Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szívesen
Ghost a CDI-t itt keresd és igy néz ki!Esetleg ennek a vezetékeit nézd át amik belemennek illetve kijönnek belöle!
A seregben elég sok sört nyertem azzal,hogy biztosítótűket szurkáltam át a fülemen .Meg rendszeres véradó is vagyok,szóval ez nem gond
Vannak még ötleteim,csak a szépirodalommal van bajom.Tudod minden az "anyegin" múlik
nem kevés..
én félek a tűtől ilyent tuti nem csináltatok
az injekcióstűtől meg egyszerűen halálfélelmem van
egyszer akart adni a doki valamit mondtam neki vágja fel szikével a seggem aztán öntse bele
Szerintem sok anyagot kap,lehet levegőcsavar,szivató nem megy vissza vagy a jó ég tudja,tekergesd jobbra-balra.Távszerelde nehéz, de ha megoldódik a probléma oszd meg Velünk
vez.tengely csapágyat-fogaskerék maradt a láncban,nem ugrott el..
vez.lánc feszítő rugóján hajlítottam..
tankszűrőtől kezdve a karbin keresztül a légszűrőig kipucolva minden..kitömítve mindenhol ahol kell,nem szívhat falsot sehol..
gyertya és gyertyakábel csere..
Oké,mit cseréltél és mi volt az előzménye a hibának?
tisztább mint akárkié..nemrég cseréltem ki sokmindent és takarítottam u h gondolhatod..
Lehet ,hogy koszos a légszűrő.
vid az adatlapon..
szeva mindenki!
szerintetek mitől lehet az h olyan miintha letiltana?
Sziasztok!
XR 650 R-el kapcsolatban valakinek tapasztalat, vélemény? 2004 körüliekre gondolok.
20 forint.
Én már voltam csepelen
az én csepeli kötődésem eddig durván 4 évnyi kerékpáros nagykeres munkás tapasztalat, majdnemhogy szószerint minden munkakörben - eladó, sofőr, termékmenedzser, üzletkötő, külker ügyintéző.
Ez összesen 2 bringás cégnél.
Úgyhogy ha valakinek bringa vagy alkatrész kell és csepelen jár, szóljon, már ismerős vagyok!
Bevallom, nekem is van egy kis kötődésem, ugyan is az első nagymotorom egy 125-ös Csepel volt...
kiderül az ide irogatok háromnegyede kötödik csepelhez
én is hartai vagyok, de a csülök cimborád is csepeli volt.

Amúgy én is a gyártelepen melózom jelenleg.

Úgyhogy Hajrá Csepel!
iggen joo
ezt nem mondod hogy magadra varrattad...
mennyi zseton egy ekkora minta?
Pedig nagy sikered lenne szerintem
Ezt még megosztom veletek
A múlthéten készült.
Célszerszám vót