Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hinném,emlékeim szerint nem túl sokáig volt meg neki Ezt a motort vette meg Tulpa kolléga,aki most megint feltette a vasat
http://www.kepesmotor.hu/honda... -de csak ha jól tévedek
ki tudja.... lehet azóta is keres
2009. június 3. 11:17 -Ez a dátuma a kérdésnek,amire válaszoltál
Papír szerint lehet annyi
A nyomdafesték mindent elbír
33 kw nem kicsit túlzás......
Sziasztok
Eladó Honda xr 400 99 évi motorikusan most lett javítva Honda szakszervizbe 6 hónap garancia van rá ! számlák mind + vannak az alkatrészekről!Rendszámos 33 kW a forgalmi szerint 2010 07 műszaki !akit érdekel az írjon emailt a motoreger19@freemail.hu ra és ott részletesen beszélek róla van hozzá gépkönyv is! várom az érdeklődéseket csere is szóba jöhet csak rendszámos!
Helló nekem van 1
háááát nem tudom, lehet nagyon józan vagyok, de én úgy látom hogy az a kék táj a motorok mögött elég vízszintes

csak aztán motorozni reggeltől estig
Ez igen Volt már "alig volt már faszom"?
Na szevasztok!

Gondoltam ratok nezek,hogy mizu?
Eleg jo dolgom van,eszunk,iszunk,motorozunk es meg olyan nagyon nem is lapos a taj
csepelre
17es?minta?kep?ar? egyeb hulye kerdesem nincs...
Hova vitted?
elvittem a blokkot meggyőző volt a szerelő:) de sokba fog fájni sztem ez inkább megérzés mert még nem lett szétszedve de szólni fog....
ez az.....nehez joo gumit talani foleg nalunk...ami volt a fortune az eleg joo volt csak gyorsan kopott......ha minden jool megy tavasszal mar xr 600 am lesz es akkor mar nem lesznek ilyen gondok
most csak kendát láttam, de elég béna bütykei vannak
abba a jóságos nyúlós sárga agyagba olyan kell aminek nagy hely van a bütykök között
no de gondolom volt már ilyenhez szerencséd
nekem is volt ilyen c02-m. sztem szárazságban átlagembernek teljesen jó, én még kopottan is elég jól elvoltam vele. sárban már voltak gondok
nem fázott ott senki.....
ha lett volna jó gumija hátul negyedét sem szívja
amúgy frankó menni az xl-el alacsonyabb mint az xr, súlypont is lejjebb van, szóval elég kezes, csak kicsit nehezebb mint amit elbír az ember
az xr4-et lerúgom magamról mint a takarót
Az Rmcnél mindig lehet kapni 17es Vee rubber gumát. 3darab zsírújat itt rakosgattam éveken át, míg rá tudtam melegíteni őket itt két sporttársra.
Levettétek róla?
Ez a motor nem oda való! A hóesés ellenére tuti nem fázott
igen közel állt ahhoz hogy eladja a gépet........
mondjuk jó genyók voltunk, na de mindenki olyannal motorozzon amit elbír
ellenben mindig levettük róla

így visszagondolva rohadt jó buli volt, ott azért néha mondogattam hogy menjen a pi.....-ba a rövidítéssel
Nem csodálom
ez a baja havernak is nem talál rendes gumit 17es felnire
olyan kellene ami bírja az erdélyi sáros terepet
ez betett neki
Én meg főleg nem mondom és nem csak homokra használom, viszont csak korsszgumit használok!
nem mondtam hogy szar
hanem azt hogy majdnem befostam miatta

ettől függetlenül nem fogom alakalmazni

ellenben csak homokjárásra, nem rendszámos gépre, feltenném

de ha kell valakinek a mitas fim odaadom olcsóééééééééé