Hát motoron is csak amíg megy. Mondjuk én kabátban motorozok ilyenkor is. Kicsit még ismerkedünk és kitudja mikor jöhet jól a protektor... Remélem soha
ha már így tükrözünk
az eredeti honda tükröket megveszem ám bárkitől, ha szemérmetlenül olcsón kínálja
nekem nagyon bejöttek, tetszik formailag is meg elég strapabíró
egy pót készletet már bespájzltam....
Sanszos,hogy sok levegőt kap vagy kevés benzint.
Állító csavar mennyire van tekerve?Fúvókák mekkorák?Milyen szűrő van benne,mennyire nyitott?Gyertya milyen?Az sokat elárul.
Javaslom ha normális emberektől normális választ akarsz kapni akkor kicsit faragj még az adatlapodon mert van itt egy hallgatólagos megállapodás,hogy nem nagyon tárgyalunk anonim figurákkal.
Ez most rendhagyó és............
Az átalakítót itthon vettem,és 6e volt. A kormány az ebay-ről jött,egy ismerősnek a segítségével 12e volt..........ezúton is köszi neki!
Licites volt a kormány,azért volt ilyen olcsó,ithon kb. 35-40e ft az ára.
sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy XL 500 és ha gyorsítani szeretnék vele akkor betorpan és dadog.
A karbit kb 1000-szer szét szedtem kitakarítottam de semmi , csak úgy hajlandó menni ha az egyik légbeömlőt eldugaszolom. Szerintetek mi a baj? minden megoldás érdekel!
Hali.kinek milyen kormány van az xr 400 asán?érdemes átalakítóval 28,6 osra cserélni a gyárit?akinek van tapasztalata legyen szíves adjon tippet.nem tudom milyet kellene vennem.eddig is köszi
vettem tavasszal egy mezt de úgy eltettem hogy nem találom sehol
csizma-térdvédő-kesztyű ennyi védelem elégséges volt eddig