Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már itthon vannak. Fater találkozott velük+ Pista most jelentkezett be MSN-re
Beszéltél velük mikor jönnek hazafele?
Mert csinálom a motort és ha kész lesz elmennék eléjük!
De Chywa irta az utvonalat lejjebb
Jó reggelt. Belső-Somogy-ba mentek (Kaposvár és környéke, Zselic). Onnan meg le a Kőröshegyi viadukt-hoz.
No de hová?
Na elindultak a túrázók.
Köszi rendszámtáblám nekem is van. Ezért lenne ideális lejárt papírokkal vagy külföldivel, mert azokra biztos kell még költeni de nekem az ráérne télig. Azért egy huszonéves enduróért nem nagyon adnék többet.
mondjuk papirosba ennyiért nemnagyon lesz tudok hozzá adni egy kallódó régi MZ rendszámot,ha kell
Eltúrásítottam én is a gépet, lehetne már reggel :] na de most megyek is alvadni holnap meg akkor találkozunk ;]
Sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok. Van egy xl 600r-em és elég nagyon füstöl,azlene a kérdés hogymiért a pi...aért füstöl?amik kiletek cserélve dugó,gyűrűkel együt szelepszár vezetők szimeringel együt és az a kérdés hogy van a dekompreszornak is egy szelepje amin a képen látszódik hogy anak a szimeringjének ugyan úgy lenie kell rugónak mint a szelepszár szimeringen? mert ma voltam egy szerelőnél és asztmonta hogy anak úgykell lenie a választ előre is köszönöm!
Jó utat!
Sziasztok gyorsittó pumpás karbi xl 600 ra is felfaragható
szerencsere....ilyen lightos perecek meg belefernek.....mondjuk a berugokarral lett valami mert mikor elsoket rarugtam lent maradt....laptartohoz szorult...lehet kicsit meghajlott a laptarto
A lényeg,hogy nem lett bajotok.
Pontosabb információt Drevill kolléga tud adni,röviden:somogybabod(ott találkozik a két csapat) somogyvár- kaposméró-szentbalázs-baté-somogydöröcske-somogybabod-kőröshegy
-kereki.
Rendben engem itt megtalalsz
Koszonom az udvozletet vasarnap teszt van sisakra rakom meg csimmara
Túradobozzal Hova?
Köszönöm szépen a képet.Átgondolom,ha érdekel akkor kereslek.
Érthető indokok.Egy könnyebb és persze önindítós gépen én is agyaltam,de marad az éxer még egy jó darabig.
Felkerültek a túradobozok,holnap indulunk egy 200km-es 2 napos túrára.
patrovicskrisz@gmail.com
erre a mailcímre írj egy pár sort. Akár érdekes is lehet bár nagyobbra gondoltam.Ha van képed küldj róla. Én is Bp-en vagyok.
Főleg ha meglepi, mert mondjuk nem látszik a fűtől :D
ezt utalom a legjobban mikor igy elmegy az eleje