nekem nem hozott fel semmit.........
vagy béna vagyok vagy nem firefox kompatibilis
mondjuk ettől nem lettem okosabb hogy milyen lenne a JÓ
mert ilyen tizenpár ezerért itthon is lehet kapni cuccot, csak a fene sem tudja milyen
meg ezek a maszek lézerezettek sem tudom milyenek....akik készítik dicsérik.......
Köszi, akkor ezt a motort hanyagolom,elegem van már a tönkre vált váltókból.Nyilván ilyenkor már a motorja is kapott rendesen kattog is egy kicsit(kis fordulat) és enyhe fémes hang gyorsításkor ,de viszont a tulaj meggyőzően elhiteti hogy 16 ezer km van benne 23 év alatt.
szerintem abba is 1 az 1be belemegy,ha hátul 17es a felnid,arra is van hozzá gumi,130as pirelli,elöl 100/80as van. egybe a hátsó gummával mindennel együtt egy 20asért a tied,szerintem annyiért egyáltalán nem nagy pénz. ha érdekel ,irj, adatlapon vannak elérhetőségeim.
üdv
Sziasztok,biztos tudtok nekem segíteni.Az a helyzet kinéztem magamnak egy Honda xl 125 r /87/motort, és azt mondta az eladó hogy olajban futó/ gyújtása van .Tehát ál a gyújtás dekniben az olaj.
Na hát ilyet én még soha nem hallottam/attól még lehet/ ,igaz lehet, vagy talán a főtengely szimering szált el?
Továbbá normális az a jelenség hogy dinamikus haladás mellett pörgetve a motort úgy 8 -ezerig vagy akár 10ig, nem lehet vele fel váltani a fokozatokat,vissza kell engedni a fordulatot valamennyit,csak úgy megy.
Eladó szerint ezek gyárilag ilyenek mert kis fordulatú. Fura dolgok ezek nekem.
Ki segít előlre is kösz,és hála!
Nilyennel kocsinal talalkoztam..a betet jo de a tarcsa fogy.az ilyet en egyszeruen koszoru konek hivom:-) a kocsim ala duplahutesu lyuggatott tarcsakat raktam es puha textar beteteket..fogy,de fog mint a zoldfestek...m7esen jarva pentekenkent nagy hasznat veszem eleg sokszor
igazság szerint most nem az olcsóság a fő szempont hanem az hogy jó legyen (persze ne túl drágán)
most bendix betét van, nagyon príma nagyon jó, csak eszi a tárcsát és csikorog ha meleg
ezekhez a szinteresekhez valami rozsdamentes tárcsa kell
vagy mifene.....
van,vagyhát félig xr 600 ba csináltam,és ott a hátsó kerék 17es volt alapból,tehát csak első kerék van 17es,gumival,meg távtartókkal,meg xr fékhez átalakitóval.
miért esetleg kéne?
HÁTSÓ KERÉK!
Sziasztok, segítsetek légyszi ha tudtok.
XL (350), hátsó felnijére felmegy egy 150-es 160-as utcai gumi? Elfér?
A gyári gumálya 460-17
köszi előre is.
vagy béna vagyok vagy nem firefox kompatibilis
mondjuk ettől nem lettem okosabb hogy milyen lenne a JÓ
mert ilyen tizenpár ezerért itthon is lehet kapni cuccot, csak a fene sem tudja milyen
meg ezek a maszek lézerezettek sem tudom milyenek....akik készítik dicsérik.......
üdv
A váltó meg szar
Na hát ilyet én még soha nem hallottam/attól még lehet/ ,igaz lehet, vagy talán a főtengely szimering szált el?
Továbbá normális az a jelenség hogy dinamikus haladás mellett pörgetve a motort úgy 8 -ezerig vagy akár 10ig, nem lehet vele fel váltani a fokozatokat,vissza kell engedni a fordulatot valamennyit,csak úgy megy.
Eladó szerint ezek gyárilag ilyenek mert kis fordulatú. Fura dolgok ezek nekem.
Ki segít előlre is kösz,és hála!
igazság szerint most nem az olcsóság a fő szempont hanem az hogy jó legyen (persze ne túl drágán)
most bendix betét van, nagyon príma nagyon jó, csak eszi a tárcsát és csikorog ha meleg
ezekhez a szinteresekhez valami rozsdamentes tárcsa kell
vagy mifene.....
http://www.buyunlimited.us/?pa...
XL350-hez. Annak is 17-es a hátsó kereke. Milyen széles utcai guma fért rá neked?
miért esetleg kéne?
Sziasztok, segítsetek légyszi ha tudtok.
XL (350), hátsó felnijére felmegy egy 150-es 160-as utcai gumi? Elfér?
A gyári gumálya 460-17
köszi előre is.