amúgy kicsi lámpa nem jó lámpa.
ez az xl lámpa már facán virít, végül össze lett ragasztgatva a fejidom
kiegyengetve a lámpakeret aztán jól van
mondta a műanyagos hogy következő esésig bírja
én sem szeretem de jo ha van mert különben telemegy a pofám mindennel...viszont szemüvegben meg nincs olyan térlátásom...annyira nme látom az egyenetlenségeket mert az jár a fejemben hogy szemüveg van elöttem...
Sziasztok!
Új vagyok a lapon, nekem egy 2004-es XR400-as motorom van. Ha valakinek eladóvá vált, vagy tud egy eladó KISMÉRETŰ gyári komplett első lámpatestet ( lámpa + idom + felfogatás ) és értesítene azt nagyon megköszönném. Az enyémen a gyári "nagyméretű" van a kicsit ha jól tudom nem az eu.-s piacra gyártják. Előre is kösz!
szoktam látni talán vaterán olyan sisakot ami ugyan igy simléderes de plexis is egyben!tehát amolyan zárt cross!én csak azért nem szeretem a zártat mert ha lecsukom a plexit ahogy küzdök a motorral azonnal lepárásodik..ha meg felnyitom az ziher hogy minden szar belerepül a szemembe!
Na itt a buko meg a szemcsüveg! a bukora ráfér egy fényezés mert karistos de a simléper ruganyos müanyag..nem törik
a szemüveg se szar még feszes a gumi is rajta...az meg ingyé volt!Jok az ilyen haverok
valami enduros sisakot nekem is kellene szerezni mert utálom amikor a nap a szemembe süt
ősszel toltam vagy 350km nappal szemben de majd megvakultam
csak olyan idióta fejem van hogy alig van bukó ami rámjön
Na meg van a sisakom!agv engedelyes D gyurus!5 ezer forintba fajt mindossze!ismerostol meg ajandekba kaptam egy progrip szemuveget mar csak a terd es konyokvedo kell es fel vok szerelve!
Jaa persze, fékekben az olajat is cseréltük (kicsit már barnásodott:)) meg a hűtővizet is.
az enyém 2004 es és nagyon meg vagyok vele elégedve! és nagyon szeretem.)
ledobtam az olajat én is ,kapott egy kis Castrol Actevo-t
szelephézagot még megnézetem aztán jöhet neki a tavasz:)
Amúgy nekem egy cr-250 volt az álmom, és hála égnek tudtam is egyet venni! Nem volt vele SEMMI bajom 1x cseréltem benne dugót
kapott egy B méretű vertex-et aztán ez volt a legnagyobb ráköltés:) Nagyon nagyon jó motorok bátran merem ajánlani mindenkinek! (igaz h én tudtam h kitől veszem ez sokat számít)
2 évig volt meg, de persze volt még egy nagy kedvenc az xr-650:)
eladtam a céerrt aztán jött a nagypapa
Hú,ez nem mostanában volt
Jól van az a lényeg,hogy megoldódott a problémád. 2003-as a haver 650-se,és ezidáig semmi baja nem volt,viszont most cseréltem neki olajat ,és közben arra panaszkodott,hogy akad a kormány. A vége csapágycsere lett,az alsó csapágy brutálisan be volt rohadva.
Szép a motorod
Hali!
Bocsi csak most olvastam a hozzászólásod:)
a lényeg h a motor indul simán ahogy te tanácsoltad! köszi
Haverodnak milyen évjáratú a gépe? volt-e vele valami baja esetleg?
én most költöttem rá egy kis pénzt (az előző gazdi kicsit le....arta):(
hátsó teló szimering ,összes kerék csapágy, telóharmónika
féktárcsa betét, kuplunk bovden.......
lényeg h semmi nem azért mert elromlott csak kopó cuccok.
meg kapott egy matrica szettet:)
lényeg h köszönöm a hozzászólásod üdv: Gyenge Csabi
engem nemigen érdekel milyen a kinézete, úgy sem látom
amúgy kicsi lámpa nem jó lámpa.
ez az xl lámpa már facán virít, végül össze lett ragasztgatva a fejidom
kiegyengetve a lámpakeret aztán jól van
mondta a műanyagos hogy következő esésig bírja
mert kb akkora mint az xl halogén lámpája
mondjuk eddig ilyen 3 ezer forintos volt oda is adtam havernak
meg ugye kivehető béléses kellene mert ezek amik vannak kb 3 nap mire kiszárad
írd meg mekkora a kisméretű.
Új vagyok a lapon, nekem egy 2004-es XR400-as motorom van. Ha valakinek eladóvá vált, vagy tud egy eladó KISMÉRETŰ gyári komplett első lámpatestet ( lámpa + idom + felfogatás ) és értesítene azt nagyon megköszönném. Az enyémen a gyári "nagyméretű" van a kicsit ha jól tudom nem az eu.-s piacra gyártják. Előre is kösz!
a szemüveg se szar még feszes a gumi is rajta...az meg ingyé volt!Jok az ilyen haverok
ősszel toltam vagy 350km nappal szemben de majd megvakultam
csak olyan idióta fejem van hogy alig van bukó ami rámjön
Térdvédőből csuklós(szerintem),könyökvédőből meg protektoring vagy páncél(szerintem)
az enyém 2004 es és nagyon meg vagyok vele elégedve! és nagyon szeretem.)
ledobtam az olajat én is ,kapott egy kis Castrol Actevo-t
szelephézagot még megnézetem aztán jöhet neki a tavasz:)
Amúgy nekem egy cr-250 volt az álmom, és hála égnek tudtam is egyet venni! Nem volt vele SEMMI bajom 1x cseréltem benne dugót
kapott egy B méretű vertex-et aztán ez volt a legnagyobb ráköltés:) Nagyon nagyon jó motorok bátran merem ajánlani mindenkinek! (igaz h én tudtam h kitől veszem ez sokat számít)
2 évig volt meg, de persze volt még egy nagy kedvenc az xr-650:)
eladtam a céerrt aztán jött a nagypapa
érdemes az egész mindenséget kitakarítani
szinte mindig teli van szmötyivel a fékmunkahenger
Jól van az a lényeg,hogy megoldódott a problémád. 2003-as a haver 650-se,és ezidáig semmi baja nem volt,viszont most cseréltem neki olajat ,és közben arra panaszkodott,hogy akad a kormány. A vége csapágycsere lett,az alsó csapágy brutálisan be volt rohadva.
Szép a motorod
Bocsi csak most olvastam a hozzászólásod:)
a lényeg h a motor indul simán ahogy te tanácsoltad! köszi
Haverodnak milyen évjáratú a gépe? volt-e vele valami baja esetleg?
én most költöttem rá egy kis pénzt (az előző gazdi kicsit le....arta):(
hátsó teló szimering ,összes kerék csapágy, telóharmónika
féktárcsa betét, kuplunk bovden.......
lényeg h semmi nem azért mert elromlott csak kopó cuccok.
meg kapott egy matrica szettet:)
lényeg h köszönöm a hozzászólásod üdv: Gyenge Csabi