Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézz szét az apróhirdetések között,hátha vki cserélne 125 2t -t nagyobb ccm es endurora
Elado az enyem is vagy cserelheto robogora vagy 125/50 es SMre!asszem felhagyok az endurozassal!faj a labam is tole meg egy eve nincs kivel menni nagyon...ez van..
Nem tul rövid neked az 14/50?Mert én is próbáltam de nekem túl rövidnek bizonyult én inkább 15/50-el járok de még igy is ritkán kéri az egyest pedig én két személlyel szoktam használni végre igy is megy 135-öt két személlyel gps-el mérve.
hát érdeklődő az sok van rá,napi 1 ember minimum hív,vagy ír mailt,de ahhoz képest még mindig nem vitték el mindneki cserélné,vagy ígéri,hogy jön,aztán nem,meg ilyenek most reggel is két ember is irt hogy érdekelné,tegnap is hívtak,tegnap elött is...egyszer valaki csak elviszi
amugy itt felénk nincs ebből gond,én simán mászkálok vele ki a határba,le se szarják a rendőrök,nem jönnek ki.úgy vannak vele,inkább ott bohóckodjunk,mint a városba,van 1 srác aki rm 250el,se papir se lámpa se semmi,nyomja mindig a városba,na őt azért kergetik,de engem sose akartak még basztatni,volt egyszer télen,hogy kijöttek,de nem jöttek oda,látták hogy ott vagyunk,megofrudultak és mentek is el
ilyen mászásokhoz hosszabítsd meg a lengővillát aztán jobban megy
neken azért volt jó a cagiva mert minden bénaságom rá lehetett fogni a motorra
nem lesz könnyű eladni....... pár éve még elment volna 1-2 nap alatt ennyiért
haver mondta hogy mostanában a halőrökkel is rendőrök járnak és előszeretettel baszogtatják a rendszám nélküli/lejárt műszakis gépjárművek tulajdonosait
alig van már felénk rendszám nélküli motoros
valakinek?
nekem a 600-on 14/50 van es tegnap nem tudtam felmenni egy maszokan. Ma is hanyatt vagott egy.de gumaja meg embere is valogatja.en is szeretnek divatosabb vasat mert ugy erzem,hogy gatol az xr futomuve. Aztan ha massal sem megy majd akkor mire fogom? Na fexem mert reggel szigorba kenjuk a gyimest.ha nem lennek itt el sem hinnem a torteneseket.pazar a taj,az emberek,a motorozas,a minden.udv szekelylandbol. Muz
na majd megszámolom ha nem felejtem el..........
Homokbányában tépni kell a gázt,oda biztos jó. Nekem a 14/45 a trükkös erdei mászokáknál jön nagyon jól.
A gyári 15/45. Ha neked a 16/45 a jó,akkor ennyi,senkinek semmi köze hozzá
Nekem meg bevált a 14/45,mert dinamikusabb,és én általában kettesben megyek neki minden komolyabb dombnak,és nem nagyon kell kuplungolni.
a triál gépeket is kipróbálnám, mondjuk egyensúlyozásból kettes vagyok és állni sem nagyon szeretek, de hátha megtetszene
Enyém 15/45 de már ez is jól mászik a homokbányában
van egy 14 es lánckerekem is, de nem szeretem
egyesben nagyon, pörög kettes sok neki mászókás helyeken
16 os meg szerintem teljesen jó
mondjuk amilyen lyukas agyam van lehet ám hogy 15ös az a 16os
de nagyon 16osra emlékszem
mondjuk volt 1-1- helyzet hogy kicsit bele kellett segíteni kuplunggal de ritka

azért az ilyen 60-70fokos emelkedőkre rá sem nézek
Úgy értem,divatos=korszerűbb+erősebb+szebb.
Embere válogatja,hogy ki mennyire félti. A haverom vadi új KTM-et tolt ki a Zsemberitől(2 mill),és nemsoká vitte is a susnyásba...........ezek erre valók,a supermoto meg nem.
Ha 16/45 az áttételed,akkor az nem valami hegymászós áttétel......baromi hosszú Nekem 14/45 van fent.........így mérgesebb is,és jól mászik
amúgy meg divatos motor mipicsának terepre
haver vett egy sm fekete drz-t aztán nem mer vele menni terpen, mert összekarcolódik
amióta lejjebb tettem a seggét azóta nem találok hibát benne
egyedül a lánchosszon változtatok majd, mert most majdnem a villánál van a gumi 16os első lánckerékkel

akarnék majd csinálni csavaros gumit, de most nem férne be, láncban van 4500km de eddig nem nyúlt 1 mm-sem
Én azt figyeltem meg,hogy a legtöbben kezdő motornak használják. Ezen megtanulnak úgy ahogy motorozni,és tovább lépnek. Lehet ütni,vágni,dobálni,nem törődni vele,tengelyig elásatni a homokban,és nem lesz semmi baja,bírja,és nem drága. Ezután jöhet az erősebb,divatosabb motor
Mondjuk azért olyan is van,hogy valaki kinövi..............
értem én.....
csak azt nem hogy miért adja el a nép
Nincs mit
Köszönöm eddig még nem jutottam el
Sziasztok
Tudna valaki abban segíteni hogy xl 600hoz honnan tudnék szerezni hátsó idomot párban vagy ha nincs párban elég a jobb oldali is. Vagy ha van valakinek akkor nem válna meg töle?
Köszönöm
Kicsit előrébb mentem a gondolatokban Tehát amit vett XR4-et,az nem volt meg túl sokáig...........remélem nem nagyon ködös amit írok