Hát nem olcsók.
PL: az XL350 '85 230e Ft
Nos ha a saját kategóriámban nézelődök, ennyi pénzért sokkal komolyabb gépet lehet kapni. Nem, majd 30 éves motort.
viszont volt pl: XT600 140-ért rendszámosan. Na ez már jobban hangzott azonnal.
Szevasztok Urak!jott egy ujabb otletem...sztetek a 96os Nx500as lengovillaja meg elsoteloja passzol az xlembe?lehet h lene occsoba telo kerekkel lengovilla kerekkel egyutt mindketto tarcsas!
miért,mennyiért vannak papírosak?nemhogy megvennéd az enyémet 120ba,aztán lőnél hozzá valahonnan papirt találni pedig könnyebbb,mint eladni mostanság..
Ez volt a cél! Remélem hamarosan valóban én is már a felniket keresem nem pedig a motort még
Furcsa árfekvésbe mennek ezek az öreg endúrók, nehezen találom meg az elképzelésemet
a mozdulatokkal nincsen semmi probléma megy szépen,de köszönöm hogy aggodsz
a motort nagy valoszinüséggel nem fogom eladni 2 okbol..
1,szeretem hogy megbizhato és erös
2,az árábol nem kapnék semmi értelmeset...hozzátenni meg nem tudok!
szoval nagy valoszinüséggel megmarad és hajkurászom tovább!
Ma szét esett a kipum megint...a bele mindig összeborul és elköpködi a gyapotot a nagyvilágba...meg be szükitem a 60as véget valahogyan mert ez sok a fülemnek...
Öregszem igy 26évesen
Nagy elhatározást tettem ma!
Be jön a tél szét kapkodom a motorom apro pici elemeire..a Blokkot természetesen másra bizom de az is meg lesz csinálva..kuplung csere szimering ujra csere uj pasztázás és mi egymás!
A vázat is szét szedem a lengövillát is csak ahoz kell egy uj rugós tag!Vázat lefujom meg az idomokat is valami fehérre meg kékre,még nem döntöttem el!csavarokat cserélem és mindent szépen összepakolok rajta tavaszra!aztán ha kész vagy eladom vagy használom!Ezt még nem döntöttem el!
Én is XL 600 -ba KTM futóművet. (cimborámé volt)
PL: az XL350 '85 230e Ft
Nos ha a saját kategóriámban nézelődök, ennyi pénzért sokkal komolyabb gépet lehet kapni. Nem, majd 30 éves motort.
viszont volt pl: XT600 140-ért rendszámosan. Na ez már jobban hangzott azonnal.
láttam én xr-ben ktm futóművet is
néha találni gyárias kinézetűeket is, főleg német meg svájci exportokban
Furcsa árfekvésbe mennek ezek az öreg endúrók, nehezen találom meg az elképzelésemet
a motort nagy valoszinüséggel nem fogom eladni 2 okbol..
1,szeretem hogy megbizhato és erös
2,az árábol nem kapnék semmi értelmeset...hozzátenni meg nem tudok!
szoval nagy valoszinüséggel megmarad és hajkurászom tovább!
Ma szét esett a kipum megint...a bele mindig összeborul és elköpködi a gyapotot a nagyvilágba...meg be szükitem a 60as véget valahogyan mert ez sok a fülemnek...
Öregszem igy 26évesen
úgysem kapod vissza a befektetet pénz és időt
inkább gyakorold a baba projekt mozdulatait helyette
Be jön a tél szét kapkodom a motorom apro pici elemeire..a Blokkot természetesen másra bizom de az is meg lesz csinálva..kuplung csere szimering ujra csere uj pasztázás és mi egymás!
A vázat is szét szedem a lengövillát is csak ahoz kell egy uj rugós tag!Vázat lefujom meg az idomokat is valami fehérre meg kékre,még nem döntöttem el!csavarokat cserélem és mindent szépen összepakolok rajta tavaszra!aztán ha kész vagy eladom vagy használom!Ezt még nem döntöttem el!