Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem oda lehetne faragni, ha olyan a váltó hogy "támogatja"
Az első lánckerék alatt van egy dudor, amin semmi csavart vagy hasonlót nem látok, annak kéne lenni-e?
Nem az a bajom hogy van vagy nincs. Hanem ha van akkor miért nem müködik
Ha meg nincs akkor nem strapálom vala magam hogy megkeressem, beköttessem, stb

Köszi az infot. Megnézegetem.
szerintem csak a helye van meg a blokkon
vagyis van arrafelé egy dudor.......
a szerkezetet nem tudom mert még nem szedtem szét

amúgy mifenének üresjelző? pont ez a jó benne hogy nincs ezerféle kacat
Ini. XR4-en van gyárilag üresjelző? És ha van hol kéne keresnem? mert ahol a haverok xr6-osánál jön ki a váltóbol, ott nem látom (mondjuk lehet csak vak vagyok. Nem az első eset lenne...)
első tárcsát gyári méretben........
xr4-re vett már valaki féktárcsát?
lassan be kell ruháznom mert a mostaninak akkora a válla mint a rambónak
szóval olyant keresek ami bírja a szinteres betétet, és jó a hűtése mert néha hosszú (tíz) percekig fékezek
cső
nem győzöm kerülgetni az SM felnit a garázsba,vedd már meg csak most csak neked odaadom 15ért,jó rajta a gumi is,minden átalakitó megvan 1-1be beletudod passzintani a gépbe
Sziasztok!
Eladóvá vált kihasználatlansága miatt ez a motor! Nem szeretném, ha az állásba tönkremenne!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nagyon jó volt a hangulat meg úgy az egész, el is fáradtam azért vasárnap délután már éreztem jól jön a hétfői szabadnap :] a képeket majd valahogy elcsereberéljük :D
Sziasztok!Avval a kérdésel fordulók hozátok,h drz 400-as dob jó lejhet 600xl-re.?
nem sokat videóztam...... 1000 fok meleg volt alapból, aztán küzdöttünk is és ha megálltam minden bajom volt

hogy merre voltunk fingom nincs belényes-biharfüred környéke
ez egy erdészeti út volt de nem mentünk végig rajta, mondjuk elég valószínű hogy zsákutca, mert találtunk sok ilyent
6-8 órákat keresgéltük mire kilyukadtunk valami ismert úton
joo terep
Jó napot. Lenne egy olyan keresztkérdésem hogy xr400r-en van üresjelző gyárilag? és ha van hol kéne lennie? mert vak vagyok és nem látom
Részletesen!
Honnan,hová,hogyan?
Gratula
Jók ezek a bulik,faszául összehozzák az embereket.
Ígéretesnek tűnik a terep ,sajnáltad a filmet ?
egy fecni videót feltettem:
link
megjöttünk az erdélyi sétamotorozásból
tisztára light túrának indult, de nem jötten a ligt motorosok és bekeményítettünk
ktm típusú motorkerékpár sem bírta......... vagy ktm típusú vezetője?
a második képen látszik hogy világít az lc4 a messzeségben
Így utólag köszönöm szépen.
190km lett a túra végére.Rengeteg por és homok,na meg iszonyat meleg.Szombat este elért minket a vihar,de hála égnek az ígért nagy esőből és jégből nem lett semmi.Igaz az szélből kijutott bőven.A sátrak is jól vizsgáztak hellyel-közzel. Összességében egy nagyon jó hangulatú csapattal bemotoroztuk Somogyország felsző részét.
az csak véletlen ott van.... ez a hengerfej kuka, tehát csak félre van hajítva, sajnos már semmi érték nincs benne
szerintem a vezérműláncot kötötte ki,hogy ne essen be a főtengelyhez,mert aztán lehet vadászni
az a madzag meg mi?
Már jeleztek :D