Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kookemény vagyok,ahogy Pákó is mondaná
Esett az eső,remélem hétvégéig nem szárad fel teljesen,és megyünk egy karikát.
na ezt most jól megkaptam!
Nem kéne mindig inni menni,és akkor tudnánk motorozni is
gondolom Csíkszépvíz, egyre inkább menni kéne arra, nem?
Tetszik,jó hosszú felmenő.......Jaxy barátod is valami hasonlón ment fel.
Ennél a bizonyos "Szépvíznél" több ilyen felmenő is van? Ez a frankó neve,vagy csak a helyiek nevezték el így?
hegesz bele egy anyát és kiütheted könnyen
Kerékcsapágy csere...ez csak melegítve megy?
egyenlöre elmegy a háztol minden!csizmáér holnap jönnek,páncélért szintén!ha esetleg érdekel valakit van egy Alpinstar csuklos térdvédöm is még Fire kolegátol!
Itt Kaposváron ( pedig megyeszékhely ) harmad ekkora árukészlet sincs a boltba ! Látszik hogy Somogy megye is az utolsó megyék közt van .
s most?
azt leszámítva hogy nincs már endúród azt lehet mondani hogy jól jártál
akkor most gyúrj a rendszámos kivitelre, 1/3-része már megvan
így még az alkoholmentest is bevállalnám fintorgás nélkül
Na srácok..elvitték a motorom!
50ér vettem és 100ér adtam tovább ugy hogy 1 évet használtam!
Nem tudom, én szeretem a sört

http://youtu.be/MX145Tu4MHY
van benne valami
kicseréltem a cagiva dekompresszor tengelyén lévő szimmeringet, aztán nem húztam meg jól a csavart és a lapocska elfordult
szóval nem volt dekompresszor
aztán amikor beleugrattam egy izmosabb tócsába(takival voltam szóval már majd összeestem) és megszívta magát, kb 20 percig rugdostam
akkor kb ott járhatott az ezer eurnál a gomb......
Tudjátok,hogyan hívják a székelyek az önindító gombot?

"1000 EUR-os gomb"

Mert mikor kivagy már nagyon,ezredjére állítod fel a vasat s még rúgni is kell.....................na akkor fizetnél akár 1000 eurót is egy olyan gombért
Havernak van drz 400e,szoktam menni vele,hát sulyba,viselkedésbe nem említhetö egy lapon a kis turatankos önindítós xl emmel:) ha felborul az xl az erdöbe,azért nekikell feszülni hogy talpra állícsd:D
Drz t meg még 80nál vígan felveszem kerékre:D
Gyertek el erre Ini. Itt ha 2 hónapig nem esik a Berekben akkor is elnyelhet a sár
Alu hűtővédő fél kiló,deknivédő 10dkg+ 130kg...........akárhogy számolom nincs 180kg
itt sem esik......
mostanában csak dunántúlon esik, pedig be kellene vezetni a gyereket a következő szintre a terepezésben
Itt eshetne már mert ezt a qrva nagy sívó homokot nem szeretem motorozni
Meg ha már hegy nincs legalább dagonya legyen
Ja s nem játék
én nem vitatkozok, sör amúgy sem a kedvenc italom
na de a medve az medve