A lényeg senkinek nem lett baja
nem okoskodásképpen,de ezt így szoktam megoldani: alaphelyzet,hogy ilyen nyomvájus úton állok a motoron,és egy kis gázt szoktam adni mielőtt nyomot váltok,ezáltal kicsit tehermentesítem a motor elejét. Ez a módszer idáig mindig bejött,próbáld meg Te is.
Ha így csináltad,nem szóltam
Jó géped van :-)
Nem is firtatom a dolgot, mert nem egy kategória a kettőnk elképzelése. Az előző ajánlat állt közel az én elképzelésemhez, mert ugye ez nem az én stílusom csak 3-4 hónapot használnám.
ma sikerult egyet perecelnem.....nem akartam bogancsos lenni es kiakartam kerulni csak kereknyomba elment az elso kerek es nyek....oszt vegul meg is bogancsos lettem
Töredelmesen bevallom elfelejtettem lefényképezni de találtam képet amin látszik hogy milyen!
Nos az én óracsoportom echte ilyen ha esetleg érdekel megbeszéljük!
ugyan ez mind a két óra mind a kettö rendesen müködik!
Halihó!
Van egy honda xr-em!
Egy 600-as vázba lett beépítve egy 350-es blokk. Ezért szeretném eladni a 350es blokkot és venni bele egy 600-ast.
A blokkon hengerfej tömítést kell cserélni mindössze ennyi baja van, ha valakit érdekel írjon,és ha valakinek van 600as blokkja ami működik és eladná az értesítsen.
sziasztok!
Keresek öreg endúrót (supermotot) megvételre. papírosat, ha lejárt nem probléma, ha kinnti akkor lehessen papírozni. Ha valaki tud, vagy hall ilyet akkor jelezhetné.
Előre is köszi!
Üdv nektek!
sracok lenne egy kerdesem igaz nem hondarol van szo .....yamaha xt600 zas 2kf vagy milyen a tipusa 89 es evjarat es azt csinalja hogy neha nem veszi az egyest vagy egy sebessegben megragad a valto es nem lehet kivenni csak tobb probalkozasra.....havere a gep amugy gondoltam megkerdem toletek talalkozott e mar ilyennel valaki esetleg hondanal is....thx
na majd most kiderül, de most meg teligázon megy így jól a gép
a 150es fúvókával olyan darálós hangja volt, ez megszűnt
le van fojtva a dob, szóval kisebb fúvóka kell
eddig kormolt, most hátha nem
télen meg lehet belenézünk, milyen kopott stb stb
Most megnéztem még egyszer az XR indításos videódat,és megint jókedvem lett,és könnyesre röhögtem magam,hogy mit össze szerencsétlenkedik a lila pulcsis ferdeszemű..............az a beállás,és mozgás,ahogy tekeredik az egész csóka
Az ember mindig többet/jobbat akar Éxer egyenlőre marad,még az is lehet ha lesz másik akkor is,mert ez egy stabil pont
Úgy érzem el tudnék viselni több lóerőt,kevesebb súlyt,önindítót,jobb futóművet,de utána végiggondolom mégegyszer,és arra a következtetésre jutok,hogy nincs rá szükség,mert a csapatban lévő motorokkal tudom tartani a lépést..........még rágódok rajta egy kicsit A motorozás élménye biztos növekedne,de azt kell mérlegre tenni,hogy megér-e ennyit az egész. Jó lenne hosszabb távon kipróbálni egy ilyen motort(EXC,CRFX)......lehet,hogy azon nyomban megfertőzne
Sziasztok! Eladóvá vált kihasználtsága miatt ez a motor! Az ár az nagyon alkuképes! De tényleg nem szeretném, ha az állásba itt tönkremenne! http://www.kepesmotor.hu/honda...
van egy eladó xl350r-m. papíros, de márciusban lejárt a műszakija.