már 2 hete Prox ? SKF ? ami most bent van a blokkban annak semmi baja de Hajtókar csere lessz meg minden kb
InI , Muz segítsetek
Colt, egy mailt dobj meg privátba please!
mondjuk szegedig még egyszer sem jutottam el........
Amúgy ilyen szép kerekeket elfogadnék én is
akkor a két felni, tárcsával és féknyereggel 90 000.-Ft
A két gumi rajta tudom, hogy cserés.
Akinek XR-e van,nem biztos,hogy rádob még egy ilyen cuccost ..........habár az előző tulaj is megvette rá
Mégis milyen árra gondolnál?
masteron1! Azért ez nem az a kategória.
De az biztos hogy elég nagy a szegénység...
Találtam egy '93-as dobfékes XR-t
http://www.kepesmotor.hu/honda...
segitségeteket szeretném kérni van egy honda xl 600om 1987es és nincs egyáltalán szikra nem tom mi a baja léci aki ért hozzá az irjon mert már nincs egyáltalán ötletem köszi nagyon bár mi ötletetek van meg köszönöm:) üdv:petya