Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ilyen helyzetben simán hanyattvágom magam
de azért a tiéd is tetszett
sajna nem tudom csak 360-asban élvezni a filmeket mert akkora fos a gépem hogy efölött már beszaggat
amiket én csinálok azt sem tudom megnézni
Köszi a jó tanácsokat ,majd kitapasztalom én is
Igen sikerült szerezni egy magyar nyelvűt és itt tört el a kormányom
Fel akarok tölteni két fotót és nem veszi el.
Kitaláltak valami korlátot ide is?
Eddig simán mentek fel a nagy képeim is.
Apropó,te mivel vágod a videókat?
Azt hiszem megtaláltam a hangprobléma okát.Szerintem a teljesen zárt házzal használtad....ez miatt nem lehet jól hallani a motorhangot(próbáld ki a nyitottat), a pattogás oka meg az lehet,hogy azt a kis fehér gumit nem raktad be a helyére,és lötyög a kameraház a tartóban. Ez azért is veszélyes,mert egy faág kiakaszthatja a helyéről a kamerát..........ha benne van,ez nem lehetséges.
szóval akkor rendelek honda cuccokat és elviszem szerelőhöz
vagy csak elviszem szerelőhöz
nincs kedvem kínlódni vele ha macera
épp eleget szerelem a kölök szimóját.....
télen elviszem generálra, addig letelik az olajcsere periódus is
addig meg füstöljön a bitang
olyan 2-3 percig nyomja a füstöt utána ha cibálom nem füstöl
ellenben a 140 es fúvóka bevált most már nem darálós a hangja félgáz felett, ellenben szarabbul indul, bár ehhez nem hinném hogy sok köze van
Akkor mindenre gondoltál
Próbáld meg a 720p-s(30fps) felvételt,nekem az jött be a legjobban. Ez a mostani 960p -s felvétel?
És még egy észrevétel: valamiért nagyon pattog a hang..........

A videó nagyon faxa Ez volt a kormánytörős mutatvány?

Magyar nyelvű használati útmutatód van hozzá? Ha kell tudok küldeni.
Köszi!
Igen ez fekete erdőben készült ami tőlünk nincs messze kb. 90 km.
A bátyámmal hozattam a nagy vízen túlról .
Két 16 Gb-os kártyával és pótaksival
Ja,és gratula az új szerzeményhez Remélem hamarosan lesznek felvételek Erdélyből is........vagy netán ez a mostani már ott készült?
Ha egy tanácsot elfogadsz,akkor veszel hozzá pótakut,mert kb 2 óra alatt lemerül.........ez az egyetlen baja a cuccnak.
Ezt a köcsög bandát
Akkor m i a faszért hagyják,hogy felmenjen?Egy órát vártam mire felment
Ezek szerint meg kell tanuljak vágni ,
Ez rövidebb

http://www.youtube.com/watch?v...

A végét ne hagyjátok ki
15 perc a limit a youtube-on..........sajnos törölték.
Volt egy kis menés ma,csak egy mászókán eldobtam a drágát és kettétört a kormányom
Így nekem elég hamar vége lett az örömködésnek
A GoPro is jól vizsgázott

http://youtu.be/57AfHjRvxVw
Rosszul tudod,kettő van Amúgy XR4 ről beszélünk,és nem olyan kemény a két rugó,főleg nem egy lenyomóval............és hely is van bőven!
Igen autókon lehet mert ott egy rugó van és jóval gyengébb de ezt a dupla rugót mocskos nehéz lenyomni
Ahhoz kell a lenyomó,amit egyszerűen elkészíthet bárki.
És igen,jöhetsz kezet csókolni,mert rengetegszer cseréltem így,igaz autókon...........soha nem vettük le a hengerfejet emiatt
Te már cseréltél igy szelepszár szimeringet hogy nem vetted le a hengerfejet?Mert aki azt a dupla rugót le tudja nyomni ugy hogy kijöjjenek az ékek és utána azt vissza is rakja annak kezet csókolok és hozzá hordom a motorom szervizelni
Helyesbítés: -és nincs türelmed-
Ha kényelmesen akarod szerelni,és van egy kis türelmed,akkor vedd le,viszont ha megakarod spórolni a hengerfejpakolás árát,akkor a helyén is kilehet cserélni.
Felsőholtpontra rakva a szelepek nem tudnak beleesni a hengerbe ha leszeded a szeleprugókat.A vezérlést sem kell szétszedni! Már csak valami lenyomót kell fabrikálni,amivel lenyomod a szeleprugót,és ki tudod venni az ékeket. Jó tanács,hogy az összes létező lyukat a hengerfejen tömd be ronggyal,nehogy beessen valahova valamelyik ék
hengerfejet le kell venni, tehát egy hengerfejtömítés kelleni fog minimum, esetleg szelepdeknitömítés is..elég macerás dolog, láncfeszítőt visszanyomni, vezérműtengelyt kitolni-meg vissza, fogaskereket levenni...igaz durván másfél hónap alatt már lehet becsukott szemmel is menne-hogy rohadna le, pedig hozzá se akartam nyúlni
ez nem olyan jó hír....
szimering cserénél le kell venni a hengerfejet?
vagy mennyi egyéb dolog kell még hozzá?
ezek prox szimeringek, legalábbis nekem a gyári fekete volt, a prox meg ilyen barna..
köszi az infót!
ahogy a hondát ismerem olcsóbb tuti nem lett
kallódott itt az apróban egy ideig egy ilyen váz
nézd meg
ha meg nincs már meg akkor bontókat kérdezd meg, szerintem a vázak nemigen fogynak onnan
ezekről a képekről felismeri valaki milyen gyártmány lehet?
elég ócska makró, de csak a kicsi gépem van itthon
nem tud valaki honda xr 600 - hoz vázat szerezni , nagyon megköszönném
Azt nem írtam,hogy a 4db ennyi