Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szerint van mert én már használtam
Van belőle 13-as? Én ugy tudtam 14-15-16 ez a választék na mindig tanul az ember.
ha végre esne az eső akkor elvinném a homokbányába is
sajna nemigen van felénk keményebb terep, vagy ha van 1-1 púp akkor oda aszfalton is kell menni
pár év és lehet beszerezni neki is valami komolyabb terepgépet
ha a nejnek sem megy el a kedve a témától akkor végre lesz vagy 5-6 motor a háznál
azt kellene, de abban a drz-ben nincs 2000km szóval elég drága
sm kerekekkel még a lába is leérne neki
miért nem viszel első lánckereket többfélét?
azt negyed óra alatt ki lehet cserélni aztán lehet próbálgatni az áttételt
A haver adja el a DRZ-t te meg vedd meg a fiadnak
A 13/50 volt rövid
Most agyalok a 13/48-on ,az egyest gyakran kéri és fingom nincs mennyi a vége
Viszont ide valahogyan fel kellett mászni ,
A haver szégyellje magát
A fiad meg lassan jobban tolja mint te
estefelé téptünk egyet a gyerekkel
ezen a "patakon" nem mert haver átmenni drz-vel
gyereknek tetszett

link
dt az érdekelne......... olyan 2 év múlva.......
gondolom addig nem lesz meg
Üdv
Vennék rendszámos Honda Xl 600-ast,lehetőleg önindítósat,jó állapotban.Ha esetleg van valakinek ajánlata,kérem az antpeter@freemail.hu -ra írjon.Köszi.Várpalota
Mellesleg van egy műszakis 125 yamaha dt-m,amit eladnék 135ezer ft-ért.
Köszi az infóm rámegyek a témára!
a jövő hozzon jogsit meg motort
addig meg tessék az asszony mellé lőni mert ha betalál egy jó darabig semmid sem lesz.........
aztán egy régi "fos" motorral is remekül lehet szórakozni(meg szopni )
http://youtu.be/MWXbtUFMREM ar350 a drz nyomában......[/L]
Mondd meg emberednek hogy van egy fasza 500as 100.000 irányáron ami bitangul megy jo gumikkal!azt meg dobja el
Azért ennyi az ára mert nem árulni akarom hanem eladni!de igyis csak pár jelentkezö van rá!egyik másik 80ér akarja elvinni vagy ad érte 100at csak vigyem fel neki egerbe...innen fehérvárrol...szoval változo nagyon minden!
lánc

vakszelepest nem találom
lehet hogy a késöbbiekben visszatérek erre a vonalra de most nagyon elment a kedvem töle valamiért! inkább aszfalton mászkálnék,meg igazábol nagyon drága ha megfognak...és sanszos hogy megfognak!Elég erös lett itt a környéken a rendöri aktivitás az utobbi idökben!de aztán ki tudja mit hoz a jövö!
vakszelep a neve
egy időben hirdette magát itt valami ?motor nevű ember én attól vettem
olyan 2ezer körüli pénzért
hajtóláncot meg a kutya nevű ember intézte ő volt még a legközelebb
szóval ismét elvesztünk egy terepest?
remélem rájössz gyorsan hogy ezek a 125ös berregők nem valók semmire
ilyennel csak leánykák meg gyerekek mászkálnak
Nem kell egyedül menni ültesd fel a csajod hátra én is azt szoktam és indulhat is a túrázgatás bejártuk már igy az egész bakonyt most meg már a vértest fedezzük fel.Egy hátizsák kaja inni való a kormányra felszerelve egy fasza kis gps amin rajta vannak a turista utak és a föld utak mi kell ennél több?
Szerintem olcsón adod... Egy távoli ismerősöm most vett vaterán 135ért egy olyan szekeret, hogy a karbija totál szar, membránok hiányoznak belőle - fogpiszkálóval voltak a levegőcsatornák bedugva, csak hogy beinduljon, a motorja is beteg.. szóval át lett verve... 100 az keves.
Sziasztok!

Van valakinek ötlete hol lehet xl500 hoz hajtóláncot kapni? Meg olyan cucc is kellene amivel a hátsó külső gumit hozzá lehet fogatni a felnihez. (nem tudom mi a pontos neve) Sajna olyan a gépem hogy kitépkedi a hátsó kerék a belső gumi szelepet... köszi!

üdv
Hirdetés feladva...Irányárnak sztetek jo?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Mennék én INI itt is mert 20kmeren belül van hegység meg minden csak nincs nagyon kivel menni..egyedül meg unalmas!
azért gondoltam 125ös 2Tre mert azzal tudnék tekeregni a városban is egy SM-szettel!vagy pedig egy robogóra egy nagyobb testüre!Tegnap pl láttam egy Peugeot street PRO2est devecserbe,ki is probáltam 70es hengerrel és cefetül ment meg nagyon jol nézett ki!90.000ér adta a faszi!azzal el kavirnyásznék itt a környéken meg a városban
szép hétvégét motorosoknak:)))
pedig arrafelé sok motoros arc van
én is ismerek néhányat...
mondjuk felénk se nagyon van értelmes motoros
mindig messzire kell menni ha motorozni akarok
125ös 2t-re el ne cseréld, többet eszik, többet kell szerelni. brrrrrr
akkor már inkább szerezz be egy rendszámos 250est aztán gyere erdélybe tekeregni