Köszi rendszámtáblám nekem is van. Ezért lenne ideális lejárt papírokkal vagy külföldivel, mert azokra biztos kell még költeni de nekem az ráérne télig. Azért egy huszonéves enduróért nem nagyon adnék többet.
Sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok. Van egy xl 600r-em és elég nagyon füstöl,azlene a kérdés hogymiért a pi...aért füstöl?amik kiletek cserélve dugó,gyűrűkel együt szelepszár vezetők szimeringel együt és az a kérdés hogy van a dekompreszornak is egy szelepje amin a képen látszódik hogy anak a szimeringjének ugyan úgy lenie kell rugónak mint a szelepszár szimeringen? mert ma voltam egy szerelőnél és asztmonta hogy anak úgykell lenie a választ előre is köszönöm!
szerencsere....ilyen lightos perecek meg belefernek.....mondjuk a berugokarral lett valami mert mikor elsoket rarugtam lent maradt....laptartohoz szorult...lehet kicsit meghajlott a laptarto
Pontosabb információt Drevill kolléga tud adni,röviden:somogybabod(ott találkozik a két csapat) somogyvár- kaposméró-szentbalázs-baté-somogydöröcske-somogybabod-kőröshegy
-kereki.
Érthető indokok.Egy könnyebb és persze önindítós gépen én is agyaltam,de marad az éxer még egy jó darabig.
Felkerültek a túradobozok,holnap indulunk egy 200km-es 2 napos túrára.
Mert csinálom a motort és ha kész lesz elmennék eléjük!
-kereki.
Felkerültek a túradobozok,holnap indulunk egy 200km-es 2 napos túrára.
erre a mailcímre írj egy pár sort. Akár érdekes is lehet bár nagyobbra gondoltam.Ha van képed küldj róla. Én is Bp-en vagyok.