Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt inkább nem kommentálom. Nem akarom a nejedet megsérteni
Ízlésről nem vitatkozunk. .............................de a Ciuc jobb
én csak ursus sört iszok, ilyenkor az orsolya nevű nejemre gondolok
Na itt már esik. Mehet majd a dagasztás
hűtőre hűtővédő, a deknire deknivédő, kormányra kormányvédő, meg bukócsövek meg a tökömtudja
aztán lesz 180kiló
Innen is látszik hogy pezseg az endurós élet arrafelé. Kormányért nem kellett volna messzire menned
A sör váljék egészségetekre!
A minuszolást a hsz.-nél orvosoltam...........és igen,ez legyen a legnagyobb öröme
Ja láttam,leszarom ilyen kis arctalan csicskák sosem érdekeltek
Ha lesz időm csinálok egy galériát is,had élvezkedjenek a nyomoroncok Nagy része még motoron sem ült

Ezt a gépet szeredában lőttem egy endurós boltban,valami beszámolt gép ,nagyon szép állapotban volt.
A boltban meg csak csorgattam a nyálam,tele iszonyat motyóval s motorokkal.Telefonos képek.
Az utolsó pedig egy kis bolt egy nagyon-nagyon eldugott kis faluban.Igen a sört mi kértük
Ha jóval könnyebb motort akar,mint az XL,akkor E!
A hűtőre meg kell egy hűtővédő,és kész. A haver is alacsony,el is dőlt már egy párszor emiatt + esett is,de a hűtőnek semmi baja nem lett.
ini én nyárzáró túrán felpakoltam az XL-t és meg volt a 200kg
Nagyon furcsa volt az első 50km be 3x meg is néztem a talajmintát
DE jövőre beszerzek nagy tankot, és legalább az elején is lesz súly
Sehogy,csak követem az eseményeket,és következtetek. Csak MuZ,és levileviify hsz.-it minuszolták le,és nekik volt nézeteltérésük rézgróf -al
az az xl lehet 180 kiló felé drz meg 150 felé
s kivitel kellene neki, bár ki tudja.......

mondjuk nekem a drz már egyből kibukik a hűtő miatt, bár idén még nem is estem, csak párszor letettem a kormányt
Üdv az Uraknak
önintítós XL 600 RM 157kg szárazon
honnan lehet megnézni ki mínuszol?
S -t akar venni, vagy E-t? Nem tudom hány kiló az indítós XL,így nem tudom kikövetkeztetni
Olyan szempontból mindenképp könnyebben motorozható,hogy jóval kisebb a súlya,viszont nyújtani kéne a lábát
Valaki nagyon nem szeret téged(talán rézgróf,és ismerősei),mert erősen minuszolják a videódat
én mondtam neki hogy nem lesz sokkal jobban motorozható mint az xl.....
persze könnyebb vagy 30 kilóval de feljebb van a súlypont
elviszem majd a drz-s haverhoz hogy próbálja ki
Biztos benne? Nem azért mert nem jó,hanem mert emlékeim szerint a haver nem éppen colos Terepen fetrengeni fog párszor
Gondolom az önindító miatt gondolt a típusra.......
na majd írok neki, köszi!

drz-t akar venni az xl helyett...... nooormális az ilyen?

úgy gondolom nagyon mély nyomokat hagytunk benne tavasszal
Sziasztok supermoto felni endúróba az átlagos 50 rugós árak helyett 33000ft postával együtt...a tárcsákat vásárlás előtt kipolírozom..30 605 6883
[12540] tegnap 18:45 Ő keresett!
valaki keresett xl600ast
haver el akarja adni, rendszámos, műszakilag kifogástalan állapotú, esztétikailag meg elfogadható
nagyon fasza
Szép hely
Örömmel látom,hogy 16:9-es képaránnyal rögzítetted.....így több látszik a gyönyörű tájból
Muz, fantasztikus helyeken mentek

Szeretnénk majd kérni egy összefoglaló élménybeszámólót, merre voltatok, merre volt érdemes menni, stb, köszönjük