Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nagyon bepróbálnám,tetszik nagyon........de ki tudja mit hoz a jövő.
A lényeg eldöléskor az hogy nem szabad leállitani erre én is rájötem már!a legjobb mihamarabb felpattanni és felállitani a még járo motort!mert ha megfullad...akkor para..
Egyébként a 600as XT-t sem nehezebb berugni mint az XL-t!Volt hozzá szerencsém..ugyan az az elve..dekompresszor nyit,berugo vissza enged,és végig rug...
jövő tavasszal ha megyünk a vigyázó felé akkor szóljak?
kb olyan feltételekel mint amikor pár hete voltunk
megmutatjuk a feljárót amin muz szenved aztám mi meg felmegyünk a másik felén és megvárunk benneteket
Jó volt az már 4:06 is,de 6:20-tól jött a java............viszont nem hosszan...........nem az a Vigyázó feeling
anno a cagivám volt ilyen......
3 hónapig állt és 2.-ra beindult, pedig még bénán is rúgtam mert csak ülve bírtam, akkor még nem üzemelt a jobb lában rendesen
az akkor is elsőre indult amikor full dér volt
mondanom sem kell hogy én állítottam be a karbit
néztem már a gépedet jól is néz ki. Nem tudom mennyiért kínálod , én 200 alatt nézelődöm
Ha jó a karbi és a szelepek is be vannak állítva akkor MINDIG elsőre indul az enyém legalább is
Télen nyáron és pont eladó
ez elmondható az xr600ra is
egyik ismerősnek volt, az olyan volt ha megfeküdt akkor 2 perc volt mire elindította
de nem volt az olyan rossz, volt idő enni-inni-vizelni sűrűn
igaz azon nem a gyári karbi volt

enyém is olyan hogy ha fekszik szépen jár, de ha leállítom akkor rugdalni kell egy ideig
van önindítós/berúgós kivitel is xl és xt típusokban is, az az igazi
Azért 6:20-tól nem olyan rossz az
hát kényelmesebb is lenne
Önindítóssal biztos nincs gond,de azt hallottam,hogy ha eldől,akkor utána nagy szívás a berúgóst elindítani,és még k nagyot vissza is rúg!
xt sem rosszabb mint az xl....
szerintem még szebb is
én ha veszek akkor már önindítóst, nagyon öregszem......
nézelődök....
Szerintem
Amit írtam,azt az XR-re írtam,XT-t nem ismerem,viszont azt hallottam az XT-ről,hogy néha nagyon meg tudja makacsolni magát.
Lehet hogy hazabeszélek,de inkább válaszd az XL-t,vagy egy XR-t. Szentem egy kis plusz pénzt megér,hogy ne szívjál
Köszi az infót.
Ma dőlt el, hogy nem tudtunk megegyezni a tulajjal :-(
Lett így másik kiszemelt csak az 600-as (XT) és berúgós.
Nem értek hozzá ezért kérdezősködöm.
Nem nehéz,ha minden jó rajta,és jó a technikád!
És mi lesz az XL 350-el,amit írtál nemrég? Jó kis motorok azok is!
Nem igazi motorosok! Azért egyedül is mehettél volna,még ha nem is olyan jó......de azért meg tudlak érteni.
Sziasztok!

Érdeklődnék tőletek, hogy pl xl, XR 600 -as gépek indítása, ha csak berúgós az mennyir nehézkes és ráadásul télen?
Nem használtam még ilyen jellegű gépet, nincs vele tapasztalatom.
köszi.
ÜDv,
Szandavár meghódítása Nem volt túl kemény,de jó volt
itthon voltam egész hétvégén, de nem volt a gép beindítva.......
nincs a környéken egy épeszű motoros ismerősöm sem
mindig kitalálnak valami faszságot hogy ne tudjanak motorozni
Ezt
Nem sok maradt a várból,de nagyon jó kilátás van onnan
Majd egy EXC 450
Nagyon szép helyen jártál.Mit érdemes tudni a várról?
Köszi,szerintem is szép a kilátás!