Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lemosom minden motorozás után!Átnézem,telitankolom,légszürömosás,lánckenés,wd 40 ahova kell,aztán várja a következő csapatást!
A haverom ilyen,amikor megszárad lekaparja
Tényleg öreg vagy,már a szemed is csal,az annyira párhuzamos,mint az enyémen
kb enyém is ilyen, ha nem mossa le az eső
bár én esténként gondoskodóan mindig kipiszkálom a nagyja sarat a hűtőbordák közül
meg néha leöntöm egy kanna vízzel
Nekem nem sértődik meg
Az enyém ugyan így néz ki ha megyek vele.Nem buzifelvonulásra járok vele.......ahogy ini mondaná Télen nem megyek.
Viszont most hétvégére 14 fokot mondanak...........
Kettő ilyenem van,a másik majd eladó lesz
Köszi szépen hogy rám gondoltál !
Nagyon patent az a szerkezet, és nem is drága , kár hogy az enyémet már nem lehetne ilyenre megcsinálni vagy is lehetne csak az gatyaszárig érős dolog..
Jó kép,de ezen is,a kipu majdnem párhuzamos a hátsó rajtszámtartóval! !Szerintem !De én csak egy vén endúros vagyok !
Eladod?Én az enyémnek mindent megadok,de nem kimélem,de hát ez egy enduró nem egy plázagép! !Az enyém meg is sértödne ha eltenném télire! !
Nekem is tetszik a gyári,de itt az lenne a lényeg,hogy ne gyári kinézetű legyen.

Amúgy erre hajaz,ezen sem fut semmivel mégis jól néz ki.....nekem bejön
Találtam neked egy paris Dakart!Érdemes megnézni

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl200r_-_xl-4
239352
Nálam babusgatva van,tőlem érdemes motort venni
MI ez befött?Azt kell elrakni télire !Az xr t nem !
Még a doma sem volt tökéletes,ha megnézed a képet akkor szerintem akkor lenne tutti ha párhuzamosan lenne a sárvédővel!Nekem a gyári is bejön!
téli bunda
Szerintem próbáld meg úgy beállitani,hogy kb abba a szögbe álljon mint a gyári,tehát a csö állása közelitsen a vizszinteshez!De ez az én véleményem !
El van rakva télire
Nem jó hozzá,más az átmérő! Akkor ezért "kanász"
Nekem a másik verzió jobban tetszik,ez picit hosszan kilóg.
ez vérlázítóan tiszta
A doma igy nézett ki !(az összekötö cső még eladó )!
szerintem pedig ízlések, és pofonok...
Stangli F.: számod a régi? Mármint ami nekem meg van, még él?

Üdv Nektek!
Akkor szerinted hogy
Nagyon jó börben van a géped ,de az a csö igy nagyon kanász! (remélem nem sértődsz be de én igy látom!)
Sajnos nekem még csak kókler módon se csináltak rajta semmit..
Csak azt nem értem hogy hogy lehetett(lehettek) az előző gazdi(k) ilyen hanyag(ok) De nem baj legalább kiélem a kreativitásom ! Lego by Honda !
Ha beindul a szezon nekünk is,akkor majd még egyeztetünk

Más,
hétvégén próbálgattam hogy álljon a Leo,és nagyjából erre jutottam. Jó lesz így
Nekem is van mit csinálni rajta az elözö tulaj igen kokler modon csinálgatott meg rajta dolgokat aztán amit észreveszek azt javitom de sajnos van olyan amit csak idövel veszek észre..szoval mindig is lesz mit csinálni rajta