Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik este kiprobálom az udvarba,nem hinném,hogy most volna kedvem éjszaka motorolni!Iszok pár sört oszt majd beröffentem a gépet ,megyek pár kört az udvarba ,majd meglátom ,hogy világit! !A szomszédok boldogok lesznek !
Ugy tudom attisnak is ez volt a gondja es csak egy közdarabbal megoldható!vagy esetleg mas moci rugostagjaval ami hosszabb..de csak otlet!
Szerintem a kék fehér a gyári állapot , a tied nagyon leült . Ki kell venni , megvizsgálni , himbarendszert is szétszedni , mert valami gond lehet ott .
nem cserélünk fejidomot?
van egy fehér kisebb olyasmi mint a taakii motorján van
Üdv.Azt szeretném megtudni hogy az XL600r hátsó teleszkópja állítható e és, és hogy meg lehet e emelni a hátulját úgy mint a képeken van a fehér-kék motoron?
Én meg pont nagy lámpát akarok , ha gondolod cserélhetünk . 55/60-as H4-es izzó van benne , foncsor hibátlan , gumibilincs fogja rá a telóra .
kezembe került a gyerek tolltartója
tisztára sárvédőtáska dizájn
ha elfér benne a pajszer akkor azt hiszem zsacskóban hordja egy ideig a ceruzáit
nekem a szimón volt ilyen 2 spot os,de nekem 2 x 20w volt benne,meg babetta gyujtás,ami sztem 40wot tuti nemtudott,de ha volt fordulat akkor jól pirított szimós tempóhoz tökéletes volt
ilyenek ezek az őzek,1ik havernak tavaj beugrottak az ablakon félig autoval,lezuzta a kocsi elejét elég rendesen
jó hogyha van azé lámpa a gépen,jóljön az.hát én is ott tudtam vna hagyni ,de nem akartam,jó volt az ugy is h nem látok sokmindent:D
Ahaaaaa,most már vágom. Van ilyen ledesben is,de hogy milyen a fénye nem tudom. Ha sötétben lesz tapasztalat,oszd meg velünk.
rosszul irtam,a ki be kapcsolás megy az indexel index kapcs normál állásba,vagy balra index,akk kikapcs,ha jobbra indexelek,akkor bevan kapcsolva. és nekem középen volt az index kapcsoló,és a gyárilag erre hivatott gombot kapcsolgattam,de semmi nem történt...azt nem gondoltam h az index kapcs jobb állásba,és utána rá a reflektor
lámpa téma:150watt asszem a generátora az xr6nak,minta annyit láttam vna a szervizmanualba
ez van!
Milyen spot? Benne van a gyári lámpában,vagy a lámpa helyett?
Kép nincs róla?
Nem volt az annyiba! !Ja hozzászámoltad a postát is!
Nekem most 2db 30w spot van bent,de éjjel még nem probáltam,az biztos hogy nagyon vakit!De nekem nincs semmi kapcsolo a motoron,beinditom oszt megy a villany azonnal.tettem bele egy bizositékot ha kihuzom akkor nincs villany.ennél egyszerübben nehéz megoldani szerintem!
Addig amíg működik,engem nem is érdekel

szerintem simán volt 2 ezerbe
csak azt volna jó tudni hogy van ez a generátor
mert a fényszóró izzóhoz váltóáram megy, a többihez meg egyenáram
néztem az elektromos rajzát de nemigen látom át...
Méregdrágán mi! !Na ne má! !
Tavaly ősszel elszámítottuk magunkat és Nagyvárad előtt ránk sötétedett.A városban nem volt gond,de mikor átjöttünk a határon elég nagy sötétség fogadott bennünket.Mondtam Zsoltinak,hogy menjen elöl,neki legalább H4 van a domiban,de az XR-el egy istenkísértés sötétben.Pocsaj előtt a szántásból megindult egy őz,láttam a domi oldalfényében,egyenesen Zsolti felé,elé.
Átugrott az árkon és a padkáról visszaugrott a szántás felé
Utána egy darabig nem fáztunk,Zsola csak akkor vette észre mikor 2 méterre volt tőle.Gondolhatjátok mire volt ideje
Azóta mindig poénkodok,mert az XR-en(meg minden motoromon) van vadriasztó síp.Mit lehet tudni
Az XR4-be a könyv szerint 1x 35/35W -os izzó van, de nekem mindkét vasban 25/25W -os volt amikor megvettem. A második zsír új volt,tuti nem cserélték.
A generátor gyárilag 140W-ot tud.
Olyat hallottam,hogy létezik bele 200W-os generátor.
valami érdekesen van bekötve jah de jólvan ez igy,index ugysincs rajta
szerintem el van bacva a fényváltógomb
mint nekem volt hogy nem maradt bent mert el volt törve
aztán nem mindenki olyan igényes (mint én) hogy méregdrágán vesz másik kapcsolót