Mennyasszony van,gyerek van tervben hamarosan ez az auto meg megbizhato...2ftért kapok hozzá mindent bárhol a világban keveset eszik megy mint egy állat nagy és olcso fentartani minden szempontbol...biztositás negyedévente 3600ft sulyado évente 10.000ft
Bontatlan a motorja és 360.000kmer van benne!Legutoljára egy Opel Insigniát hagytam magam mögött az autópályán..nem tudom mekkora motor volt benne de elmaradt...pedig erösen villogott még elötte hogy menjek elöle...
Valoszinüleg itt is az lesz...csak bajba vagyok az 5lábu relével meg a 65lábu kapcsoloval..mert ugye gyárilag ezt csak akkor tudod felkapcsolni hogyha gyujtáson van jár a motor ég a fényszóró.....valoszinüleg a 65lábbol 63 ezt hivatott szolgálni!természetesen nekem teljesen tökmindegy hogy csak gyujtáson müködik vagy gyujtás nélkül is...nem érdekel csak világitson
Az a baj hogy a kocsimat épitgetem..meg nap mint nap használom!a motor csak van és alkalmanként használom!mind a kettö a szenvedélyem!Szeretem ha megnézik a 21éves kisautómat az utcán!meg hát igazábol ujra nincs pénz igy ott vigyázok rá ahol tudok!
De nyugalom a motor is épülget szépülget,télen kiveszem a blokkot viszem doktorbácsihoz a kuplung meg még ebbe a honapba meg lesz!
Jelenleg amugy igy néz ki a kocsim ha valaki kiváncsi
ilyenkor én új vezetéket húzok
a fene sem keresgél, csak az ideget eszi az ember
tákoltam már sok autót, múlkor egy kistehert reléztem át 70 pénzért adták volna a panelt ami vezérli az index-világítás-ablaktörlőt meg 30 ért az index/világításkapcsolót én meg egy ötösért megcsináltam facára mindent
ha esetleg errefelé jársz tudok adni vezetéket meg "kabátkát" hozzá
van mindenből egy csomó
Ma én is csinálgattam a vasam...vettem rá ködlámpás lököst meg koptatot meg egy uj sárvédöt...
Nincs véletlen egy A vectra kapcsolási rajzod ini?
ugy csinálta meg a hülye német hogy ott van a stekker a ködlámpának..annak a madzagjai belefutnak a kábelkötegbe de onnan nem tom hova mehet mert a biztositék táblához már nem érnek oda a kábelek..meg a kapcslo helyére sem...szoval félig van bekábelezve gyárilag....kéne egy rajz
többnyire csinálok tervet mert némileg felejtős vagyok, olyan 10-ből 9-et
pl most jutott eszembe hogy igértem valakinek képeket a műanyag tankról.... még pár hete..... mondjuk nem is írt mailt ahogy mondtam neki
Bontatlan a motorja és 360.000kmer van benne!Legutoljára egy Opel Insigniát hagytam magam mögött az autópályán..nem tudom mekkora motor volt benne de elmaradt...pedig erösen villogott még elötte hogy menjek elöle...
De nyugalom a motor is épülget szépülget,télen kiveszem a blokkot viszem doktorbácsihoz a kuplung meg még ebbe a honapba meg lesz!
Jelenleg amugy igy néz ki a kocsim ha valaki kiváncsi
az a szar hogy alig leheettt lefeszegetni, de eresztett
forrasztóón sokal jobb
a fene sem keresgél, csak az ideget eszi az ember
tákoltam már sok autót, múlkor egy kistehert reléztem át 70 pénzért adták volna a panelt ami vezérli az index-világítás-ablaktörlőt meg 30 ért az index/világításkapcsolót én meg egy ötösért megcsináltam facára mindent
ha esetleg errefelé jársz tudok adni vezetéket meg "kabátkát" hozzá
van mindenből egy csomó
Nincs véletlen egy A vectra kapcsolási rajzod ini?
ugy csinálta meg a hülye német hogy ott van a stekker a ködlámpának..annak a madzagjai belefutnak a kábelkötegbe de onnan nem tom hova mehet mert a biztositék táblához már nem érnek oda a kábelek..meg a kapcslo helyére sem...szoval félig van bekábelezve gyárilag....kéne egy rajz
Seemayer Károly