Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kör alaku kellene?Bowdenestöl?vagy hogy?esetleg fordulatzám mérövel?
Na csak mert erösen gondolkodom hogy leszedem rola...
Üdvözlet Uraim. Akinek lenne xr/xl km órája az ne fogja vissza magát és jelezze
nekem pont van egy eladó W2 csizmám,nem érdekel? 43as
Egy W2 Privateer-rel szemezek...
Napot! Szeretnék majd csizmát venni endurózáshoz. Van valami olyan amire mindenképp oda kell figyelni?
szia képet tudnál felrakni a tankról?és menyiért adnád ha megvan még
olyan lesz mint a japán nők csipője,hogy összenyomja a lábadat pár számmal kisebbre
joo fele de kicsi nekem
XL karbijan ahogy neztem eppen ellenkezoleg.....tobb levegot ad egy kulon jaraton
xr4 karbin ha a szivatót "bekapcsolom" akkor csak a levegőt zárja el, mint a fűkaszákon?
vagy nyit valami járatot is?
elöl az a kis csavar az a alapjárati levegőcsavar lenne?
annak mennyi fordulat lehet az alap állása?
w2 fekete, 43as,újszerű.
ezt én is hasonlóan gondolom, és ini sem mondott hülyeséget az arccal kapcsolatban...
Ja,ja...bár, én már korábban javasoltam
hat igen nemzarja ki a serules lehetoseget a szereles de jobb ha van en aszondom
Persze , osztom a véleményt. Bármit magadra vehetsz, akkor is csak az eszed, a megérzésed és a szerencséd ment meg.
egyetertek.....nyakvedot en is fogok venni majd
nincs penz....amugy milyen csimma?
a terdvedo vedi a bokamot is meg a bakancs az katonai ugy hogy eleg magas az is + csatok vannak felul rajta ....nekem nem kenyelmetlen a ing....szokas kerdese....igaz nincs sorhasam
Az enyém előtt le a kalappal , .
'87-től motorozom,elnyűttem pár MZ-t,pancsit meg volt pár öreg japán vasam .
de majd Zsolti barátom (VFR92) igazolja ,hogy tavaly vettem az első protektoromat .
Viszont igazán durva terepre is tavaly mentem először.
Mondjuk a múltban TK-ra törtem pár motort farmer jakóban
Lehet ökörséget írok. 85től van A jogsim, elnyűttem sok MZt, meg néhány öreg japán vasat az utcán, meg pár kisebb vasat a terepen. Ha igy belegondolok, csak a kétezres évek első felében lett úgymond rendesebb védőfelszerelésem. Volt már törve szte minden végtagom. Ennek ellenére még itt vagyok. Nekem eddig azt mondhatom, kivételes szerencsém volt.
Láttam viszont nem egyet-kettőt, akik full cuccban korán az örök vadászmezőkre távoztak
Kinek milyen fasza az őrangyala
Jaaa!jo otlet nagyon eszembe nem jutott volna!kivancsi leszek hogy reagal a hirtelen iranyvaltasokra
Ezt néztétek már?
Érdemes rámenni a srác oldalára és ott elolvasni a beszámolót
Ismerem személyesen,egyszer motoroztunk együtt a pádis környékén meg majdnem megvettem egy motorját.Nem semmi túrákat szoktak csinálni.

A sisak állrészére gondoltam,előre,középre
Na majd +eglassuk...esetleg a pancelra?sisak ala hova gondoltad? A jokivansagot meg koszonom:-) bebasztam mint csacsi...