Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindennek?
akkor esetleg meg tudod nézni hogy az 520as x gyűrűs lánc és az 520as o gyűrűs patentszem kompatibilis-e egymással?
Ha lánc problémátok merül fel, kérdezzetek bátran, katalógusban utána tudok nézni mindennek.
Igen ,láncot s fékbetétet.
Kiválasztod a terméket és rákattintasz a cikkszámra!
Onnan már menni fog szerintem

Ezt most lőttem a bolt előtt
nekem x gyűrűs van cimbinek meg o gyűrűs
az o gyűrűs sokkal nehezebben mozog mint az x
ilyen tartóssági tesztről nem tudok sokat mert eddig csak 4500 van benne. eddig semmit sem nyúlt
cimbi o gyűrűse meg szerintem ezret sem ment még
Muz rendeltél már erről a helyről?
Mert nem találtam semmi webshop funkciót...
Nekem most ilyen csiri-biri ,100 lovas RK XSO van rajta és nagyon bírja.
A gyűrű nélküli 75 lovas láncom hamar kinyiffant
Itt találsz jó áron csak a méretre figyelj!

http://www.buyunlimited.us/?pa...
Lánc kérdésben ki a menő? O-gyűrű X-gyűrű, gyűrű nélkül? Ki, hogy szereti
MUZ a sör egészséges ugyebár, amúgy így utólag is jó csapatást most értem rá irni de azért figyelek rátok .
Tele tankot forevör!
Még 1 kérdés izgat, vezérlés beállításnál a nyiláson kell látnom 1 T betűt. Én F-et látok az normális?
Köszi a tippet, holnap meglépem a dolgot Még 1 kérdés izgat, vezérlés beállításnál a nyiláson kell látnom 1 T betűt. Én F-et látok az normális?
Köszi a választ,szép hely nagyon!
Hello mindenki!Xl600-hoz kellene nekem vezérmű lánc feszítő.Hol lehet kapni újat vagy bontotat?Valaki tud segiteni megköszöném.
A fene megette mán
A pálinka jó ötlet
Ez a neve tudtommal.
Igen sok minden van ott.Egy víztárazó és körbe van hegyekkel

46°26'38.44" É 25°53'52.35" K

http://maps.google.com/maps?ll...
De legalább jó kedved lesz
köszi, de az nem segít
múltévben is volt egy ilyesmi, akkor voltunk penc környékén, mondanom sem kell a megszokottól is bénább voltam
akkor is ilyen zümi volt a búrám
Igen,mert mindenki szombaton ér rá Ki ne találd hogy nem érsz rá
igen, egy pormentes hétvége már jó lenne, meg úgyis szeretek úgy kinézni, mint egy varacskos disznó!
vettem egy új szemüveget, meg hátra egy új belsőt, ki kéne próbálni mindkettőt.
ha vasárnap mennénk gázos lenne?
Jobbulást! Pálinkakúra?
Dehogynem!csak valoszinu hogy lightosabban valami nagytatas motorral!a terep meg a termeszetjaras megmarad csak nem ugy ahogy eddig!de igerem ini hogy lattok meg enduron
úgy látom nemigen akarsz te már terepezni........
én is olyan vagyok mint a vídia.......
mondjuk most nem, mert hazahozott valami kórságot a gyerek aztán elfújkálok napi 200 zsebkendőt
pedig végre esett az eső.....
Udv az uraknak!ha valakinek kellenek krossz vedofelszerelesek az szoljon van minden elado