gyertek bátran,összel már jó kis sár van az erdőbe, ,az autokat meg a futókat le tudjátok tenni nálam,(amugy a fotogalériámba lévő képek nagyrésze a nyomon készült!)
Ez az,ilyesmi km-re emlékeztem Biztos hogy futóval mennénk,de hogy mikor azt nem tudom. Csak azt beszéltük meg,hogy szívesen megnéznénk.........lehetne kamerázni az új nyomokat
Csak sikerüljön összerántani a bandát,hogy mindenki ráérjen! Mindenképp keresni foglak ezzel kapcsolatban,de lehet hogy csak ősszel tudunk menni.
Már említettem a srácoknak,hogy egyszer el kéne menni felétek...........egyszer szívesen végigmennénk a nyomon amit még régebben említettél. Tetszett nekik az ötlet,és akkor te sem mennél egyedül
sok a meló(meg kevés a pénz ).amúgy mindig olvasom a fórumot csak nem igen szólok hozzá!(a videoid faintosak),minden vasárnap motorozok az erdőbe,igaz mostanság egyedül,ma is voltam nagyon faszát mentem,igy nem kell várnom senkire,a saját tempómba megyek,megmászok minden falat amit találok!
ha egyszer lessz kamerám akkor teszek fel videót!
valami motort kellene vadászni neki mert a leültetett xr is kicsit magas neki, csak az egyik lába ér le
önindítós kellene neki, mert nem tudja elég gyorsan lenyomni a kart
dr250, serow225 vagy ilyesmit nézegetek
azért tudjon menni a hegyekbe is
na ezt aláirom.....én is most beszélem le cimbim az enduro gumi vételéröl!Vett egy NX500as Dominatort!eléggé rendbe van igy képek alapján!De majd kedden nézek rá tüzetesebben
Most csak ennyi időm van,majd dumálunk!
http://youtu.be/jSjb8lm8ATc