A lényeg eldöléskor az hogy nem szabad leállitani erre én is rájötem már!a legjobb mihamarabb felpattanni és felállitani a még járo motort!mert ha megfullad...akkor para..
Egyébként a 600as XT-t sem nehezebb berugni mint az XL-t!Volt hozzá szerencsém..ugyan az az elve..dekompresszor nyit,berugo vissza enged,és végig rug...
jövő tavasszal ha megyünk a vigyázó felé akkor szóljak?
kb olyan feltételekel mint amikor pár hete voltunk
megmutatjuk a feljárót amin muz szenved aztám mi meg felmegyünk a másik felén és megvárunk benneteket
anno a cagivám volt ilyen......
3 hónapig állt és 2.-ra beindult, pedig még bénán is rúgtam mert csak ülve bírtam, akkor még nem üzemelt a jobb lában rendesen
az akkor is elsőre indult amikor full dér volt
mondanom sem kell hogy én állítottam be a karbit
ez elmondható az xr600ra is
egyik ismerősnek volt, az olyan volt ha megfeküdt akkor 2 perc volt mire elindította
de nem volt az olyan rossz, volt idő enni-inni-vizelni sűrűn
igaz azon nem a gyári karbi volt
enyém is olyan hogy ha fekszik szépen jár, de ha leállítom akkor rugdalni kell egy ideig
van önindítós/berúgós kivitel is xl és xt típusokban is, az az igazi
Amit írtam,azt az XR-re írtam,XT-t nem ismerem,viszont azt hallottam az XT-ről,hogy néha nagyon meg tudja makacsolni magát.
Lehet hogy hazabeszélek,de inkább válaszd az XL-t,vagy egy XR-t. Szentem egy kis plusz pénzt megér,hogy ne szívjál
Köszi az infót.
Ma dőlt el, hogy nem tudtunk megegyezni a tulajjal :-(
Lett így másik kiszemelt csak az 600-as (XT) és berúgós.
Nem értek hozzá ezért kérdezősködöm.
Érdeklődnék tőletek, hogy pl xl, XR 600 -as gépek indítása, ha csak berúgós az mennyir nehézkes és ráadásul télen?
Nem használtam még ilyen jellegű gépet, nincs vele tapasztalatom.
köszi.
ÜDv,
itthon voltam egész hétvégén, de nem volt a gép beindítva.......
nincs a környéken egy épeszű motoros ismerősöm sem
mindig kitalálnak valami faszságot hogy ne tudjanak motorozni
Egyébként a 600as XT-t sem nehezebb berugni mint az XL-t!Volt hozzá szerencsém..ugyan az az elve..dekompresszor nyit,berugo vissza enged,és végig rug...
kb olyan feltételekel mint amikor pár hete voltunk
megmutatjuk a feljárót amin muz szenved aztám mi meg felmegyünk a másik felén és megvárunk benneteket
3 hónapig állt és 2.-ra beindult, pedig még bénán is rúgtam mert csak ülve bírtam, akkor még nem üzemelt a jobb lában rendesen
az akkor is elsőre indult amikor full dér volt
mondanom sem kell hogy én állítottam be a karbit
Télen nyáron és pont eladó
egyik ismerősnek volt, az olyan volt ha megfeküdt akkor 2 perc volt mire elindította
de nem volt az olyan rossz, volt idő enni-inni-vizelni sűrűn
igaz azon nem a gyári karbi volt
enyém is olyan hogy ha fekszik szépen jár, de ha leállítom akkor rugdalni kell egy ideig
van önindítós/berúgós kivitel is xl és xt típusokban is, az az igazi
szerintem még szebb is
én ha veszek akkor már önindítóst, nagyon öregszem......
Lehet hogy hazabeszélek,de inkább válaszd az XL-t,vagy egy XR-t. Szentem egy kis plusz pénzt megér,hogy ne szívjál
Ma dőlt el, hogy nem tudtunk megegyezni a tulajjal :-(
Lett így másik kiszemelt csak az 600-as (XT) és berúgós.
Nem értek hozzá ezért kérdezősködöm.
És mi lesz az XL 350-el,amit írtál nemrég? Jó kis motorok azok is!
Érdeklődnék tőletek, hogy pl xl, XR 600 -as gépek indítása, ha csak berúgós az mennyir nehézkes és ráadásul télen?
Nem használtam még ilyen jellegű gépet, nincs vele tapasztalatom.
köszi.
ÜDv,
nincs a környéken egy épeszű motoros ismerősöm sem
mindig kitalálnak valami faszságot hogy ne tudjanak motorozni
Nem sok maradt a várból,de nagyon jó kilátás van onnan