Nem az a bajom hogy van vagy nincs. Hanem ha van akkor miért nem müködik
Ha meg nincs akkor nem strapálom vala magam hogy megkeressem, beköttessem, stb
Ini. XR4-en van gyárilag üresjelző? És ha van hol kéne keresnem? mert ahol a haverok xr6-osánál jön ki a váltóbol, ott nem látom (mondjuk lehet csak vak vagyok. Nem az első eset lenne...)
xr4-re vett már valaki féktárcsát?
lassan be kell ruháznom mert a mostaninak akkora a válla mint a rambónak
szóval olyant keresek ami bírja a szinteres betétet, és jó a hűtése mert néha hosszú (tíz) percekig fékezek
cső
nem győzöm kerülgetni az SM felnit a garázsba,vedd már meg csak most csak neked odaadom 15ért,jó rajta a gumi is,minden átalakitó megvan 1-1be beletudod passzintani a gépbe
Nagyon jó volt a hangulat meg úgy az egész, el is fáradtam azért vasárnap délután már éreztem jól jön a hétfői szabadnap :] a képeket majd valahogy elcsereberéljük :D
nem sokat videóztam...... 1000 fok meleg volt alapból, aztán küzdöttünk is és ha megálltam minden bajom volt
hogy merre voltunk fingom nincs belényes-biharfüred környéke
ez egy erdészeti út volt de nem mentünk végig rajta, mondjuk elég valószínű hogy zsákutca, mert találtunk sok ilyent
6-8 órákat keresgéltük mire kilyukadtunk valami ismert úton
megjöttünk az erdélyi sétamotorozásból
tisztára light túrának indult, de nem jötten a ligt motorosok és bekeményítettünk
ktm típusú motorkerékpár sem bírta......... vagy ktm típusú vezetője?
a második képen látszik hogy világít az lc4 a messzeségben
Így utólag köszönöm szépen.
190km lett a túra végére.Rengeteg por és homok,na meg iszonyat meleg.Szombat este elért minket a vihar,de hála égnek az ígért nagy esőből és jégből nem lett semmi.Igaz az szélből kijutott bőven.A sátrak is jól vizsgáztak hellyel-közzel. Összességében egy nagyon jó hangulatú csapattal bemotoroztuk Somogyország felsző részét.
Ha meg nincs akkor nem strapálom vala magam hogy megkeressem, beköttessem, stb
Köszi az infot. Megnézegetem.
vagyis van arrafelé egy dudor.......
a szerkezetet nem tudom mert még nem szedtem szét
amúgy mifenének üresjelző? pont ez a jó benne hogy nincs ezerféle kacat
lassan be kell ruháznom mert a mostaninak akkora a válla mint a rambónak
szóval olyant keresek ami bírja a szinteres betétet, és jó a hűtése mert néha hosszú (tíz) percekig fékezek
nem győzöm kerülgetni az SM felnit a garázsba,vedd már meg csak most csak neked odaadom 15ért,jó rajta a gumi is,minden átalakitó megvan 1-1be beletudod passzintani a gépbe
Eladóvá vált kihasználatlansága miatt ez a motor! Nem szeretném, ha az állásba tönkremenne!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
hogy merre voltunk fingom nincs belényes-biharfüred környéke
ez egy erdészeti út volt de nem mentünk végig rajta, mondjuk elég valószínű hogy zsákutca, mert találtunk sok ilyent
6-8 órákat keresgéltük mire kilyukadtunk valami ismert úton
Honnan,hová,hogyan?
Jók ezek a bulik,faszául összehozzák az embereket.
link
tisztára light túrának indult, de nem jötten a ligt motorosok és bekeményítettünk
ktm típusú motorkerékpár sem bírta......... vagy ktm típusú vezetője?
a második képen látszik hogy világít az lc4 a messzeségben
190km lett a túra végére.Rengeteg por és homok,na meg iszonyat meleg.Szombat este elért minket a vihar,de hála égnek az ígért nagy esőből és jégből nem lett semmi.Igaz az szélből kijutott bőven.A sátrak is jól vizsgáztak hellyel-közzel. Összességében egy nagyon jó hangulatú csapattal bemotoroztuk Somogyország felsző részét.