kb enyém is ilyen, ha nem mossa le az eső
bár én esténként gondoskodóan mindig kipiszkálom a nagyja sarat a hűtőbordák közül
meg néha leöntöm egy kanna vízzel
Nekem nem sértődik meg
Az enyém ugyan így néz ki ha megyek vele.Nem buzifelvonulásra járok vele.......ahogy ini mondaná Télen nem megyek.
Viszont most hétvégére 14 fokot mondanak...........
Kettő ilyenem van,a másik majd eladó lesz
Köszi szépen hogy rám gondoltál !
Nagyon patent az a szerkezet, és nem is drága , kár hogy az enyémet már nem lehetne ilyenre megcsinálni vagy is lehetne csak az gatyaszárig érős dolog..
Sajnos nekem még csak kókler módon se csináltak rajta semmit..
Csak azt nem értem hogy hogy lehetett(lehettek) az előző gazdi(k) ilyen hanyag(ok) De nem baj legalább kiélem a kreativitásom ! Lego by Honda !
Nekem is van mit csinálni rajta az elözö tulaj igen kokler modon csinálgatott meg rajta dolgokat aztán amit észreveszek azt javitom de sajnos van olyan amit csak idövel veszek észre..szoval mindig is lesz mit csinálni rajta
bár én esténként gondoskodóan mindig kipiszkálom a nagyja sarat a hűtőbordák közül
meg néha leöntöm egy kanna vízzel
Az enyém ugyan így néz ki ha megyek vele.Nem buzifelvonulásra járok vele.......ahogy ini mondaná Télen nem megyek.
Viszont most hétvégére 14 fokot mondanak...........
Kettő ilyenem van,a másik majd eladó lesz
Nagyon patent az a szerkezet, és nem is drága , kár hogy az enyémet már nem lehetne ilyenre megcsinálni vagy is lehetne csak az gatyaszárig érős dolog..
Amúgy erre hajaz,ezen sem fut semmivel mégis jól néz ki.....nekem bejön
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl200r_-_xl-4
239352
Nekem a másik verzió jobban tetszik,ez picit hosszan kilóg.
Stangli F.: számod a régi? Mármint ami nekem meg van, még él?
Üdv Nektek!
Csak azt nem értem hogy hogy lehetett(lehettek) az előző gazdi(k) ilyen hanyag(ok) De nem baj legalább kiélem a kreativitásom ! Lego by Honda !
Más,
hétvégén próbálgattam hogy álljon a Leo,és nagyjából erre jutottam. Jó lesz így