Nekem majd még festés után is passz mert még sztem beújítok
e-Bay-ről egy lánckerékszettet lánccal, meg még blokk generál..
De szerencsére ezeket a kis gépezeteket egyszer kell rendbe rakni !
En is mennek motorozni de a herltvegen kimarad mert van egy kis matek...fogaskerek csere meg kozponti telo repair!meg ha mar ott tartok lehet ranezek a km-er ora spiralomra is hogy miert nem megy!
az egykerék csak gyakorlás kérdése!senki nem úgy született,hogy tud egykerekezni!szerintem a legjobb gyakorolni, egy könnyű és gyenge moci azzal megtanulsz holtponton egykerekezni!simson teljesen jó a célra!
Tényleg járatom!(látod hogy elcsiptem a gázt ).Az biztos hogy sokkalnyomatékosabb mint volt!ahol eddig 2 be mentem felott most kéri a 3 at!(vagy csak azért mert fogytam 3 kilot? ,igy jobb a súly lóerő arány!)
Nem az lesz,ez vez lánc. Amikor beindítod nem szól,és amikor melegszik picit,és húzol egy gázt,akkor egy kicsit kóválygó,csattogó hangja van.A lánc csinál ilyet,elkezd csapkodni,picit beleüt a hengerfej azon részébe,ahol fut a lánc(ettől van a kopogó hang). Nekem olyan a feszítőm,hogy kívülről tudtam feszíteni rajta,ilyenkor azonnal abbahagyta,viszont egy kisebb gáz után azonnal előjött a hang. Nem tudom a te motorodnál megoldható-e ez a kívülről való feszítés,mert úgy lehetne tutira kiszűrni a hibát.
Hajrá! De előtte hallgattasd meg hozzáértővel személyesen is,az a tuti,a videón keresztül minden kicsit más........ettől függetlenül szerintem az a hiba,amit már írtam.
Jó munkát!
Ami el van kopva Meg kell nézni a feszítőt,a rezgéscsillapítót/vezetőt,és ami xar kuka. Kár lenne amiatt még egyszer szétszedni.
Nekem csak a láncot kellett,a többi jó volt.
e-Bay-ről egy lánckerékszettet lánccal, meg még blokk generál..
De szerencsére ezeket a kis gépezeteket egyszer kell rendbe rakni !
akkorra terveztem beszerezni egy 600as műszert
lehet többet kellene inni
ősszel annyit borítgattam 1 nap mint máskor 2 év alatt......
nem tudok egyensúlyozni
egykerék sem ment még simsonos korszakban sem
ezekben elég fura megoldás a feszítés
Jó munkát!
Nekem csak a láncot kellett,a többi jó volt.
Ez ám a járatás