Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem esem ilyen hibába:) ettől sokkal dörzsöltebb vagyok:D
van szerelőd itt Pesten akit tudsz ajánlani?
ezt mondom én is..... opelnél is addig találgattam amíg rátoltam 250 pénzt 10 helyett
capisee:)
a hengerfej tömítést nem zárnám de az is csak belül sérülhetett valahol mert blokkon kívül nincs semmi jele hang is csak vezérmű lánc felőli oldalon.... remélem érthetően írom
Jobban jársz ha meg mutatod valami szerelőnek mert a találgatásból meg a táv gyógyításból nem lesz csoda
bontás vagy szerelő.....
passz
vagy a gyűrűknél szökik vagy a szelepeknél vagy a hengerfejtömítésnél
máshol nem tud elszökni a gáz
ilyen extrém henger és dugótörést leszámítva
ini pont ezekkel még nem volt probléma ............ a vezérmű lánc felől valahol alul engedi el a kompressziót a blokk? levettem a szelepfedelet és ott alul valahol lehet hallani amikor nyomom lefelé a berúgókart gondoltam valakinek lehet valami tippje vagy találkozott már a problémával..
én már vettem ki blokkot, meg tettem is vissza de kb ennyi volt az aktus
szelepeket meg a karbit be tudtam lőni, a többire már nem volt kedvem
kb 5 pénzt kért a szerelő egy vezérműlánc cseréért meg egy gyertyament javításért
meg még valamit csinált de már elfelejtettem
meg ő rendelte a cuccot szóval semmi gond nem volt vele
ennyiért nem éri meg szenvedni
sziasztok sajnos még mindig küzdök az xl blokkal van hozzáértő aki segítene ?
Sziasztok! A közeljövőben terveznék egy honda xr 600-as motort vásárolni, igaz ez rengeteg spórolással járna+ nyári munka. Nem is az a lényeg. Eddig egy honda xr 400-al mentem persze csak földúton, de simsonomhoz képes az egy űrhajó. Na most írnátok a 600-asról pár sort? Boncteremben végig olvastam mindegyiket, ott csak dicsérik. Fenntartása érdekelne, ezekben 90-92-es évjáratúban is érdemes gondolkozni? A 2001-es 400-as szintjét hozza? Itt a környéken TT600-at láttam sokszor menni, borzasztó látványosan lehet azzal is menni. Egy két sort írhatnátok róla. Köszi szépen.
ezt most vettem észre
tök úgy nézek ki mint valami motorversenyző

nekem az egész vindózom fosott be....
lehet ismét feltenni a sok sz@rt
Né máá egy ösmerős
Pöpec hely.
Na végre Ledúrtam a firefoxot is és a guglit is visszaraktam és most megy minden
Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni hol lehet venni xl600-hoz vezérmű lánc feszitöt?
Ez egy gyűjtőoldal.Megszűnt boltok cuccai,feleslegessé vált dolgok,ilyesmi.Te is adhatsz itt el ha bontatlan az áru.
Nem egyszerű képek
Húú ez az oldal nagyon jóóó, itt legalább nincsenek elszálva. THX a tippet
Kicsi segítség: Terepre milyen gumit vegyek hátra. Mitas C02 Pl jó? Elég brutál minta van rajta Előre is Köszi a segítséget.
fem tankot....holnap dobok fel kepet
első kép címe:
ott van b+