Innen is látszik hogy pezseg az endurós élet arrafelé. Kormányért nem kellett volna messzire menned
A sör váljék egészségetekre!
A minuszolást a hsz.-nél orvosoltam...........és igen,ez legyen a legnagyobb öröme
Ja láttam,leszarom ilyen kis arctalan csicskák sosem érdekeltek
Ha lesz időm csinálok egy galériát is,had élvezkedjenek a nyomoroncok Nagy része még motoron sem ült
Ezt a gépet szeredában lőttem egy endurós boltban,valami beszámolt gép ,nagyon szép állapotban volt.
A boltban meg csak csorgattam a nyálam,tele iszonyat motyóval s motorokkal.Telefonos képek.
Az utolsó pedig egy kis bolt egy nagyon-nagyon eldugott kis faluban.Igen a sört mi kértük
Ha jóval könnyebb motort akar,mint az XL,akkor E!
A hűtőre meg kell egy hűtővédő,és kész. A haver is alacsony,el is dőlt már egy párszor emiatt + esett is,de a hűtőnek semmi baja nem lett.
ini én nyárzáró túrán felpakoltam az XL-t és meg volt a 200kg
Nagyon furcsa volt az első 50km be 3x meg is néztem a talajmintát
DE jövőre beszerzek nagy tankot, és legalább az elején is lesz súly
S -t akar venni, vagy E-t? Nem tudom hány kiló az indítós XL,így nem tudom kikövetkeztetni
Olyan szempontból mindenképp könnyebben motorozható,hogy jóval kisebb a súlya,viszont nyújtani kéne a lábát
én mondtam neki hogy nem lesz sokkal jobban motorozható mint az xl.....
persze könnyebb vagy 30 kilóval de feljebb van a súlypont
elviszem majd a drz-s haverhoz hogy próbálja ki
Biztos benne? Nem azért mert nem jó,hanem mert emlékeim szerint a haver nem éppen colos Terepen fetrengeni fog párszor
Gondolom az önindító miatt gondolt a típusra.......
aztán lesz 180kiló
A sör váljék egészségetekre!
A minuszolást a hsz.-nél orvosoltam...........és igen,ez legyen a legnagyobb öröme
Ha lesz időm csinálok egy galériát is,had élvezkedjenek a nyomoroncok Nagy része még motoron sem ült
Ezt a gépet szeredában lőttem egy endurós boltban,valami beszámolt gép ,nagyon szép állapotban volt.
A boltban meg csak csorgattam a nyálam,tele iszonyat motyóval s motorokkal.Telefonos képek.
Az utolsó pedig egy kis bolt egy nagyon-nagyon eldugott kis faluban.Igen a sört mi kértük
A hűtőre meg kell egy hűtővédő,és kész. A haver is alacsony,el is dőlt már egy párszor emiatt + esett is,de a hűtőnek semmi baja nem lett.
Nagyon furcsa volt az első 50km be 3x meg is néztem a talajmintát
DE jövőre beszerzek nagy tankot, és legalább az elején is lesz súly
s kivitel kellene neki, bár ki tudja.......
mondjuk nekem a drz már egyből kibukik a hűtő miatt, bár idén még nem is estem, csak párszor letettem a kormányt
önintítós XL 600 RM 157kg szárazon
Olyan szempontból mindenképp könnyebben motorozható,hogy jóval kisebb a súlya,viszont nyújtani kéne a lábát
persze könnyebb vagy 30 kilóval de feljebb van a súlypont
elviszem majd a drz-s haverhoz hogy próbálja ki
Gondolom az önindító miatt gondolt a típusra.......
drz-t akar venni az xl helyett...... nooormális az ilyen?
úgy gondolom nagyon mély nyomokat hagytunk benne tavasszal
haver el akarja adni, rendszámos, műszakilag kifogástalan állapotú, esztétikailag meg elfogadható
Örömmel látom,hogy 16:9-es képaránnyal rögzítetted.....így több látszik a gyönyörű tájból
Szeretnénk majd kérni egy összefoglaló élménybeszámólót, merre voltatok, merre volt érdemes menni, stb, köszönjük