Bar dobfekes elol hatul ha jok a pofak es jol be van allitva akkor hatekony minden korulmeny kozott!kemenyebben kell huzni mint egy tarcsast de meg lehet vele allni
engem is:) mondjuk én törvényen kivüli vagyok országuton nem motorzhatok mert hobbi motor!most nézegetem a turákat de nem adnám fel a természet adta szabadságot az országutér:) szoval valoszinüleg marad,bár a TDR-ekkel szemezgetek...de az meg nem terepmotor....
köszönöm a választ :) 84est találtam.forgalmis motort keresgélek.mert félig a városban kell használnom,de vonz a terep is és az ország bebarangolása is cél,hegyre fel stb
180cm 71 kg vagyok,és azért a sok munka és kondi adott egy alkatot.tehát a súllyal nincs gond sportmotort nem szeretnék venni,túrát is nézegettem de egy XL rabul ejtett
Mikori Évjáratot nézegettél?
Nekem 82' Xl500R esem van!Ha megfelelö a fizikumod egy 130kilos motorhoz akkor tökéletesen motorozhato!
Csak hogy tisztán láss én 165cm magas vagyok és 64 kilo és nem kigyurt állat...(mondjuk ezzel a magassággal esélytelen is)!
Terepen kezesbárány,néha nem arra megy amerre akarod ez a sulyábol adódik leginkább!A futomüve inkább endurozásra Lightos terepre valo nem ugrabugrálásra az biztos!Bár én üzöm vele mindkettöt,birja ha kell!Szerintem nem rossz motor a maga évjáratával,és erejével ami 34lóerö!Ha jol van beállitva akarbi,dekompresszor és minden egyéb akkor elsö rugásra indul könnyen minden helyzetben..akár nyakig sárban vagy meredek partfalon stb!Nekem tetszik már a kezdetek óta!Eleinte a sulyával gondjaim voltak de hozzá edzöttem
Na meg természetesen kell alá normális gumi anélkül +..szhatod!
Természetesen van negativ oldala is itt emliteném az alkatrész ellátást...természetesen van minden de a legtöbb alkatrész inkább külföldröl,olaszbol németországbol beszerezhetö E-bayen! De sokminden van itthon is!sokat olvastam róla régebben sokan a hengerfejet irták hogy zabálja...egy éve használom elég mostohán de nincs semmi probléma vele!Olajat,kopo alkatrészeket láncokat cserélni kell rendesen és sztem meghálálja!
De elöször döntsd el hogy te mire akarod használni!Pályázásra nem ajánlom!hegyet völgyet mászni viszont igen!
röviden ennyi
jolvan majd irsz ha kell a felni. XL 600 ba tennéd? BP-n mondjuk nem rossz ha SM szetted van,nemsok a földút
hány ameros ez az akku? 9? mert haver adott egy 6amperost,de csak nyöszörög a relé és ennyi
szervusztok!
nagy motort szeretnék venni,és az XL-ek nagyon tetszenek.500ast nézegettem.mennyire motorozható?tudnátok írni róla pár adatot? milyen magasságú embereknek jó,futómű,blokk stb.
füred felé akartunk de nem találtunk járható utat(mondjuk egyszer visszafordultunk mert rettenet villámlott)
meg valami megszűnt vasútvonal mellett akartunk menni de járhatatlannak minősítette a ktm-es emberke
szegény ktm elég sokat feküdt, nem bírta a tempót, pedig én kb 3-4mm-es bütykökkel voltam a túrán
A belényesi medencén átmentetek füred felé?
Mert a másik oldalon már a Béli-hegység van ami sokkal lágyabb inkább dombos nagy része de olyan dagonyák és dzsungel van,hogy ihaj
xl600ra valakinek van gyári kéménye eladó?